Powiększenie piersi - biustonosz

Anonim
Mag122
Użytkownik wyróżniony
· Utworzono: 30 mar 2025 · Ostatnia odpowiedź Wczoraj 20:58

Cześć. Czy prałyście może ten specjalistyczny biustonosz? Miałyście na zmianę może drugi? Ja jestem kilka dni po operacji i mam wrażenie, że on już by potrzebował odświeżenia 🫠. Ale mam tylko jeden, a do kontroli mam go nie ściągać i nie wiem jak to ugryźć 🙈 czy wytrzymać? 🙈 Ale tez kupować drugi, za prawie 400 zl mi się średnio uśmiecha 😜

5 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Madziutek
    Wczoraj 20:58

Ja po prostu na czas prania i suszenia założyłam sportowy stanik. Ale siedziałam i nic nie robiłam, mąż ogarnął szybkie pranie i suszenie. Gdy go zakładałam był jeszcze troszkę wilgotny😀ale było to 3 dni po operacji więc jak najszybciej chciałam go założyć 🙂

• Anonim
    Pau23
    30 mar 2025

Mam takie samo zdanie jak Ask1. Kupiłam drugi w czarnym kolorze. Kwestia higieny a koszty przy już poniesionych to najmniejszy ból 😉

• Anonim
    zajonc
    30 mar 2025

Ja mam drugi, ale pod innymi wątkami widziałam, że dziewczyny jak się szły myć to prały też stanik i suszyły na grzejniku lub suszarką i podobno 30 minut max zajmuje wysuszenie:)

• Anonim
    Mag122
    Użytkownik wyróżniony
    30 mar 2025

Dzięki, chyba zamówię drugi. Tylko upewnię się czy jest ten ok i na kontroli u lekarza kupię. On ma na stanie to od ręki będę miała

• Anonim
    Ask1
    30 mar 2025

Ja kupiłam drugi taki sam, bo pewnie długo mi posłuży zwłaszcza w nocy, żeby czuć się bezpiecznie, druga sprawa to higiena, jednak przykrywa świeże rany, skoro wydałam ogrom pieniędzy na samą operację, to nie chcę się narażać na powikłania oszczędzając kilkaset złotych. Ale to było moje tylko podejście i myślenie ☺️Zanim jednak go zamówiłam zrobiłam pranie tego stanika z kliniki i suszyłam suszarką do włosów, aby jak najkrócej być bez, dodatkowo ubierając dałam na cięcia gaziki, bo stanik był lekko wilgotny. Może to będzie jakimś rozwiązaniem dla Ciebie 🙂

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać