Dziewczyny, czy któraś z was miała wadę kręgosłupa i powiększyła sobie piersi ? Pytam, gdyż nie wiem czy ona nie będzie przeszkodą za wykonania zabiegu. Ogólnie czuje się dobrze ale każdy jest inny więc pytam, czy ktoś z was ma podobne doświadczenia.
Anonim
Ola12, moja kontuzja jest bolesna dlatego też przełożyłam zabieg na inny termin. Pójdę za jakiś czas na konsultacje aby mieć pełen obraz nowych piersi
Hej, z tego co mi wiadomo ogólnie wada kręgosłupa nie jest przeszkoda w powiększenie piersi. Ja mam wadę kręgosłupa i zostałam zakwalifikowana do operacji tylko mam obawy czy przez włożenie implantów nie uwydatni się bardziej to że mam skrzywiona klatkę. Chirurg w prawdzie nie powiedział że będzie to gorzej wyglądało ale też nic nie sprecyzował. Mam umówiona jeszcze 1 (3 już konsultacje) u innego chirurga i chce poznać jeszcze jego zdanie na ten temat.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.