Witam, jak wyglądają piersi które były powiększane a następnie ciąża? Czy ma sens powiększanie rozważając kolejne dziecko? Mam dylemat gdyż piersi chciałabym mieć zrobione, mam 26 lat i nie podjęłam jeszcze decyzji o ponownym macierzyństwie. Wiadomo że wszystko zależy od tego ile przytyjemy etc.
Ja mam 2 dzieci ale myślimy o 3… lekarz zapytał czy myślę o dzieciach- ciąża najwcześniej po roku powiedział i będzie okej. Ale metoda pod mięsień. Te inne to zniekszatalca na bank a pod mięsień mam już 4 koleżanki które urodziły po zrobieniu piersi (każda pod mięsień) i poprostu nie karmiły tylko do razy na flaszkę przeszły i piersi wyglądają jak po zabiegu. Co ciekawe jedna rok temu w październiku miała operację a po niej okazało sie że jest w ciąży! Wychodzi na to że nie wiedziała a była w ciąży już w dniu operacji, ale urodziła zdrową córeczkę. Jeszcze weź pod uwagę że ta znana z ekipy Wersow zrobiła piersi a teraz urodziła i podczas ciąży tak jej urosły że niestety ale ma do poprawy… ale ona ma miliony na koncie to co to dla niej xd ja w moich ciążach - cycki takie same , nie zwiększyły się nic, przy karmieniu też nic, cały czas mikro cycki hehe więc wiem że przy 3 ciąży też mi się nic nie zmieni
Ja myślę że ciąża może wpłynąć trochę na wygląd piersi potem. I wahania masy ciala tez maja wplyw. To jest dużo kasy. Musisz to sobie przemyśleć. Ja się zdecydowałam ale nie chce więcej dzieci ale wiesz też nie wiadomo co mi życie przyniesie.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.