Powiekszenie piersi.

Anonim
Ala4
Recz · Utworzono: 9 sty 2025 · Ostatnia odpowiedź 13 sty 2025

Cześć, w lutym będę powiększać biust , czy jest tu jakas pani o wymiarach 164cm wzrostu i wagi około 83kg, lekarz zaproponował mi implant 425 ale max wejdzie mi 500ml ,chciałabym zobaczyć jak to wygląda i czy nie będzie to mało widoczny efekt , bo ja akurat bym chciała żeby było widać moja przemianę .

13 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    DesireGTI
    Użytkownik wyróżniony
    13 sty 2025

Ala oby, życzę Ci tego żebyś nie cierpiała jak ja bo nawet depresji bólowej dostałam :p

• Anonim
    Ala4
    12 sty 2025

Czytałam że każda inaczej przechodzi i próg bólowy też każda ma inny , mam nadzieję że ja będę miała inaczej niż Ty 😊

• Anonim
    DesireGTI
    Użytkownik wyróżniony
    11 sty 2025

Mój wziął tydzień opieki na żonę po operacji bez problemu, pierwsze 3 tyg tragedia dla mnie… tydzień to placzu i Nimesil. Po 9 dniach umiałam sama kubek chwycić z piciem bo prędzej nie dało rady, ale cieszę się że przeżyłam to, teraz prawie 3 miesiące po operacji i dalej dźwigać nie dam rady nic, jedynie lekkie rzeczy

• Anonim
    Ala4
    11 sty 2025

Pewnie by tak było. A jak to jest z gojeniem ? Od jakiegoś czasu po operacji mozna już normalnie funkcjonować? Mam małe dziecko 8 miesięcy, trzeba podnosić wiadomo jak to przy dzieciach , mąż prawdopodobnie będzie mógł mi pomagać tylko tydzień

• Anonim
    DesireGTI
    Użytkownik wyróżniony
    11 sty 2025

Potem się będziesz wkurzać że są za małe :p ja się cieszę że mam te 545 heheh

• Anonim
    Ala4
    11 sty 2025

Super , dzięki za podpowiedź. Wezmę większe skoro mam wydać kasę a ma nie być efektu to bez sensu tak jak mówisz 😊

• Anonim
    DesireGTI
    Użytkownik wyróżniony
    11 sty 2025

Mi brzuch nie spuchł nic ale koleżanka która robiła biust powiedziała mi że do kliniki mam sobie wziąć majtki o 1 rozmiary większe no to wzięłam ale u mnie nic ale Ela która leżała ze mną w pokoju zmniejszała biust i była opuchnięta na brzuchu. Ala bierz max, w szerokiej klatce to się straci, jak ja mam 545 ml a na wigilii połowa rodziny która do tej pory nie wie nie domyśliła się, bo prędzej miałam B push up wypchane zawsze i może na zdjęciach wyglądają duże ale jak założysz bluzkę to wyglądają ciut większe niż przed te moje B push up. Każda koleżanka mi radziła że przy wyborze implantu musisz naciskać na max to tak zrobiłam, w końcu 16 tys wydałam w Czechach dla mnie to kupa kasy… 400 ml to by mi się straciło tak myślę i żałowałabym że tyle kasy a efektu nie widać albo marny

• Anonim
    Ala4
    10 sty 2025

Czyli lepiej włożyć ten większy?
    A jak to jest z tym brzuchem , to prawda że puchnie po operacji ?

• Anonim
    DesireGTI
    Użytkownik wyróżniony
    9 sty 2025

Dodam że góra jest niezrobiona bo mięsień dalej trzyma (prawie 3 miesiące po operacji), wczoraj miałam USG i naciska na niego całkiem czyli jak puści to góra będzie okrągła bardziej i pójdzie troszkę w górę

• Anonim
    DesireGTI
    Użytkownik wyróżniony
    9 sty 2025

Albo tu lepiej widać

• Anonim
    DesireGTI
    Użytkownik wyróżniony
    9 sty 2025

A tak wygląda 545

• Anonim
    DesireGTI
    Użytkownik wyróżniony
    9 sty 2025

Hej też mam szeroką klatkę i mam 545 ml profil średni Xtra, mniejszych bym nie chciała bo by mi się straciły, mam 161 cm wzrostu i 65 kg

• Anonim
    Ala4
    9 sty 2025

Chciałbym jeszcze dodać że implant będzie mentor i klatka piersiowa jest szeroka

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać