Witam jestem drugi tydzień po powiększeniu piersi mentor550 moje piersi są wielkie są tutaj jakieś kobietki które włożyły sobie taki rozmiar ? Miałam małe b brzydkie , dużo skory puste w środku piersi teraz są wypełnione pięknie ale jakie wielkie 🙄
No to dobrze że delikatna bo zazwyczaj to najbardziej przeszkadza po operacji😌
Anonim
Tak mam przerwę Ale delikatną
Jeszcze nabiorą kształtu i wtedy je pokochasz
A czy bez biustonosza masz przerwę miedzy piersiami?
Anonim
Tak były obwisłe okropne 🙄No chyba po prostu chciał wypełnić tą skórę…
Teraz widzę że są wcale nie za duże
Piersi jeszcze się ułożą i zmaleją jak zejdzie opuchlizna nic się nie martw
Bo może np miałaś troszkę obwisłe piersi i lekarz się bał że nie wypełni ich i bd wisieć dlatego zdecydował o większym, żeby np nie robić lifta
I wstaw zdjęcia przed op
Wstaw fotki to będziemy mogły coś powiedzieć
Anonim
Tzn 550
Anonim
Jak mierzyliśmy implanty to wkładałam dwa 475 i 550 mówiłam do doktora że nie chcę mieć wielkich piersi, powiedział że pewnie jak zdecyduję się na 475 to za parę miesięcy będę chciała większe i sugeruje włożyć większy implant, ale decyzja należy do mnie, byłam sama na konsultacji więc pomyślałam, to doktor pewnie wie co mówi no i padło na 560
Anonim
Cyce mam jak donice 😅
Anonim
No tak myje się normalnie szarym mydłem zalecanym i smaruje alantanem .. czy myślicie że są wielkie? Na konsultacji to lekarz doradzał mi ten rozmiar już 3 koleżanki u niego robiły jedna ma 590 druga 570 a ja 550 trochę się martwię, nie chciałam aż tak wielkich nie wiem czy nie wyglądam tak śmiesznie jakoś a to trochę zejdzie ukształtuje się czy coś? Trochę żałuje że nie włożyłam 475🙄
A myjesz już normalnie piersi? Smarujesz czymś?
No rzeczywiście 1tygodnie są ciężkie, tym bardziej że dość spore implanty jak na 1 zabieg. Żadko tu na forum słychać, że lekarz sam od siebie proponuje tak duży implant. Teraz widzę fotki.. zabieg meega udany kawałek cycka:)
Anonim
Operacje miałam w klinice Solumed w Poznaniu .. dzisiaj byłam 1 dzień w pracy wróciłam i leżę w łóżku bo jednak nie było łatwo 🙄
Na pewno nd zadowolona jesteś świeżo po operacji pamiętaj że opuchlizna jeszcze zejdzie i piersi zmaleją🤭
Ogromna zmiana ale pewnie na pozytywnie. U kogo robiłaś piersi?? Ja w bielsku u dr tomasza sirka
W komentarzu jak dodajesz to jest dodaj zdjęcie
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.