Powiększenie piersi 405 cc hp xtra mentor

Anonim
jagoda559
Poznań · Utworzono: 10 gru 2021 · Ostatnia odpowiedź 18 gru 2021

Witam! 12.01.2022 mam zaplanowaną operację powiększenia piersi. 405 cc hp xtra mentor. Moje wymiary wzrost 166cm, waga 57kg, pod biustem 75cm. Miseczka B małe.

Strasznie się boję, mam tysiąc myśli na minutę: - czy piersi nie będą za duże? Lub małe? Chce w miarę naturalny wygląd, ale też, żeby nie były aż tak małe. Chcę efektu gdzie ktoś będzie się zastanawiał czy powiększyła czy nie ;) a nie żeby było to widoczne od razu - powiększyła ;)

• obawiam się może nie tyle, że bólu, ból zniosę, ale później możliwych powikłań i obawiam się, że będę musiała mieć poprawkę :(

• lekarza mam sprawdzonego i osobiście rozmawiałam z pacjentkami doktora i każdy chwali.

• są dziewczyny które mają implanty ponad 10 lat? I wszystko dobrze?

• jestem młodą osobą 25 lat. Nie mam dzieci, planuje za rok dwa. Czy piersi po ciąży, karmieniu zmienia się diametralnie? I będzie potrzeba korekta? Są dziewczyny z doświadczeniem, które miały podobną sytuację :)?

Bardzo proszę o odpowiedzi, pomóżcie mi uspokoić nerwy ;)

7 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    DddJjj
    18 gru 2021
    Najlepszy komentarz

Hej jesteśmy świeżo po operacji 13.12. u mnie 415 ml mentor XHP startowałam z zaniku laktacyjnego 😛😛mam wrażenie że są małe... A przecież jeszcze podobno spadną... hmm

• Anonim
    opiumkate
    14 gru 2021

Mam dokładnie ten sam implant 😊 tylko że ja startowałam z miseczki A, 177cm/60kg. Wg mnie to już są duże piersi 😛 jednak nie na tyle żeby krzyczały z daleka że są zrobione 😁 wyszedł mi rozmiar 75 D.
    Co do bólu ja przeżyłam to strasznie i jak przypomnę sobie pierwszy tydzień to robi mi się słabo.. no było ciężko. Byłam totalną kaleką, ból w pierwszych dniach był naprawdę mocny. Na szczęście to wszystko mija a piękne cycki zostają 😁 także nic się nie przejmuj i myśl pozytywnie, o efektach po a nie o bólu.
    Co do dzieci to na Twoim miejscu zrobiłabym po dzieciach, ja akurat nie planuje, ale gdybym planowała w niedługim czasie to wolałabym poczekać niz później robić poprawkę 😊

• Anonim
    martabarska
    Użytkownik wyróżniony
    12 gru 2021

Cześć, najpierw dzieci potem cycki 😉 ja bym tak zrobiła., bo 2 lata to. Niedługo, no chyba że nie będziesz karmić, bo inaczej bałabym się, że ciąża popsuje efekt, dobrze to przemysł, bo czasu nie cofniesz… Pozdrawiam cieplutko. ☺

• Anonim
    jagoda559
    12 gru 2021

Operator - Sławomir Stępniewski Poznań

• Anonim
    kinga58778
    11 gru 2021

U jakiego operatora masz mieć operacje?

• Anonim
    kinga58778
    11 gru 2021

Hej... ja zdecydowałam się na 405ml HP xtra i szczerze żałuję tego bardzo... są jak dla mnie za duże, ważę 55kg 172cm wysciowka małe B. Zobacz na mój post. Piersi w luźnym ubraniu nie są ogromne, ale może to też przez to że zawsze nosiłam max pushup, ale na żywo są ogromne. Zastanów się dobrze nad tym rozmiarem... ja osobiście teraz będąc 5tyg po operacji zdecydowałabym się na dużo mniejsze. Operator dr Drozd... a kto u Ciebie ma operować?

• Anonim
    Anadzoana
    Użytkownik wyróżniony
    11 gru 2021

Hej, ja zdecydowałam się na zabieg jakieś 3 miesiące temu. :).

Jestem po dwóch ciążach i dwóch karmieniach.
    Z małego B z zanikiem laktacyjnym zdecydowałam.
    Się na 340ml.

Co do bólu? Ja najbardziej narzekałam.
    Na plecy i dreny, miałam je tydzień, bo mocno krwawiłam.

Dla mnie efekt na sizerach podczas przymiarki większych już był karykaturalnym obcisłym ubraniu. :)

W tym momencie mam jest już prawie 3 msc po, piersi dużo już zmiękły, ale nie są jeszcze „moje całkowicie”. :)

Decyzje o rozmiarze musisz podjąć sama – ja się obawiałam, że będą za duże lub za małe, oczywiście myślałam.
    Już i tak, i tak. 😂

Na dzień dzisiejszy jestem zadowolona, nie widać najpierw biustu później mnie, nie mam efektu cycków pod brodą, a tego się bardzo obawiałam.

Trzymam kciuki :).

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać