Witam, 14 stycznia b.r. Przeszłam ponowną operację powiększenia piersi. Po dwóch tygodniach prawa pierś zaczęła wyglądać dziwnie. Konkretnie wyglada to tak jakby moja naturalna pierś zwisała z implantu. Z lewa wszystko ok. Czy coś jest nie w porządku czy tak jak mówi mój operator, a mówi ze trzeba czekać ?
Hejka
jestem 7 tygodni po wymianie i mam podobna jedna pers do Cb . tzn patrzac z przodu, tez mam jedna piers nizej i wyglada to tak samo. ile i jaki masz implant?
W sumie to 3. Pierwsza pan doktor zrobił zle, nie przecięty mięsień, płyn zbierający się itd. Długa historia
Właśnie dlaczego miałaś druga operacje ?
A można wiedzieć czemu miałaś operację 2 co było za pierwszym razem nie tak?
Pod mięsień
Masz implant założony pod mięsień czy pod gruczoł ?
Mój operator mówi, że trzeba czekać, dlatego szukam dziewczyn, które miały taka sytuacje lub chciałabym poznać opinie lekarza, ponieważ w obecnej sytuacje raczej konsultacje na całym świecie są niemożliwe
Wydaje mi się że nie powinna tak pierś wyglądać. U mnie po 2 tyg była równo . Podeślij zdjęcie do swojego lekarza chyba że możesz to podjedź na konsultację. A mogę spytać jakie duże implanty i jakiej firmy ?
No nie wygląda to dobrze ? niestety, może jak masz możliwość idź na konsultację do innego lekarza
anonymous5967596
Owszem Piersi sie ksztaltuja ale z twoimi ewidetnie jest cos nie tak ?wyglada mi to troche na efekt double
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.