Cześć dziewczyny! Potrzebuje waszej pomocy w doborze implantów piersiowych, byłam już u trzech chirurgów i nie wiem co robić. Mam 178cm, waga 63/64, a pod biustem około 79, miseczka A. Pierwszy z nich zaproponował anatomiczne 425ml, jednak ja jestem zdecydowana na okrągłe. Lekarz, który najbardziej wzbudza moje zaufanie max proponuje 350ml profil bardzo wysoki, ponieważ powiedział, że większych mi nie zrobi ze względu ma wąską klatkę piersiową i dość mało miejsca pod brodawką (piersi tubularne), ale obawiam się, że on po prostu lubi mniejsze piersi. Ostatnia Pani doktor jest w stanie mi je zrobić większe, jednak mówi, że gdyby miała mi coś sama dobrać to byłoby to 300ml i trochę mnie zniechęcała do większych mówiąc o problemach jakie mogą się pojawić. Obawiam się, że gdy wybiorę 350ml profil bardzo wysoki okrągłe mogę późnej żałować, że są zbyt małe. Nie chce przesadzonego efektu, ale chciałbym żeby były dość duże. Czy któraś z was miała styczność z tymi implantami? Ewentualnie możecie polecić jakiś specjalistów na Dolnym Śląsku?
Nie chce ci pisac ze 300 to malo, bo kazdy ma inne zdanie. Ja jestem po 3 op juz. Przy moim malym wzroscie 420 sie zgubilo :(
Ja robilam u dr tomasza sirka, mozesz sie z nim skonsutowac. Komplikacje moga byc i przy 300 i przy 600. Wogole o tym nie mysl. Najwazniejsze jest pozytywne myslenie. Zabieg powiekszenia piersi to jeden z najczesciej wykonywanych zabiegow
angela1989
A jakie miałaś wyjściowe? Mnie doktor zniechęciła do większych tłumacząc, że mam mało miejsca pod brodawką i może mi zrobić większe, ale jest szansa na double bubble, jednak wydaje mi się, że gdybym nie mogła mieć większych to po prostu by mi ich nie zrobiła…
Ja mam 152cm wzrostu i miałam implanty 420 polytech. Pod bluzką praktycznie nie widoczne. Nie wyobrażam sobie piersi 300 przy moim 152cm i 45 kg nic by nie było widać. A ty jesteś jednak wyższa. Teraz mam implanty 755 i widać piersi że są zrobione, ale tylko w stroju kąpielowym. Lekarze raczej wsadzają mniejsze bo to ich kasa... zdecydowana większość z nas wraca na ponowny zabieg. Dodaje zdjęcie i pozdrawiam
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.