Witajcie ! Byłam już na dwóch konsultacjach u dwóch różnych operatorów i mam totalny mętlik w głowie ! Mam 175 cm wzrostu, pod biustem 85 cm, i uwaga - jeden lekarz wymierzył szerokość piersi na 12 cm, drugi na 16 cm ! W tym czasie nic z nimi nie robiłam, więc nie wiem jak oni to mierzyli 🤷♀️ Pierwszy proponował HP Polytech anatomiczne max 480 ml, drugi Mentor M+ 700 ml !!! :-O Dodam, że nie zależy mi na naturalnym efekcie, ale też nie na takim, jak dmuchana lala. Myślałam o 500-550 ml w wysokim profilu, chciałabym żeby były piłki, ale tak rozbieżne konsultacje totalnie zbiły mnie z tropu. Czy jest tutaj któraś z Was o podobnych wymiarach? Która ma już implanty? Będę wdzięczna za każdy komentarz :) zdjęcia to mój biust w wersji naturalnej oraz przymiarka 700-ki
Hej dziewczyny ja mam 165, waga 64kg pod biustem 78... zaproponowano mi 450 motiva cc, mam nadzieję że nie będę wyglądać jak mała krępa kluska
Ja mam podobne wymiary - 178 cm i szeroką klatkę - szer piersi 15 cm. Operację mam 19.04 i zdecydowałam się na 550 ml i wydaję mi się że jest to optymalny rozmiar i będzie to wyglądało fajnie 😊 dam znać po operacji 👍
@MartaOstojska - tak, tylko na taką opcję się zgodzę - pod miesięń. Pierwszy lekarz w ogóle chciał mi dać pod gruczoł, nawet nie pod powięź... 🤷♀️ Naprawdę u nas trudno o dobrych operatorów od mniej klasycznych przypadków. Wydaje mi się, że lekarze w Polsce lubią robić biusty małym szczupłym kobietom płaskim 🥹
Wydaje mi się, że te 550 ml będzie akurat. Na 700 ml powiem szczerze nie odważyłabym się. Rozumiem, że masz implant pod mięsień ?
Anonim
Ja mam 171cm i mi w gdańsku dr kondej proponowała min. 615 ml z uwagi na szeroką klatkę piersiową.
Podjęłam decyzje, że zabieg robię w turcji w stambule
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.