Cześć. Zanim udam się na konsultacje jestem ciekawa co powiecie. na początku zeszłego roku przeszłam zabieg powiększania i podniesienia piersi. Motiva 295 okrągłe. Swój biust zawsze miałam duży tylko skutkiem ciągłego odchudzania oraz ciąży było to, że były oklapnięte. Generalnie z samego zabiegu jestem zadowolona, przeszłam operację bez komplikacji, później również nie było problemów. Efekt po był zadowalający natomiast po jakimś czasie piersi z powrotem opadły. Zawsze marzyłam aby chodzić bez stanika, między innym po to zrobiłam zabieg ;) nie jestem w stanie stanika nie założyć bo wygląda to po prostu tak jak przed operacją. Uważam zw mam bardzo naturalnie zrobione i nie widać że są powiększone, ale moje po prostu nie stoją, opadają. Lekarz mówi że taką mam budowę. Proszę wyraźcie swoją opinie. Pierwsze i drugie zdjęcie przed operacja, trzecie i czwarte niedługo po, oraz dwa ostatnie teraz.
Czy ktoś mi pomoże i się wypowie ? 🙏
Cięcie kotwica :)
A implant był podmięśniowo zakładany? Czy było cięcie do liftu typu KOTWICA?
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.
Wrażliwe treści
Dołącz, aby zobaczyć tę treść
Wrażliwe treści
Wrażliwe treści
Wrażliwe treści
Wrażliwe treści
Wrażliwe treści