Dziewczyny powiększenie biustu Wrocław i okolice. Kogo polecacie ????
Cześć Wicia,
skoro jesteś już po powiększaniu biustu tutaj możesz dodać również swoją opinię: https://www.estheticon.pl/create-review
Opisz tam dokładnie jak przebiegał Twój zabieg, jakie masz implanty itp - Twoja wypowiedź może być bardzo pomocna dla innych dziewczyn, które dopiero decydują się na zabieg.
Pozdrawiam Cię ciepło!
Emka
Mogę z własnego doświadczenia polecić dr. Jarlińskiego. Ale tylko wtedy jeżeli zależy Wam na naturalnie wyglądających piersiach dopasowanych do sylwetki i budowy ciała. Dr ma świetne poczucie estetyki a piersi od niego są piękne!
Dziewczyny bylam do tej pory na dwóch konsultacjach u roznych lekarzy i w sumie z żadnej nie jestem zadowolona.
Jedna darmowa u dr Rataja żadnych pomiarów tylko wizytacja prezentacja implantów info ze pod gruczol i jaka wielkość. Druga wizyta u dr Łuniewskiej koszt 150 zl żadnych pomiarów ale szczegolowa inspekcja mojego biustu podstawowe pytania i rozmiar implantów pod mięsień. Jestem zawiedziona.
Polecam klinikę na Słowacji
Proszę. Jeśli to nie kłopot
Zdjęcia mogę wysłać na priv oczywiście.
Witam. Od początku. Miałam wyjściowo rozmiar 75a a po operacji mam 75c. Mam włożone implanty marki Mentor o pojemności 280ml. A koszt operacji w moim przypadku wyniósł 12,000zl.
witam
Koszt konsultacji to 100 zł płatne gotówką. Możemy umówić się telefonicznie 601581517. Jestem w pracy od 3.09.18
pozdrawiam
J.Kratochwil
Dzień dobry. Końcem sierpnia chciałabym umówić się z Panem na konsultację we wrześniu. Jaki jest kosz wizyty ?
Hej. Czytalam opinie na jego temat i jest ok. Zdjęcia jego prac tez mi się podobają. Postaram się umówić na wizytę we wrześniu. Czy mogłabyś przespać mi swoje zdjęcia? Jaką miałaś wyjściówkę? Ile kosztowal zabieg? I jakie wkladki masz? Dziękuję za pomoc
Polecam bardzo Dr. Jakuba Kratochwila.Super doświadczony lekarz, specjalista od piersi i nie tylko. Piersi powiększalam 4 miesiące temu. Wszystko goi się dobrze, implanty zostały mi idealnie dobrane. Z pewnością wybrałabym drugi raz tego samego lekarza zresztą zawsze mocno go polecam.Więcej info na priv. ?
No, no dobre opinie, też niestety na to się złapałam!
Renegat - zastanów się przemyśl sprawę, w krótkim tłumaczeniu - przejrzyj moje posty .
Pytanie, czy chcesz mieć anatomy ? Kształt problematyczny - taki implant zawsze może rotować, ale nie mowie znam laski, które mają i fajnie to wygląda. Pytanie , czego oczekujesz. Ja po poprawce mam okrągłe, a miałam anatomy. Jarlińskiego nie polecam, z wielu powodów, ale przede wszystkim dlatego, jeśli nie zależy Ci na małych implantach.
Doktor jest wielbicielem "matki polki", nie "sexbomby" ;)
W temacie implantow czy dr Jarlinskiego? Jesli chodzi o chirurga to operowalam sie w Poznaniu u dr Kuźlan, ale o Jarlinskim widzialam sporo pozytywnych opinii. Mentory- sama je mam, anatomiczne i jestem bardzo zadowolona :))
A mogłabyś przesłać zdjęcia? Jaki koszt zabiegu ?jakie miałaś wkładki?
polemizowałabym...
Dr knast robi cudne piersi Ja jestem 6 miesiecy po i sa cudowne?
Witam,
Zapraszamy na bezpłatną konsultację do naszej kliniki:)
Jeśli jest Pani zainteresowana, proszę o kontakt **************
Pozdrawiamy
Jeśli chodzi o Wrocław to słyszałam dobre opinie o dr Jarlińskim. Pracuje na mentorach, co dla mnie byłoby też sporym plusem, bo to dobra, bezpieczna, naturalnie wyglądająca marka. Umów się na konsultację, żeby zobaczyć czy odpowiada ci ten specjalista.
witam
Zapraszam do mojego gabinetu we Wrocławiu na ul. Kutrzeby
pozdrawiam
J.Kratochwil
Dzień dobry.
Proponuję zajrzeć na stronę internetową Polskiego Towarzystwa Chirurgii Plastycznej, Rekonstrukcyjnej i Estetycznej - tam znajdzie Pani listę certyfikowanych specjalistów chirurgów plastyków, z podziałem na rejony kraju. Potem wykonać research internetowy (z dużą dozą krytycyzmu), poczta szeptana, i gotowe.
Ja operuję w Warszawie - ale sam się nie będę polecał :)
Pozdrawiam serdecznie.
Dr Bartłomiej Zoń, Specjalista Chirurgii Plastycznej, Specjalista Chirurgii Ogólnej
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.