Powiększenie biustu przy drobnej figurze

Anonim
Nataszka13
Legionowo · Utworzono: 23 cze 2022 · Ostatnia odpowiedź 8 lis 2023

Hej dziewczyny, Planuję powiększyć biust, jestem bardzo drobna na górze, miseczka A to za dużo powiedziane w moim przypadku. Czy jest któraś z z podobną figurą do mojej i chciałaby pokazać swój efekt?

8 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    teresareta
    8 lis 2023
    Najlepszy komentarz

moje klientki z fit twierdza że powiększyły biusty tabletkami Breastfem. Czytałam trochę o nich. Interesujące

• Anonim
    gwiazdara
    Użytkownik wyróżniony
    14 lip 2022

Nie zmniejsza się! Sama brałam te tabletki prawie rok temu i miałam podobne obawy bo myślałam, że biust się zmniejszy, ale nie zmniejszył się, na co oczywiście nie narzekam.Tylko trzeba brać systematycznie no i nie być zaskoczonym jak nie ma efektu po przyjmowaniu tabletek w pierwszym miesiącu. W pierwszym miesiącu odczuwałam jedynie lekką wrażliwość biustu a i nie jestem pewna czy nie było to przypadkiem spowodowane po prostu cyklem miesięcznym. A i wspomagałam się jeszcze serum perfect bust. Ponoć warto kupić bo zapobiega rozstępom.

• Anonim
    parkowa
    6 lip 2022

No właśnie jest i jestem zdziwiona bo traktowałam te tabletki wcześniej jedynie jako placebo i w sumie nie sądziłam, że będzie jakikolwiek efekt a tutaj miła niespodzianka bo efekt jest. Ciekawi mnie jednak jak to będzie jak zaprzestanę tabletek bo obawiam się, że może być tak, że efekt jest jak tylko bierze się tabletki ale jak się je przestaje brać to zanika. Jak na razie uzyskałam powiększenie jeden rozmiar.

• Anonim
    Agula288
    1 lip 2022

I co, jest efekt?

• Anonim
    parkowa
    29 cze 2022

Brałam, zresztą nadal biorę. Konkretnie perfect bust. Jak na razie jestem zadowolona.

• Anonim
    Agula288
    24 cze 2022

Oj to sama raczej się takie zabiegi nie zdecyduję. Jakby to szlo w setki złotych to może i tak, ale z tego co widzę to idzie to w tysiące złotych, a dla mnie coś takiego jest raczej niemożliwe i nie zdecydowałabym się na zainwestowanie takiej dużej kasy. Zastanawiałam się natomiast nad tabletkami. Widziałam, że jest ich sporo na allegro i w sklepach. Oczywiście wszystkie tabletki zapewniają, że biust się powiększy o kilka rozmiarów. I ciekawa jestem czy na forum ktoś czegoś takiego próbował.

• Anonim
    Mango82
    Użytkownik wyróżniony
    23 cze 2022

Poszukaj na forum jest dużo zdjęć i są podane wymiary przed. Może coś dopasujesz do swoich wymiarów żeby zobaczyć jak przypuszczalnie to wygląda. Bo tak na prawdę te same implanty różnie wyglądają u danej osoby.

• Anonim
    jarlok
    23 cze 2022

Zawsze musi być jakaś pierwsza która się odważy, ale to nie będę ja >:D

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać