Powiększenie biustu 2023 Paciorek Czechy

Anonim
ynctka
Katowice · Utworzono: 23 lut 2023 · Ostatnia odpowiedź 6 mar 2023

Hej, czy są tutaj jakieś dziewczyny, które niedawno robiły piersi u Paciorka w Czechach lub mają termin na 2023 rok? Z chęcią poczytam o waszych doświadczeniach, radach itp. Mam termin na maj, implanty będziemy wybierać w dzień operacji.

7 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Nadia2223
    6 mar 2023

Nadal nie zdecydowana... Koszt też duży 4300e i tak się zastanawiam czy nie lepiej było osobiście wszystko załatwić może wyszło by taniej

• Anonim
    Ann32
    6 mar 2023

Nadia jaką podjęłaś decyzję? Możesz zdradzić jaki to koszt wychodzi przez firmę ?

• Anonim
    Ann32
    4 mar 2023

Ja u dr R. Kufa

• Anonim
    Nadia2223
    4 mar 2023

Ja mam u dr. Kasper a ty?

• Anonim
    Ann32
    3 mar 2023

Nadia ja też będę miała w tej klinice, u jakiego lekarza miałabyś mieć operację ?
    Powiem ci że 3 tyg przy takiej pracy to chyba trochę krótko ale może wypowie się jakaś dziewczyna która już jest po.

• Anonim
    Nadia2223
    3 mar 2023

Hej ja też w Czechach perfeclinic termin na 25.4 zaliczka wpłacona w poniedziałek jednak zastanawiam się czy nie zrezygnować. Strasznie się boje ponieważ będę lecieć tam sama z Irlandii, wszystko załatwiam przez firmę czyli badania będę dopiero robić dzień przed (koszty tych badań tutaj to ogromna suma) dobór implantu w dzień zabiegu. Do tego pracuje w hotelu (sprzątam) wolne mi dadzą tylko na 3 tyg nie wiem czy dam radę potem pracować. Jestem tak pełna obaw że chyba w poniedziałek zrezygnuje 😭

• Anonim
    Ann32
    23 lut 2023

Hej
    ja też mam termin na maj i też w Czechach tylko u innego lekarza. Dobór implantu również w dniu operacji co trochę mnie przeraża

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać