Powiększanie piersi- wybór operatora

Anonim
Eja
· Utworzono: 11 gru 2024 · Ostatnia odpowiedź 12 gru 2024

Hej...jestem po konsultacji u dr. Drozda i byłam zdecydowana ale poczytałam też troche negatywnych opinii i zaczęło mnie to martwić. Zastanawiam się również nad dr. Paciorkiem z Czech. Możecie podzielić się opiniami i zdjęciami prac tych dwóch lekarzy? :)

2 komentarze

Reklama
  • Anonim
    Kasia4077
    12 gru 2024

Ja miałam robione w Czechach u Dr. Polaka
    Jestem 3 dobę po operacji. Myśle ze trochę trzeba poczekać żebym mogła się pochwalić efektami.

• Anonim
    Perelka145
    Użytkownik wyróżniony
    11 gru 2024

Eja, co prawda nie miałam operacji u żadnego ze wspomnianych lekarzy, ale jeśli negatywnych komentarzy jest mniej niż dobrych, to raczej nie masz się czym martwić. Ja zwróciłam uwagę, że niektóre opinie są wystawiane przez branżę beauty i często z treścią typu: moje klientki zrobiły u niego operację i tragedia. Każdy lekarz ma jakieś wpadki na swoim koncie. Zwróć uwagę w czym się specjalizuje. Bo jeśli dobrze robi piersi, to nie znaczy, że nos również i odwrotnie :)

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać