Hej, wiem że jeszcze trochę czasu do września/ października 2022, ale ten czas szybko leci... A widziałam, że kilka z Was właśnie planuje w tym okresie zabieg. Więc możemy się w tym wątku wspierać, dzielić rozterkami lub nowinkami 😁 Ja mam zaplanowany wstępnie na początek października 😉 Obecnie dr zaproponował mi implanty marki Motiva silksurface profil full 450ml / 500ml. Ale trochę się obawiam, czy nie będą za duże. Mam 175 cm, 62 kg, pod biustem 81 cm - B. Jestem po pierwszej konsultacji u dr Michała Chalcarza. Zastanawiam się jeszcze nad jedną konsultacją u kogoś innego np. we Wroclawiu.
Zuzanna miałam operacje w październiku, na dzień dzisiejszy to już jest całkowicie kawałek mojego ciała. Nie czuje nic co czułam wcześniej, ani ciężaru ani napiętej skóry ani ciała obcego.
dziewczyny, a mnie ciekawi jak czujecie ten biust po kilku miesiącach? Nadal czujecie jakieś ciało obce, czy to odczucie jakoś się zmienia?
Melisa ja nigdy staników nie lubiłam i po domu nigdy w niczym nie chodziłam, a teraz kompletnie nic nie czuję tzn implantu teraz już nawet jak się na niego kładę tez jak by moje piersi.
Witam mam pytanie do dziewczyn które maja już powiększone piersi, czy któraś z was przed operacją miała tak że denerwowały ją biustonosze i po przyjściu do domu pierwsze o czym marzyła by go ściągnąć? I czy teraz po operacji nie macie takiego uczucia żeby was te sylikony bolały uciskały denerwowały?? Zastanawiam się czy jak zrobię piersi nie będę mieć uczucia żeby je wyjąc 🙉🙉🙉🙉🙉🙉🙉🙉
Anonim
Liza - mój mąż chciał się poddać powiększeniu piersi ale póki co tylko liposukcje brzucha będzie miał ale podejrzewam że temat piersi wróci. Ja mam zabieg 27 kwietnia
Kasia ale co chce twój mąż zrobić? Bo jakoś nie zrozumiałam? Bedzie sobie powiększał biust?
Hej Edzia, właśnie weszłam tu na forum, bo też chciałabym się dowiedzieć czy biegacie już. Ja muszę zacząć, choćby nie wiem co ;( Może w dwóch stanikach hehhehe będzie lepsze podtrzymanie.
Anonim
Hej jak Wasze cycuszki? W piątek jadę na konsultacje (4 miesiące). Robię już wszystko, zaczęłam ćwiczyć ale bez ciężarków. Może któraś z was biega? Jakoś mi dziwnie, bo jak próbuje to boje się że coś się stanie 😂
Anonim
Mam nietypowe pytanie do was - czekam właśnie na operacje i mój mąż wpadł na pomysł, że skoro ja będę cierpiała to on też chce cierpieć.
Nawet lekarz się zgodził bo jest po konsultacji i nawet fajnie by to u niego wyglądało. Nie wiem co z tym zrobić bo jeśli by doszło to z mężem byśmy byli cały czas razem :)
Elizaveta ja nie mam takich dolegliwości 🤷♀️
Nawet już moje sutki się uspokoiły i nie są takie bardzo wrażliwe jak były na początku.
Dziewczyny, operacje miałam w październiku a czasami łapią mnie jakby skurcze w piersi. Tzn kilka sekund są jakby takie mega spięte a zaraz to odpuszcza samo albo pomasuje, pouciekam i i przestaje. Macie coś takiego? 😅
Mango82 w sumie nie pomyślałam, ale już się zapisałam w międzyczasie, może chociaż troszkę to pomoże..
Izaza a byłaś u fizjoterapeuty sprawdzić czy zrosty się nie zrobiły, bo to często powoduje asymetrię.
Dziewczyny jestem 2 miesiące po operacji. Cięcie pod mięsień. Czy wasze piersi są na równej wysokości od dołu? Ja mam lekką asymetrię… zastanawiam się czy jest szansa, że wszystko się jeszcze wyrówna?
Anonim
Na Zolando
Edzia piekne 😍 naprawdę. Gdzie kupiłaś czarny strój?
Pięknie 🤩
Anonim
To w drugim stroju, nie miałam kiedy dziś zrobić innego zdjęcia
Anonim
Chery, nie mam to strój kąpielowy. Były w nim wkładki ale wyciągnęłam 😂
Hej Edzia, Ty tu nie masz stanika w ogóle?
Piękne masz piersi 😍
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.