Powiększanie piersi we Wrocławiu

Anonim
Gogovi
Wrocław · Utworzono: 20 wrz 2024 · Ostatnia odpowiedź 14 paź 2024

Dzien dobry, szukam bardzo dobrego specjalisty do powiekszania piersi we Wroclawiu. Jestem pod duzym wrażeniem Kliniki Kolasinski w Poznaniu , która ba bardzo wysokie standardy w obsłudze pacjenta. Czy ktoś może polecić lekarza i klinikę we Wrocławiu, gdzie mozna sie poczuc bardzo komfortowo i być zadowolonym z efektow zabiegu?

8 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Lubierzeczyladne
    14 paź 2024

Polecam Dr Stolarski w chioplastyce :)

• Anonim
    Magos
    Użytkownik wyróżniony
    2 paź 2024

Wow:) żałuję że nie trafiłam do niej

• Anonim
    tosia93
    Użytkownik wyróżniony
    2 paź 2024

Magos, dr Wilczyńska to złota kobieta. Polecam z całego serca bo mega jest pomimo, że klatka bardzo szeroka. Jestem mega szczęśliwa :))))

• Anonim
    Magos
    Użytkownik wyróżniony
    29 wrz 2024

Ps trzymam Kciuki za szybki powot do normalnosci:)

• Anonim
    Magos
    Użytkownik wyróżniony
    29 wrz 2024

Możesz polecić dr wilczynska? Bo niestety muszę poprawić nieudane zabieg i boję się że znów nie trafić na fuszerkę pomimo wielu opinii super.....

• Anonim
    tosia93
    Użytkownik wyróżniony
    29 wrz 2024

Megos - żyje choć miałam 2 operacje - w poniedziałek miałam robione piersi ale w środę na zmianie opatrunku mocno się lało i szybko brali mnie na stół.
    Dziś jest super i wracam do życia :)

Mam mentory xtra 545ml moderate+

• Anonim
    Magos
    Użytkownik wyróżniony
    26 wrz 2024

Tosia czy możesz napisać jak u ciebie ?

• Anonim
    tosia93
    Użytkownik wyróżniony
    22 wrz 2024
    Najlepszy komentarz

Witaj. Ja jutro będę operowana we wrocławiu przed dr Wilczyńską, którą bardzo polecam

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać