Hej, jutro czeka mnie operacja powiększania piersi i dopiero natrafiłam na to forum ! Nie wiem jak mogło się to stać, że nie zaczęłam szukać wcześniej wpisów innych dziewczyn. W każdym razie jutro mam zgłosić się do kliniki i czytając wątki na forum zaczynam wątpić czy wybrałam dobry rozmiar implantów. Wybrałam motiva 320cc. Niby były ok jak mierzyłam. Jestem aktywna fizycznie wiem zależało mi na tym by piersi nie przeszkadzamy w sporcie (wyjściowy rozmiar to a) ale teraz zaczynam wątpić czy nie będą za małe i czy nie uciekną pod pachy :) Mam też rozkminke na temat bielizny pooperacyjnej. Czy W Timeless dostaje się biustonosz i pas do wyjścia ? Jeśli nie, to gdzie kupić fajną bieliznę ? Dziewczyny zostało mniej niż doba do operacji i zaczynam się lekko stresować. Dajcie słowo otuchy 😄
Hej! mam nadzieję, że wszystko poszło zgodnie z planem. Implanty na pewną są odpowiednio dopasowane do Twojej sylwetki! Trochę o tym poczytałam i naprawdę często ten sam implant wygląda zupełnie inaczej przy różnych piersiach wyjściowych. Tym się w ogóle nie sugeruj :)
daj znać jak się masz po operacji.
Jak możesz to wrzuć foty przed i po.
Trzymam kciuki!
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.