Kogo w Warszawie polecacie do powiększania piersi implantami? Rozważam kilku lekarzy, ale nie znam nikogo osobiście kto jest po zabiegu w Warszawie. Będę wdzięczna za wszystkie sugestie i polecenia. :)
Operacja w grudniu 2021 roku. Szpital Enel Med Centrum. Super opieka i lekarz operator w osobie dr Pietrasika. Niezwykle dobry człowiek, pomocny i życzliwy. Przyjmuje w dwóch miejscach w Warszawie. Szczerze z całego serca polecam
AnnaAdamczuk czy miałaś przeprowadzaną u Dr operację? Jak dawno?
W 100% mogę polecić dr Kamila Pietrasika-wspaniały specjalista i człowiek o wielkim sercu. Przyjmuje w Klinice Krajewski i w Malia
Dr.Stańczyk z Linea Corporis. Specjalizuje się w piersiach. Miałam operację 1 czerwca i już piersi są miękkie i wyglądają bardzo naturalnie. Wszystko szybko poszło i nic nie bolało.
Polecam dr Jaworowskiego z kliniki Timeless
Dziękuję za komentarze.
Polecam dr Krzysztofa Potockiego z kliniki Dr Szczyt. Miałam zdeformowaną klatkę piersiową w innych klinikach odmówili mi operacji bądź powiedzieli że zrobią, ale piersi będą niesymetryczne. Pan dr Potocki wykonał operacje tak, że piersi są piękne i równe a operacja odbyła się bez żadnych komplikacji.
Polecam dr Jaworowskiego z kliniki Timeless. Jestem po operacji powiększenia piersi endoskopowo - cięcie i implant wkładany pod pachą. Wszystko przebiegło super. Od pierwszej konsultacji poprzez operacje aż do wizyt kontrolnych. We wrześniu mam ostatnią wizytę pooperacyjną. Jestem bardzo zadowolona z opieki i efektu.
Polecam dr Jaworowskiego z kliniki Timeless. Jestem po operacji powiększenia piersi endoskopowo - cięcie i implant wkładany pod pachą. Wszystko przebiegło super. Od pierwszej konsultacji poprzez operacje aż do wizyt kontrolnych. We wrześniu mam ostatnią wizytę pooperacyjną. Jestem bardzo zadowolona z efektu.
EMelka polecam konsultację u dr.Bagińskiej w Warszawie.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.