Powiększanie piersi Warszawa

Anonim
Kika2021
Warszawa · Utworzono: 13 kwi 2021 · Ostatnia odpowiedź 6 sie 2021

Cześć dziewczyny. Przymierzam się do powiększenia piersi. Jestem po jednej konsultacji u dr. Wojciecha Jaska, mam nawet termin wyznaczony na lipiec natomiast zastanawiam się czy to dobry wybór... poleciła mi go koleżanka natomiast nie znalazłam zbyt wiele opinii na jego temat Czy jest na forum ktoś kogo dr operował? Może macie innego lekarza godnego polecenia? Tylko nie takiego z terminami za 2 lata 😉

8 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    AgnieszkaSkrobek
    Użytkownik wyróżniony
    6 sie 2021

Polecam okres wrzesień październik, bo wtedy jest chłopkiem nie będzie ci tak słabo. I duszno.

• Anonim
    jurkiewiczka
    5 sie 2021

Mi piersi powiększał dr Boligłowa w Krakowie. Jestem bardzo zadowolona. Wyglądają naturalnie. Najważniejsze dla mnie, że nie było żadnych problemów. Wybrałam metodę przezpachową to też ogromny plus dla mnie, bo nie chciałam mieć blizn widocznych.

• Anonim
    marias
    15 maj 2021

Kika2021, a koniecznie Wawa czy możesz dojechać? Ja przyleciałam z Anglii do Krakowa. Bałam się tam poddać operacji. W sumie znalazłam pozytywne opinie w necie, ale też daleka znajoma miała robione i zdecydowałam się na dr Boligłowa. Świetny lekarz. Włożył implanty przez pachę, blizny praktycznie nie mam. Mam jasną skórę, co na pewno też pomogło. Masz już umówione konsultację?

• Anonim
    Jolanta7
    28 kwi 2021

Też mam konsultację na wrzesień. Ale też od znajomej.

• Anonim
    AgnieszkaSkrobek
    Użytkownik wyróżniony
    27 kwi 2021

Hej, klinika Timeless Warszawa/
    Bardzo jestem zadowolona.

• Anonim
    katiiB
    14 kwi 2021

Na 26 maja

• Anonim
    Kika2021
    14 kwi 2021

Na kiedy masz termin operacji?

• Anonim
    katiiB
    14 kwi 2021
    Najlepszy komentarz

Ja jestem umówiona do dr Anny Bagińskiej z Warszawy, poleciła mi ją znajoma której robiła piersi, a poza tym ma same pozytywne opinie. Na konsultacje czekałam 1,5 miesiąca, a termin operacji po 3 miesiącach.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać