Powiększanie piersi u dr Boligłowa z Krakowa lub u dr Libondi

Anonim
Smerfetka
Użytkownik wyróżniony
Mielec · Utworzono: 13 sie 2024 · Ostatnia odpowiedź 4 gru 2024

Witam. Pomóżcie dziewczyny. Rozważam zabieg u dr. Boligłowa lub dr Klaudia Libondi. Czy jest tu któraś Pań po operacji która podzieli się opinią? W internecie dr Boliglowa ma piękne zdj po operacji ale opinii na temat operacji piersi brak a za to dużo jest złych odnośnie operacji nosa z kolei dr Libondi ma super opinie ale galeria zdjęć jest skromniejsza. Bardzo proszę podzielcie się opiniami na temat przebytych operacji powiększania u tych Dr.

69 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Kla14
    4 gru 2024

Polecam Dr. Pabianczyka. Pięknie i naturalnie zrobił mi piersi po 4tyg mam małe komplikacje. Ale lekarz w niedziele wypisał mi antybiotyk od razu w poniedziałek mnie przyjął na wizytę. Kontakt z lekarzem jest fenomenalny. Czuje się bezpieczna i zaopiekowana. A jak mowie już widzę super efekt po operacji.

• Anonim
    Ann39
    2 gru 2024

Smerfetka dziękuję bardzo:) będę śledzić terminy!

• Anonim
    Smerfetka
    Użytkownik wyróżniony
    2 gru 2024

Ann39 ja Ci doradzę. Pan dr przyjmuje w czwartki zawsze. Ja byłam. Umowiona na koniec stycznia ale spojrzałam kiedyś znienacka na znany lekarz i tam możesz umówić online. Patrzę w srode a tu wolny termin . Dzwonie a na recepcji mi powiedzieli ze w środy zawsze potwierdzają obecności wizyt i jak toś zrezygnuje z wizyty to ten termin jest dostępny że to są wyjątki ale mnie się udało. Uznałam to też jako dobry znak 😊

• Anonim
    Ann39
    2 gru 2024

Myślałam, że uda mi się zrobić to zimą, ale te terminy konsultacji są tak odległe, że najwcześniej to wiosna

• Anonim
    Ann39
    2 gru 2024

Smerfetka dziękuję, że się podzieliłaś :) Na pewno wszystko będzie dobrze!! Sprawdzałam terminy do RP Clinic to dopiero na połowę marca. Długo czekałaś na konsultację?

• Anonim
    Smerfetka
    Użytkownik wyróżniony
    2 gru 2024

No mi na pierwszej konsultacji proponowano przez otoczkę bo mam trochę tabularne piersi a nie bardzo chciałam tedy. A tu mam mieć w fałdzie podpiersowym. Miałam też wizytę u dr Boliglowy bo interesowała mnie też metoda przez pachowa ale zrezygnowałam. Stwierdziliśmy z mężem że jemu zaufaliśmy obydwoje mieliśmy takie odczucia i zdecydowałam się tam.

• Anonim
    Smerfetka
    Użytkownik wyróżniony
    2 gru 2024

Mialam na forum nie pisać żeby nie zapeszać ale i tak na innym temacie się wygadałam. Ja zdecydowałam się właśnie w RP Clinic. Cała klinika zrobiła mega wrażenie a i też Pan Doktor skradł mi serce. Bardzo trafił do mnie rozmową poprostu poczułam że chce to jednak zrobić i u niego. A jak będzie okaże się w lutym ale myślę że dobrze wybrałam.

• Anonim
    Ann39
    2 gru 2024

Smerfetka dziękuję za odpowiedź :) Doktor Boligłowa zrobiła na mnie dobre wrażenie, widać że się zna na rzeczy. Przez to, że od robi nacięcie spod pachy, chce skonsultować z kimś kto robi metoda tradycyjną, jeśli tak to można nazwać. A Ty u kogo się zdecydowałaś? możesz napisać na priv

• Anonim
    Smerfetka
    Użytkownik wyróżniony
    2 gru 2024

W Krakowie to jeszcze Dr Pabiańczyk RP Clinic ma dobre opinie. A z Katowic to nie wiem. Jak wrażenia po wizycie u Doktora? Warto pójść na kilka konsultacji. Porównać łatwiej jest zdecydować. Mnie np Pani Lobondi nie przekonała na konsultacji ale kolzaznce tutaj z forum zrobila piękny biust. Monikaurban robila u Doktora Boliglowa i tez jest zadowolona i poleca. Myślę że to taka indywidualna sprawa do kogo poczujemy to coś że będziemy czuć ze chcemy. Ale opinie w internecie Ci lekarze z tego co wiem mają dobre także umów się u co ci serce podyktuje.

• Anonim
    Ann39
    2 gru 2024

Dzień dobry, jestem z Krakowa. Byłam już na konsultacjach u dr Boligłowa a do dr K. Libondi mam termin pierwszych konsultacji dopiero na marzec 2025. Kogo polecacie z tego miasta lub Katowic? Chce się skonsultować jeszcze z kimś przed podjęciem ostatecznej decyzji.

• Anonim
    Smerfetka
    Użytkownik wyróżniony
    27 lis 2024

Monikaurban. Może pochwalisz się efektem? Jestem ciekawa jak wyglądają 510 czy są faktycznie duże czy nie.

• Anonim
    MonkaMonka
    22 lis 2024

Smerfetko ,ja mam 510 motiva ergonomix i są super.Wybierz nieco większe,bo będziesz mieć niedosyt.Ja wstępnie planowałam anatomiczne 375 jednak cieszę się że ostatecznie wybrałam okrągłe bo pięknie się prezentują.Mam 168 cm wzrostu,ważę 60 kg no teraz już 61 😉

• Anonim
    Smerfetka
    Użytkownik wyróżniony
    22 lis 2024

Ja nie mogę się doczekać operacji. Tak się nie mogłam zdecydować , a teraz zupełny obrót o 180 stopni. MonikaUrban, a ty jakie masz implanty jaka marka i jaka objętość? I czy dziewczyny nie macie po operacji niedosytu rozmiaru dobrze wybrałyście? Ja specjalnie umówiłam się na jeszcze jedna przymiarkę mierzyłam 315ml albo 320 już nie pamiętam i uważałam że i tak są kosmos duże dla mojej sylwetki i większe włożyłam tylko na chwilę i wyciągnęłam i powiedziałam o nie nie te to już na pewno nie....a potem w domu zaczęłam rozmyślać, że nie dałam im szansy, a pan doktor mówił ,że do mojej sylwetki te większe tez by pasowały, a dużo Pań po roku lub 2 wraca z niedosytem rozmiaru na kolejna operacje. W domu na spokojnie już bez wstydu zaczęłam do topu wkładać przed lustrem takie wkładki do stanika i zaczęłam żałować czy nie wybrałam za małych i w styczniu mam przymiarkę i ostatecznie mam wybrać już rozmiar.

• Anonim
    MonkaMonka
    21 lis 2024

Prawa pierś wygląda już pięknie i idealnie wręcz na zadowalające mnie efekty wizualne lewej piersi jeszcze trochę muszę poczekać

• Anonim
    MonkaMonka
    21 lis 2024

Stanik przez 6 miesięcy , pas 2miesiace

• Anonim
    MonkaMonka
    21 lis 2024

Obie piersi powiększane były metodą endoskopową,lewa była podniesiona więc konieczne było cięcie wokół otoczki już zresztą wygojone😀

• Anonim
    Paulieee
    20 lis 2024

Smerfotka nie czuje żadnego obciążenia. nic nie ciąży, nie przeszkadza. z początku bardziej je czułam ale im dłużej mam, tym wszystko zanika wraz z dolegliwościami, które powoli stają się przeszłością.
    ja nie mam dużego implantu, więc w ubraniu praktycznie mam ciut więcej niż poprzednio- nosiłam push upy wiec jeśli ktoś nie wie to się nie zorientuje ze cos było robione. natomiast ogromną różnice widać w stroju kąpielowym, w bieliźnie, w bluzce z dekoltem..itd efekt jest taki jaki chciałam osiągnąć .

• Anonim
    Smerfetka
    Użytkownik wyróżniony
    20 lis 2024

Monika Urban czyli jedną pierś miałaś endoskopowo przez pachę a drugą wokół otoczki? Nosisz cały czas ten stanik i pas?

• Anonim
    Smerfetka
    Użytkownik wyróżniony
    20 lis 2024

Paulieee a jak się czujesz z takim biustem. Ciężej ci? Jest to jakieś dodatkowe obciążenie? Czuć je ? I czy są bardzo zauważalne?

• Anonim
    Paulieee
    20 lis 2024

Smerfetka, jasne rozumiem:) nie naciskam. pytałam z czystej ciekawości. najważniejsze ze decyzja podjęta:)
    ja też mam polytech, ale anatomiczny i tez pod mięsień. dziś już mija 6 tydzień i jest naprawdę git :)

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać