Witam. Pomóżcie dziewczyny. Rozważam zabieg u dr. Boligłowa lub dr Klaudia Libondi. Czy jest tu któraś Pań po operacji która podzieli się opinią? W internecie dr Boliglowa ma piękne zdj po operacji ale opinii na temat operacji piersi brak a za to dużo jest złych odnośnie operacji nosa z kolei dr Libondi ma super opinie ale galeria zdjęć jest skromniejsza. Bardzo proszę podzielcie się opiniami na temat przebytych operacji powiększania u tych Dr.
Monika Urban jak zdecydujesz się wstawić jakieś zdjęcia to proszę wstaw jak wygląda u Ciebie po operacji ta blizna pod pachą......
Jadę wlasnie na kolejną,trzecia kontrolę,doktor Boligłowa sumiennie monitoruje efekty swojej pracy.Cieszę się Smerfetko,że się nie poddałaś i mimo obaw wkrótce,jak ja,
spełnisz swoje marzenie🫶
Wczoraj umówiłam się do dr Boligłowy i czekam na wizytę. Mąż mnie namówił bym sobie porównała, że mam czas , że nie musze się szybko decydować tak żebym nie żałowała więc pójdę sobie porównawczo i zobaczę jak poczuje się na wizycie u mężczyzny i co Pan dr mi zaproponuje i podejmę decyzję gdzie zrobię lub czy w ogóle zrobię , bo cały czas mam to wahanie , ale może mi ta wizyta coś da , że pomoże mi podjąć ostateczna decyzje.
na isntagramie mają zdjęcia również dr Klaudii. może faktycznie więcej jest doktora..ale to co jest mi wystarczyło do podjęcia decyzji..
ja wybrałam implanty anatomiczne Polytech replicon high 315ml.
wczoraj zaczęłam jeszcze fizjoteriapię i mam nadzieję, że szybko mnie postawi na nogi. z dnia na dzień czuje się coraz lepiej. tez koniecznie chciałam zabieg w miesiącach jesienno zimowych.
postaram się zrobić jakieś fajne zdjęcie i wrzucić dla porównania:)
Paulieee nie chciałabyś dodać zdjęć jak wyszły twoje piersi.? Na ich instagramie i stronie jest mega dużo zdjęć powiększanych piersi dr Guido, a Pani Klaudii jest mniej . Chciałabym zobaczyć sobie taką realną prace Pani doktor Klaudi. Jakiego producenta implanty wybrałaś? Ja za długo nie podjełam decyzji teraz terminy operacji pewnie są wiosenne, a bardziej chciałam to zrobić jesienią lub zimą....
Smerfetka rozumiem Cię doskonale. ja zanim ostatecznie podjęłam decyzje, też bylam na konsultacji parę lat wcześniej, ale stchorzylam. dziś żałuję, że tyle z tym zwlekałam. mi zależało by operacje przeprowadziła lekarz kobieta. Dr Klaudia w mojej ocenie jest naprawdę super. zna się na tym co robi, potrafi doradzić i co najważniejsze bardzo dba o bezpieczeństwo pacjentki. ja miałam kontrolę w 5 a później w 10 dniu po operacji. następna mam po 3 miesiącach. pierwszy tydzień był najgorszy, samego bólu nie odczuwałam, raczej problemy z oddychaniem bo miałam wrażenie że mam zgnieciona klatkę piersiową, ale z dnia na dzień coraz lepiej. po tej kontroli 10 dnia juz czułam ogromną różnicę. zaczęłam coraz więcej robić, do auta wsiadłam w 13 dniu. jednak to jesscze nie jest takie proste, zwłaszcza skręcanie czy cofanie. ale trzeba się uzbroić w cierpliwośc. czas szybko leci. stopniowo dokładam sobie zajęć.ja mam 3 tyg L4, ale ja jestem na własnej działalności. jednak po 2 tyg spokojnie można wrócić do pracy, tylko takiej lekkiej biurowej, tak żeby się nie tłumaczyć w pracy.
Paulieee dziękuje za informacje. Ja byłam na konsultacji, ale jestem pełna obaw i na razie się nie zdecydowałam i nie mam wyznaczonego terminu. Być może nie jestem jeszcze po prostu psychicznie gotowa. Codziennie o tym myślę, ale wszystko mi jest przeciwne zwłaszcza w pracy, bo nie mogę sobie pozwolić na więcej jak 1,5 tyg wolnego, a przyznać się wstydzę a 2 tyg to jest minimum bez prowadzenia samochodu. A jak sie czujesz po tych 2 tyg jak funkcjonujesz? Po ilu miałaś wizytę kontrolną?
Witam,wracam właśnie do pracy w biustonoszu sportowym z pasem,obrzęk ustępuje z każdym dniem moje piersi nabierają coraz ładniejszego kształtu.Jestem bardzo zadowolona.Jsk obiecałam, prześlę zdjęcia wkrótce.Pozdrawiam wszystkie odważne dziewczyny 🤗🥰
hej:)
ja robiłam piersi u dr Libondi. mija wlasnie drugi tydzień. dr jest świetna, super podejście, od samego początku czułam się zaopiekowana i nie mam nic do zarzucenia. piersi są piękne, choć ciągle utrzymuje się obrzęk. czekałam 3miesiace na wizytę, a na sama operacje pół roku, więc nie jest to takie od ręki. robiłam anatomiczne implanty pod mięsień.
MonikaUrban i co u ciebie? Jak się czujesz jak efekty?
Witaj,co do kształtu zarys już jest piękny ale mam jeszcze lewostronny obrzęk gruczołowy (dosłownie "bułę")poniżej obojczyka, to zejdzie oczywiscie.Ogolnie po zabiegu lewą stronę miałam bardziej opuchnięta niż prawą,ale w tej piersi była większa ingerencja bo pierś musiała być podniesiona a w związku z tym i sutek ,także miałam nacięcie .Krwiaczki smaruje heparinem forte i też już mniejsze.Ogolnie jest bardzo dobrze.Pozdrawiam cię serdecznie,wkrótce zamieszcze zdjęcia🤗
MonikaUrban2 jak po kontroli? Wszystko się goi ładnie wszystko w porządku kształt wielkość itp ci odpowiada?
Jestem tego przykładem 😃 Jadę właśnie na kontrolę do doktora Boligłowy 🤗
Wow jestem pełna podziwu dla Ciebie że tak super sobie radzisz. Czytałam w artykule Dr Boliglowy że po endoskopowym dochodzi się szybciej do sprawności.
A propos pomocy przy myciu głowy ,rozczesywanie włosów i pleców już nieaktualne,mija 7 doba od zabiegu a ja już robię to sama 💪😃😃
Pomoc przy myciu głowy i pleców jeszcze konieczna🤗
Ogólnie to myślałam,że nie będę mogła długi nic robić rękami a tymczasem nawet sama się ubieram👍
Ważne,żebyś się nie garbiła i miała wygodny fotel oczywiście.
Witaj Smerfetko,po 5 dniach od zabiegu robię już wszystko oprócz podnoszenia całych rąk powyżej ramion,dźwigania, treningoów,ręce nie bolą.Oddczuwam lekki ucisk w klatce i ból między łopatkami z powodu spania na plecach.Śmialo wrócisz do pracy przy laptopie lub komputerze,sama już to robię.Już bez przeciwbólowych,tylko antybiotyk i osłona.
MonikaUrban2 a jak sobie radziłaś pierwsze dni w domu. Ból jest przy każdym podnoszeniu rąk do góry? Jak myślisz dam radę po tygodniu usiąść do komputera? Prowadzę firme i obowiązki mnie zmuszą że w ciągu dnia będę musiała poświęcić troszkę czasu przy komputerze by nie mieć w grom zaległości.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.