Witam. Pomóżcie dziewczyny. Rozważam zabieg u dr. Boligłowa lub dr Klaudia Libondi. Czy jest tu któraś Pań po operacji która podzieli się opinią? W internecie dr Boliglowa ma piękne zdj po operacji ale opinii na temat operacji piersi brak a za to dużo jest złych odnośnie operacji nosa z kolei dr Libondi ma super opinie ale galeria zdjęć jest skromniejsza. Bardzo proszę podzielcie się opiniami na temat przebytych operacji powiększania u tych Dr.
Polecam Dr. Pabianczyka. Pięknie i naturalnie zrobił mi piersi po 4tyg mam małe komplikacje. Ale lekarz w niedziele wypisał mi antybiotyk od razu w poniedziałek mnie przyjął na wizytę. Kontakt z lekarzem jest fenomenalny. Czuje się bezpieczna i zaopiekowana. A jak mowie już widzę super efekt po operacji.
Smerfetka dziękuję bardzo:) będę śledzić terminy!
Ann39 ja Ci doradzę. Pan dr przyjmuje w czwartki zawsze. Ja byłam. Umowiona na koniec stycznia ale spojrzałam kiedyś znienacka na znany lekarz i tam możesz umówić online. Patrzę w srode a tu wolny termin . Dzwonie a na recepcji mi powiedzieli ze w środy zawsze potwierdzają obecności wizyt i jak toś zrezygnuje z wizyty to ten termin jest dostępny że to są wyjątki ale mnie się udało. Uznałam to też jako dobry znak 😊
Myślałam, że uda mi się zrobić to zimą, ale te terminy konsultacji są tak odległe, że najwcześniej to wiosna
Smerfetka dziękuję, że się podzieliłaś :) Na pewno wszystko będzie dobrze!! Sprawdzałam terminy do RP Clinic to dopiero na połowę marca. Długo czekałaś na konsultację?
No mi na pierwszej konsultacji proponowano przez otoczkę bo mam trochę tabularne piersi a nie bardzo chciałam tedy. A tu mam mieć w fałdzie podpiersowym. Miałam też wizytę u dr Boliglowy bo interesowała mnie też metoda przez pachowa ale zrezygnowałam. Stwierdziliśmy z mężem że jemu zaufaliśmy obydwoje mieliśmy takie odczucia i zdecydowałam się tam.
Mialam na forum nie pisać żeby nie zapeszać ale i tak na innym temacie się wygadałam. Ja zdecydowałam się właśnie w RP Clinic. Cała klinika zrobiła mega wrażenie a i też Pan Doktor skradł mi serce. Bardzo trafił do mnie rozmową poprostu poczułam że chce to jednak zrobić i u niego. A jak będzie okaże się w lutym ale myślę że dobrze wybrałam.
Smerfetka dziękuję za odpowiedź :) Doktor Boligłowa zrobiła na mnie dobre wrażenie, widać że się zna na rzeczy. Przez to, że od robi nacięcie spod pachy, chce skonsultować z kimś kto robi metoda tradycyjną, jeśli tak to można nazwać. A Ty u kogo się zdecydowałaś? możesz napisać na priv
W Krakowie to jeszcze Dr Pabiańczyk RP Clinic ma dobre opinie. A z Katowic to nie wiem. Jak wrażenia po wizycie u Doktora? Warto pójść na kilka konsultacji. Porównać łatwiej jest zdecydować. Mnie np Pani Lobondi nie przekonała na konsultacji ale kolzaznce tutaj z forum zrobila piękny biust. Monikaurban robila u Doktora Boliglowa i tez jest zadowolona i poleca. Myślę że to taka indywidualna sprawa do kogo poczujemy to coś że będziemy czuć ze chcemy. Ale opinie w internecie Ci lekarze z tego co wiem mają dobre także umów się u co ci serce podyktuje.
Dzień dobry, jestem z Krakowa. Byłam już na konsultacjach u dr Boligłowa a do dr K. Libondi mam termin pierwszych konsultacji dopiero na marzec 2025. Kogo polecacie z tego miasta lub Katowic? Chce się skonsultować jeszcze z kimś przed podjęciem ostatecznej decyzji.
Monikaurban. Może pochwalisz się efektem? Jestem ciekawa jak wyglądają 510 czy są faktycznie duże czy nie.
Smerfetko ,ja mam 510 motiva ergonomix i są super.Wybierz nieco większe,bo będziesz mieć niedosyt.Ja wstępnie planowałam anatomiczne 375 jednak cieszę się że ostatecznie wybrałam okrągłe bo pięknie się prezentują.Mam 168 cm wzrostu,ważę 60 kg no teraz już 61 😉
Ja nie mogę się doczekać operacji. Tak się nie mogłam zdecydować , a teraz zupełny obrót o 180 stopni. MonikaUrban, a ty jakie masz implanty jaka marka i jaka objętość? I czy dziewczyny nie macie po operacji niedosytu rozmiaru dobrze wybrałyście? Ja specjalnie umówiłam się na jeszcze jedna przymiarkę mierzyłam 315ml albo 320 już nie pamiętam i uważałam że i tak są kosmos duże dla mojej sylwetki i większe włożyłam tylko na chwilę i wyciągnęłam i powiedziałam o nie nie te to już na pewno nie....a potem w domu zaczęłam rozmyślać, że nie dałam im szansy, a pan doktor mówił ,że do mojej sylwetki te większe tez by pasowały, a dużo Pań po roku lub 2 wraca z niedosytem rozmiaru na kolejna operacje. W domu na spokojnie już bez wstydu zaczęłam do topu wkładać przed lustrem takie wkładki do stanika i zaczęłam żałować czy nie wybrałam za małych i w styczniu mam przymiarkę i ostatecznie mam wybrać już rozmiar.
Prawa pierś wygląda już pięknie i idealnie wręcz na zadowalające mnie efekty wizualne lewej piersi jeszcze trochę muszę poczekać
Stanik przez 6 miesięcy , pas 2miesiace
Obie piersi powiększane były metodą endoskopową,lewa była podniesiona więc konieczne było cięcie wokół otoczki już zresztą wygojone😀
Smerfotka nie czuje żadnego obciążenia. nic nie ciąży, nie przeszkadza. z początku bardziej je czułam ale im dłużej mam, tym wszystko zanika wraz z dolegliwościami, które powoli stają się przeszłością.
ja nie mam dużego implantu, więc w ubraniu praktycznie mam ciut więcej niż poprzednio- nosiłam push upy wiec jeśli ktoś nie wie to się nie zorientuje ze cos było robione. natomiast ogromną różnice widać w stroju kąpielowym, w bieliźnie, w bluzce z dekoltem..itd efekt jest taki jaki chciałam osiągnąć .
Monika Urban czyli jedną pierś miałaś endoskopowo przez pachę a drugą wokół otoczki? Nosisz cały czas ten stanik i pas?
Paulieee a jak się czujesz z takim biustem. Ciężej ci? Jest to jakieś dodatkowe obciążenie? Czuć je ? I czy są bardzo zauważalne?
Smerfetka, jasne rozumiem:) nie naciskam. pytałam z czystej ciekawości. najważniejsze ze decyzja podjęta:)
ja też mam polytech, ale anatomiczny i tez pod mięsień. dziś już mija 6 tydzień i jest naprawdę git :)
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.