Powiększanie piersi u dr Boligłowa z Krakowa lub u dr Libondi

Anonim
Smerfetka
Mielec · Utworzono: 13 sie 2024 · Ostatnia odpowiedź Wczoraj 22:09

Witam. Pomóżcie dziewczyny. Rozważam zabieg u dr. Boligłowa lub dr Klaudia Libondi. Czy jest tu któraś Pań po operacji która podzieli się opinią? W internecie dr Boliglowa ma piękne zdj po operacji ale opinii na temat operacji piersi brak a za to dużo jest złych odnośnie operacji nosa z kolei dr Libondi ma super opinie ale galeria zdjęć jest skromniejsza. Bardzo proszę podzielcie się opiniami na temat przebytych operacji powiększania u tych Dr.

53 komentarze

Reklama
  • Anonim
    Paulieee
    Wczoraj 22:09

Smerfotka nie czuje żadnego obciążenia. nic nie ciąży, nie przeszkadza. z początku bardziej je czułam ale im dłużej mam, tym wszystko zanika wraz z dolegliwościami, które powoli stają się przeszłością.
    ja nie mam dużego implantu, więc w ubraniu praktycznie mam ciut więcej niż poprzednio- nosiłam push upy wiec jeśli ktoś nie wie to się nie zorientuje ze cos było robione. natomiast ogromną różnice widać w stroju kąpielowym, w bieliźnie, w bluzce z dekoltem..itd efekt jest taki jaki chciałam osiągnąć .

• Anonim
    Smerfetka
    Wczoraj 20:35

Monika Urban czyli jedną pierś miałaś endoskopowo przez pachę a drugą wokół otoczki? Nosisz cały czas ten stanik i pas?

• Anonim
    Smerfetka
    Wczoraj 20:33

Paulieee a jak się czujesz z takim biustem. Ciężej ci? Jest to jakieś dodatkowe obciążenie? Czuć je ? I czy są bardzo zauważalne?

• Anonim
    Paulieee
    Wczoraj 19:49

Smerfetka, jasne rozumiem:) nie naciskam. pytałam z czystej ciekawości. najważniejsze ze decyzja podjęta:)
    ja też mam polytech, ale anatomiczny i tez pod mięsień. dziś już mija 6 tydzień i jest naprawdę git :)

• Anonim
    Smerfetka
    Wczoraj 09:26

Paulie Zdecydowałam się w Krakowie, ale nie chce pisać na forum u kogo , bo już podjęłam decyzje zaliczka wpłacona nie chce by ktoś mnie zniechęcał. Napisze u kogo jak będzie po wszystkim. Tylko bym się stresowała przed operacją gdyby ktoś mi złośliwie napisał cos złego na jego temat.. Mogłabym napisać na priv tylko. Wystarczy mi to, ze ma dużo pozytywnych opinii odległe terminy na który udało mi się wbić przypadkiem , bo akurat ktoś zrezygnował, a od czasu do czasu dzwoniłam podpytywać czy się coś nie zwolniło wcześniej. Więc odległe terminy konsultacji tez świadczą o tym, że musi być dobry skoro tyle Pań się decyduje akurat tam, i samo to jak się u niego rewelacyjnie poczułam. W styczniu mam jeszcze przymiarkę by wybrać ostatecznie rozmiar. Będą to raczej polytech okrągłe metoda pod mięsień cięcie w fałdzie pod piersiowym.

• Anonim
    Paulieee
    19 lis 2024

Smerfetka gdzie się zdecydowałaś na operację? super ze decyzja podjęta, teraz tylko odliczać czas- do lutego niedaleko:)
    jaki będziesz mieć implant ? i jaka metoda?

• Anonim
    MonikaUrban2
    19 lis 2024

Jest nieco wyżej po peksji,podniesiona i cięcie było wokół brodawki sutkowej także trochę inaczej się goi i układa.Minelo dopiero 1,5 miesiąca także jeszcze trochę czasu minie zanim się ułoży.Tajze ci do efektu końcowego czas pokaże.

• Anonim
    Smerfetka
    18 lis 2024

MonikaUrban. Co znaczy że się "układa" ta twoja pierś? Jest inna od tej drugiej ?

• Anonim
    Smerfetka
    18 lis 2024

Cześć . Niestety odwołam wizytę. Los zdecydował za mnie. Bylam zapisana do jeszcze jednego Doktora ale miał odlegly termin wiec nie bralam go bardzo pod uwagę bo chciałam zrobić operacje do wiosny, ale zwolnilo się miejsce i pojechałam wcześniej. To byl jakby znak z tym terminem ze to musi byc to. Poprostu od razu to poczułam. Poczułam że to lekarz dla mnie. Zdecydowałam się bez większego namysłu pomimo tylu wcześniejszych obaw. Zaproponowal inną metodę niż na konsultacji na której byłam wcześniej i to mi odpowiada. Stwierdziłam ze juz nie będę mieszać skoro tu się poczułam tak dobrze i tak mnie mega rozumiał Pan Doktor i odwołam wizytę u Dr Boliglowy. Mam termin na luty. W końcu się cieszę i nie mogę doczekać operacji.

• Anonim
    MonikaUrban2
    18 lis 2024

Jak tam Smerfetko ? Czy byłaś już na konsultacji u dr Boligłowy?Mam 4 grudnia kolejną kontrolę,lewa pierś jeszcze się "układa" prawa już jest super.Teraz najtrudniej o cierpliwość tej mi nieco brakuje🙃

• Anonim
    Smerfetka
    30 paź 2024

Monika Urban jak zdecydujesz się wstawić jakieś zdjęcia to proszę wstaw jak wygląda u Ciebie po operacji ta blizna pod pachą......

• Anonim
    MonikaUrban2
    30 paź 2024

Jadę wlasnie na kolejną,trzecia kontrolę,doktor Boligłowa sumiennie monitoruje efekty swojej pracy.Cieszę się Smerfetko,że się nie poddałaś i mimo obaw wkrótce,jak ja,
    spełnisz swoje marzenie🫶

• Anonim
    Smerfetka
    30 paź 2024

Wczoraj umówiłam się do dr Boligłowy i czekam na wizytę. Mąż mnie namówił bym sobie porównała, że mam czas , że nie musze się szybko decydować tak żebym nie żałowała więc pójdę sobie porównawczo i zobaczę jak poczuje się na wizycie u mężczyzny i co Pan dr mi zaproponuje i podejmę decyzję gdzie zrobię lub czy w ogóle zrobię , bo cały czas mam to wahanie , ale może mi ta wizyta coś da , że pomoże mi podjąć ostateczna decyzje.

• Anonim
    Paulieee
    29 paź 2024

na isntagramie mają zdjęcia również dr Klaudii. może faktycznie więcej jest doktora..ale to co jest mi wystarczyło do podjęcia decyzji..
    ja wybrałam implanty anatomiczne Polytech replicon high 315ml.
    wczoraj zaczęłam jeszcze fizjoteriapię i mam nadzieję, że szybko mnie postawi na nogi. z dnia na dzień czuje się coraz lepiej. tez koniecznie chciałam zabieg w miesiącach jesienno zimowych.
    postaram się zrobić jakieś fajne zdjęcie i wrzucić dla porównania:)

• Anonim
    Smerfetka
    28 paź 2024

Paulieee nie chciałabyś dodać zdjęć jak wyszły twoje piersi.? Na ich instagramie i stronie jest mega dużo zdjęć powiększanych piersi dr Guido, a Pani Klaudii jest mniej . Chciałabym zobaczyć sobie taką realną prace Pani doktor Klaudi. Jakiego producenta implanty wybrałaś? Ja za długo nie podjełam decyzji teraz terminy operacji pewnie są wiosenne, a bardziej chciałam to zrobić jesienią lub zimą....

• Anonim
    Paulieee
    26 paź 2024

Smerfetka rozumiem Cię doskonale. ja zanim ostatecznie podjęłam decyzje, też bylam na konsultacji parę lat wcześniej, ale stchorzylam. dziś żałuję, że tyle z tym zwlekałam. mi zależało by operacje przeprowadziła lekarz kobieta. Dr Klaudia w mojej ocenie jest naprawdę super. zna się na tym co robi, potrafi doradzić i co najważniejsze bardzo dba o bezpieczeństwo pacjentki. ja miałam kontrolę w 5 a później w 10 dniu po operacji. następna mam po 3 miesiącach. pierwszy tydzień był najgorszy, samego bólu nie odczuwałam, raczej problemy z oddychaniem bo miałam wrażenie że mam zgnieciona klatkę piersiową, ale z dnia na dzień coraz lepiej. po tej kontroli 10 dnia juz czułam ogromną różnicę. zaczęłam coraz więcej robić, do auta wsiadłam w 13 dniu. jednak to jesscze nie jest takie proste, zwłaszcza skręcanie czy cofanie. ale trzeba się uzbroić w cierpliwośc. czas szybko leci. stopniowo dokładam sobie zajęć.ja mam 3 tyg L4, ale ja jestem na własnej działalności. jednak po 2 tyg spokojnie można wrócić do pracy, tylko takiej lekkiej biurowej, tak żeby się nie tłumaczyć w pracy.

• Anonim
    Smerfetka
    24 paź 2024

Paulieee dziękuje za informacje. Ja byłam na konsultacji, ale jestem pełna obaw i na razie się nie zdecydowałam i nie mam wyznaczonego terminu. Być może nie jestem jeszcze po prostu psychicznie gotowa. Codziennie o tym myślę, ale wszystko mi jest przeciwne zwłaszcza w pracy, bo nie mogę sobie pozwolić na więcej jak 1,5 tyg wolnego, a przyznać się wstydzę a 2 tyg to jest minimum bez prowadzenia samochodu. A jak sie czujesz po tych 2 tyg jak funkcjonujesz? Po ilu miałaś wizytę kontrolną?

• Anonim
    MonikaUrban2
    24 paź 2024

Witam,wracam właśnie do pracy w biustonoszu sportowym z pasem,obrzęk ustępuje z każdym dniem moje piersi nabierają coraz ładniejszego kształtu.Jestem bardzo zadowolona.Jsk obiecałam, prześlę zdjęcia wkrótce.Pozdrawiam wszystkie odważne dziewczyny 🤗🥰

• Anonim
    Paulieee
    23 paź 2024

hej:)
    ja robiłam piersi u dr Libondi. mija wlasnie drugi tydzień. dr jest świetna, super podejście, od samego początku czułam się zaopiekowana i nie mam nic do zarzucenia. piersi są piękne, choć ciągle utrzymuje się obrzęk. czekałam 3miesiace na wizytę, a na sama operacje pół roku, więc nie jest to takie od ręki. robiłam anatomiczne implanty pod mięsień.

• Anonim
    Smerfetka
    22 paź 2024

MonikaUrban i co u ciebie? Jak się czujesz jak efekty?

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać