Powiększanie piersi - Styczeń 2025

Anonim
Mag13
Użytkownik wyróżniony
Poznań · Utworzono: 4 sty 2025 · Ostatnia odpowiedź 12 wrz 2025

Hej dziewczyny. Które przechodziły lub będą przechodzić operacje w tym miesiącu? Ja mam za niecałe 2 tygodnie i jestem troszkę podjarana. Nie mogę się doczekać, a jednocześnie troszkę się obawiam. Może wposlnie było by łatwiej i lepiej.

2134 komentarze

Reklama
  • Anonim
    Dor35
    Użytkownik wyróżniony
    12 wrz 2025

Potwierdzam komentarz Mon77. Dla mnie to były ewidentnie potówki

• Anonim
    Mon77
    12 wrz 2025

Hejka , też miałam taką wysypkę moim zdaniem to potówki były od tego biustonosza , pasa itp . Później zeszło także nie stresuj się 😘

• Anonim
    Cel6
    12 wrz 2025

Hejka :) kochane, powiedzcie mi czy któraś miala wysypkę na dekolcie? Kurcze mam pełno małych krostek 🫣 myślę ze to po tym pomarańczowym płynie dezynfekującym, którym mnie wysmarowali...nie wiem jak sie tego pozbyć

• Anonim
    Cel6
    12 wrz 2025

Hejka :) kochane, powiedzcie mi czy któraś miala wysypkę na dekolcie? Kurcze mam pełno małych krostek 🫣 myślę ze to po tym pomarańczowym płynie dezynfekującym, którym mnie wysmarowali...nie wiem jak sie tego pozbyć

• Anonim
    Dor35
    Użytkownik wyróżniony
    5 wrz 2025

Szerokość piersi mierzy lekarz w trakcie konsultacji i na tej podstawie dobiera wielkość implantu:)

• Anonim
    Karolina1lesniewska
    Użytkownik wyróżniony
    5 wrz 2025

Mar223 śliczne 🤩dziewczyny powiedzcie mi jak to dokładnie zmierzyć szerokość piersi ?

• Anonim
    Dor35
    Użytkownik wyróżniony
    5 wrz 2025

Mar223 po dwóch tygodniach to ja dopiero miałam zgodę na unoszenie rąk na boki na wysokość barku, a po trzech tygodniach podnoszenie ostrożne do góry, żeby wziąć np szklankę. Za odkurzacz chwyciłam po 5 tygodniach dopiero, kiedy wiedziałam, że jest to bezpieczne. Generalnie po tych trzech tygodniach zaczęłam próbować powoli coś robić, ale taka prawda, że sporo też ciało mi mówiło. Jak czułam jakiekolwiek nieprzyjemne napięcie, a tym bardziej ból, to odpuszczałam.
    Ps. Dziękuję za komplement i Twoje też są piękne 😊

• Anonim
    Mar223
    5 wrz 2025

Dor35 a podziel się jak stopniowo wracałaś do prac domowych? Bardzo boję się używać za dużo prawej ręki, bo się naczytałam w innych miejscach i na grupie na Facebooku, że komuś szew puścił wewnętrzny albo implant za bardzo opadł sam. Zastanawiam się czy po dwóch tygodniach mogę robić spokojnie takie rzeczy jak wyjęcie prania, naczyń ze zmywarki, jakieś odkurzenie itp Generalnie staram się od paru dni robić tak, ale wszystko bardzo powoli, brać też do rąk jak najmniej, uważać cały czas, nie sięgać wysoko. Ale i tak mam schizę, że coś się stanie, zwłaszcza, że w prawej piersi mi trochę szybciej mięsień puszcza widzę 😬 lewa jest jeszcze twardsza od góry i ciut wyżej

• Anonim
    Mar223
    5 wrz 2025

Dor35 😍😍 są boskie

Inusia, ja mam 350 cc okrągłe extra wysoki profil mikroteksturowane pod mięsień. Startowałam z zera. Mam 172 cm wzrostu, ważę gdzieś tak koło 55 i pod klatką mam niecałe 70, szerokość piersi ok. 11cm

Ogólnie z dnia na dzień się cały czas zmieniają i robią się trochę mniej naturalne. Na mostku mi chyba schodzi opuchlizna już i wybijają się. Dzisiaj znalazłam swoje stare zdjęcie w takim topie i na 5 minut go przymierzyłam z ciekawości. Nie mogę się doczekać przyszłych wakacji 😅

• Anonim
    Dor35
    Użytkownik wyróżniony
    4 wrz 2025

Dziękuję dziewczyny!
    Jeszcze jest problem z dźwiganiem, ale poza tym to jest git. Nie oddałabym ich za żadne skarby 😅
    Co do wymiarów przed opką to wzrost 155cm, waga 50kg, obwód pod biustem 72, a w biuście 81. Teraz w biuście mam 90cm 😊 po raz pierwszy czuję się jak prawdziwa kobieta.

• Anonim
    Cel6
    4 wrz 2025

Dor35 No piekne 😍 i jak po tych 3 miesiącach? Juz wszystko tak jak byc powinno? Opowiadaj 😅

• Anonim
    Karolina1lesniewska
    Użytkownik wyróżniony
    4 wrz 2025

Dor35 przepięknie 😍 a jakie mialas wymiary wyjściowe ? Waga,wzrost , rozmiar biustu ?

• Anonim
    Dor35
    Użytkownik wyróżniony
    4 wrz 2025

A ja podsyłam moje motiva ergonomix 295 profil full po 12 tygodniach od operacji 😊

• Anonim
    Cel6
    4 wrz 2025

Ja chciałam 375 ale na konsultacji lekarz przekonał mnie ze najodpowiedniejszy do mojej sylwetki będzie 325...ze jest mniejsze ryzyko powikłań, szybsza rekonwalescencja i ze beda wygladac naturalnie 🙃 i rzeczywiście posłuchałam i jestem bardzo zadowolona 🥰 ja mam 173 cm wzrostu, jestem szczupła. Mój stan wyjściowy to takie maleńkie niepełne B 😅. Więc mam implant okragly, 325ml o profilu srednim metoda dual plane ( pol pod mięsień, pol pod gruczoł) wroc sobie daleko daleko, tam dziewczyny dodawały zdjęcia i bardzo dużo pomocnych informacji które mi pomogły rozwiać dużo wątpliwości 🥰❤️

• Anonim
    Inusia
    3 wrz 2025

Mar223 i Cel6- piękne piersi macie. Mogę wiedzieć jaki kształt implantu, wielkość, profil i metoda? A także ile macie wzrostu i z jakiego rozmiaru startowałyście?

• Anonim
    Cel6
    3 wrz 2025

Dziewczyny a miałyście na skórze taki efekt hmm pieczenia, dziwne uczucie i ciężko określić. Jakby takie małe igielki ktoś wbijał 🤔

• Anonim
    Cel6
    3 wrz 2025

Mar223 jak naturalne 😍 No piękny efekt.

• Anonim
    Mar223
    3 wrz 2025

To teraz ja się pochwalę. Moje 2 tygodniowe 😍 widzę ogromną różnicę już

• Anonim
    Mar223
    2 wrz 2025

są Cel6 😍 moje dosłownie bardzo podobne są te 350. Jeszcze z miesiąc i piękne piersi będziemy mieć 🥰

Ja też wracam od fizjo. Teraz będę już w domu masować się, ale uratował mi bardzo spięcia w plecach po. Super się teraz czuję

• Anonim
    Cel6
    2 wrz 2025

Hejka 🥰 ja bylam wczoraj na wizycie i wszystko super. Blizna jest bardzo niewielka i cienka, mam narazie nic z nią nie robić i zobaczymy po 5 tygodniach czy trzeba będzie smarować :) u fizjo tez bylam i powiedziała ze nie ma sensu przychodzić 😅 nie mam stanu zapalnego ani żadnych zastojów. Pokazała mi jak masować ( rano i wieczorem po 10 min każda piersi...tak od gory delikatnie i powoli w stronę węzłów masować. Faktycznie jest roznica bo nawet plecy mniej bolą) Ja jestem bardzo zadowolona ze wzięłam ten mniejszy implant. Bardzo szybko doszłam do siebie i myślę ze jak opuchlizna zejdzie to beda piekne 🥰

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać