Powiększanie piersi - Styczeń 2025

Anonim
Mag13
Użytkownik wyróżniony
Poznań · Utworzono: 4 sty 2025 · Ostatnia odpowiedź 3 lis 2025

Hej dziewczyny. Które przechodziły lub będą przechodzić operacje w tym miesiącu? Ja mam za niecałe 2 tygodnie i jestem troszkę podjarana. Nie mogę się doczekać, a jednocześnie troszkę się obawiam. Może wposlnie było by łatwiej i lepiej.

2162 komentarze

Reklama
  • Anonim
    Dor35
    Użytkownik wyróżniony
    3 lis 2025

Mar503 ja miałam dual plane i po 5 tygodniach nie dałam rady jeszcze tyle nosić. Jaką miałaś metodę?

• Anonim
    Mag13
    Użytkownik wyróżniony
    2 lis 2025

Hejka. Są tu jeszcze dziewczyny które operacje miały od 6 do 10 miesięcy temu ? Jak sie czujecie ? Konkretnie chodzi mi o to czy odzyskałyście czucie w sutkach, jakie są piersi w dotyku ? Ja mam nadal wrażliwe sutki, słabe czucie a piersi nie są jakieś miękkie a operacje miałam 9 miesięcy temu. W grudniu idę na kontrolę, ale jakoś sie martwię i nie wiem czy niepotrzebnie.

• Anonim
    Mar503
    1 lis 2025

Dziewczyny a powiedzcie mi proszę czy po 5, 5 tygodniach od operacji byłyście w stanie nosić w rękach 3,5kg ciężar? Po takim czasie muszę wrócić do pracy a jestem fotografem i tyle właśnie waży mój aparat. Gdzieś wyczytałam, że dopiero po 2 miesiącach można wrócić do normalnego trybu życia a jak to było u Was w praktyce?

• Anonim
    Mam1
    28 paź 2025

Miałam asymetrię więc jeden 500 ml drugi 550 tak lekarz doradził. implanty mentor okrągłe
    Tak jak pisałam dużo schudłam i trochę opadły ale i tak efekt zadowalający . Jestem wysoka i raczej nie szczupła tylko kobieca więc lekarz odrazu większy rozmiar zaproponował

• Anonim
    Mon77
    28 paź 2025

Mam1 , bardzo ładne 😍 ile ml i jaki profil ?

• Anonim
    Mam1
    28 paź 2025

Piersi równo rok po operacji u doktora Furmanka .
    Lekko opadły ale schudłam 11 kg więc to moja wina ogólnie polecam i jestem zachwycona

• Anonim
    Kam38
    3 paź 2025

Dziewczyny, jestem pól roku po operacji ogólnie wszystko super, ale od czasu do czasu mam problem z bolącymi sutkami. Czy którejś tez się może to zdarza? I jedna pierś właśnie ta z bolącym sutkiem jest taka bardziej tkliwa. USG piersi wyszło ok.

• Anonim
    Inusia
    30 wrz 2025

Dziewczyny, a ubezpieczałyście swoje implanty?

• Anonim
    Inusia
    26 wrz 2025

Ja też ciągle przeglądam wszystko i już się mocno niecierpliwię, chciałabym być już po wszystkim, przejść ten cały bol I zobaczyć już efekt.

• Anonim
    Karolina1lesniewska
    Użytkownik wyróżniony
    26 wrz 2025

Ja u dr Charytonowicza. Ja już tylko ciągle czytam wątki i przeglądam zdjęcia. Oszaleć można 😁

• Anonim
    Inusia
    25 wrz 2025

Karolina1lesniewska u dr Chalcarza, a ty?

• Anonim
    Karolina1lesniewska
    Użytkownik wyróżniony
    25 wrz 2025

Inusia a gdzie będziesz miała operację ?

• Anonim
    Inusia
    25 wrz 2025

Ja ostatnio przesiaduje na tik toku i wpisuje sobie w wyszukiwarkę tam różne rozmiary np. 300cc i u niektórych elekt jest ledwo widoczny, a u niektórych wyglądają na serio spore i też mam przez to wszystko mętlik w głowie.
    Najbardziej się chyba boję efektu piłek właśnie, mój chirurg mi powiedział że przez pierwszy rok może tak być, ale później wszystko się ułoży i będzie naturalnie. Też będę miała dual plane tak jak ty i czytałam że to daje właśnie najbardziej naturalny efekt.

• Anonim
    Karolina1lesniewska
    Użytkownik wyróżniony
    25 wrz 2025

Inusia ja to jestem taka zdezorientowana już.
    Absokutnie nie chciałabym, żeby piersi mnie przytłoczyły, nie wyobrażam sobie że miałabym mieć za duże piersi, bo jestem i zawsze byłam szczupła. Też nie zniosłabym efektu piłek i odznaczającego się implantu. To co mnie zadziwia to że oglądam zdjęcia i u niektórych dziewczyn wychodzą piękne krągłe piersi przy implancie np. 280 a u niektórych implant ponad 300 i efekt dużo mniej zauważalny

• Anonim
    Inusia
    25 wrz 2025

Karolina1lesniewska Ja będę miała podobną wielkość bo w jednej piersi 315, a w drugiej 335cc, tylko że ja mam 180 wzrostu i właśnie zależy mi na lekkim efekcie i ******* na poprawie kształtu. Myślę, że przy twoich wymiarach efekt będzie zdecydowanie bardziej widoczny, ale nadal nie będą to piersi przesadzone.
    Ja jednego dnia boję się, że mimo niewielkiego implantu i tak będą za duże, a kolejnego dnia się budzę i boję się że nic nie będzie widać.

• Anonim
    Juz
    25 wrz 2025

Operacje mam 6 października

• Anonim
    Karolina1lesniewska
    Użytkownik wyróżniony
    24 wrz 2025

Juz a Ty kiedy masz operację?

• Anonim
    Karolina1lesniewska
    Użytkownik wyróżniony
    24 wrz 2025

Hej dziewczyny. A ja mam operację za nieco ponad 3 tygodnie i zaczynam się martwić, ze może wybrałam za mały implant :/
    . Pod biustem mam 72, w biuście 84, wzrost 167, waga 55 kg. Wybrałam implant 325 metodą dual plane. Nie chcę wielkich piersi, no ale też chcę żeby był efekt

• Anonim
    Juz
    24 wrz 2025

Hej dziewczyny 😊
    Ja od dłuższego czasu jestem na grupie oglądam wasze zdjęcia z przed i po czytam wasze posty jak opisuje cię uczucie związane z operacją a ja się właśnie szykuje po moje nowe cycuszki . Mam 164 cm wzrostu 63 kg i 72 pod biustem doktor wybrał dla mnie mentor 375 HP jedyne czego się boje to żeby się wszystko przyjęło 😅 z resztą się już obeznalam dzięki wam ☺️ ale jeśli któraś z was ma podobne wymiary i implant i mogła by podrzucić fotkę będę wdzięczna 🥰 wiem że efekt nie będzie taki sam ale już jestem taka ciekawa jak to będzie mieć cycuszki jak do tej pory nie miałam 😅

• Anonim
    Dor35
    Użytkownik wyróżniony
    24 wrz 2025

Zuz43 mam 155cm wzrostu, pod biustem 72 wzięłam 295 full i jestem zachwycona. Jak zescrolujesz to wstawiałam fotę efektu.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać