Powiększanie piersi - Styczeń 2025

Mag13
Użytkownik wyróżniony
Poznań · Utworzono: 4 sty 2025 · Ostatnia odpowiedź 4 maj 2026

Hej dziewczyny. Które przechodziły lub będą przechodzić operacje w tym miesiącu? Ja mam za niecałe 2 tygodnie i jestem troszkę podjarana. Nie mogę się doczekać, a jednocześnie troszkę się obawiam. Może wposlnie było by łatwiej i lepiej.

2374 komentarze

Reklama
  • Lpb
    Użytkownik wyróżniony
    4 maj 2026

A za stara na spełnienie marzeń nie będziesz nigdy! ;)

• Lpb
    Użytkownik wyróżniony
    4 maj 2026

Slo ja nie rejestrowałam przez kwestie działania gwarancji. Uznałam, że to bez sensu jak i tak będę musiała (odpukać) zapłacić za nowe a z tymi co mi wyślą to co zrobię? Odłóż lepiej kasę na reoperacje w razie W, koszt gwarancji to już ładna suma.

• Slo1
    3 maj 2026

Cześć dziewczyny, chciałam zapytać, czy któraś z Was rejestrowała swoją gwarancję na stronie producenta motiva? Przymierzam się do operacji, ma termin na czerwiec, ale boję się na jak długo mi te implanty starczą i czy nie jestem za stara… mam 48 lat.

• Mon77
    23 kwi 2026

Powodzenia i daj znać gdzie się zdecydowałaś 😊

• Bea133
    23 kwi 2026

Wszystkim bardzo dziękuję za odpowiedzi, dużo to dla mnie znaczy.Przejrzałam wszystkie propozycje od Was.Teraz mam dylemat.No trudno coś muszę wybrać chociaż chociaż będzie ciężko gdyż wszystkie piersi wykonane przez polecanych specjalistów są piękne😁
    Dziękuję

• Lpb
    Użytkownik wyróżniony
    23 kwi 2026

Bea ja miałam bez liftu więc mam w fałdzie. Za jedynki płaciłam 24k, za dwójki doktor mówił właśnie 29k. Rozmiar masz spory więc pewnie dlatego proponuje dosc mały implant :)

• Mon77
    23 kwi 2026

Cześć , ja robiłam w Bielsku -Białej u dr Sirka . Za *****2 zapłaciłam 27 tys . Mam rozm 325 . Rozważam wymianę na większe 🙈 słyszałam że super lekarz w Kato to dr Orzechowski i za wymianę powiedział ok 22-23 tys , ale nie pracuje na ****ale jeśli będę chciała to takie zamówi dla mnie . Pewnie cena wtedy wyższa bo te implanty są droższe poprostu .

• Aga159
    22 kwi 2026

Bea133 W necie znajdziesz informacje o programie ***, masz w tym implanty ***!_va **, cena nie jest uzależniona od rozmiaru. Stanik dostajesz w cenie. I przedłużona gwarancja.

• Bea133
    22 kwi 2026

Aga 159 proszę powiedz mi czy w Katowicach jest jakiś przedział cenowy czy to jest już jedna cena 29.500??Dziekuje

• Bea133
    22 kwi 2026

Do piątku mam się zdecydować i dać odpowiedź.Powiem szczerze że myślałam iż zmieszczę się w 24k.bo 29 to też mi się wydaje że dużo.Proszę powiedz mi jeszcze czy miałaś jedno cięcie czy na kotwicę bo u mnie musi zrobić na kotwicę aby podnieś brodawkę

• Bea133
    22 kwi 2026

Kurczę już teraz sama nie wiem co robić i na jaki rozmiar się zdecydować.Mój rozmiar to 75D i chciałabym je podniesiono góry bo się zrobiły jak naleśniki😂😂🙈i taki rozmiar chce zachować .Co myślicie moje kobietki to 185 ml to będzie dobrze czy jednak mało??

• Lpb
    Użytkownik wyróżniony
    22 kwi 2026

Bea, nazwa marki wykropkowana. Domyślam się, że to m0**va ergo 2 - ich cena wynosi właśnie 29k u dr. Ja wzięłam jedynki i płaciłam 24k, dla mnie 29 to już było za dużo. Za tyle to już faktycznie lepiej zrobić preserve pod gruczoł. Ja z dr jestem bardzo zadowolona, więc myślę, że jeśli znał Twoje preferencje to implant dopasował odpowiedni. Jednak jest sens robić 180ml? To są malutkie piersi, serio. Ja mam 315ml i są idealne ale i tak z kategorii tych mniejszych względem tego co robią laski. No chyba, że masz swoją wyjściówkę dobrą, to co innego

• Bea133
    22 kwi 2026

Hejka
    Wrzuciłam komentarz na temat firmy i ceny jaką mi została zaproponowana ale chyba zostało usunięte,może zostało uznane jako reklama.Jeszcze raz wpisuje implant 185 ml **a cena to 29k.Troche się wącham czy pan doktor Jasnowskiego wykona to tak jak bym chciała i dlatego proszę o opinię na temat rozmiaru , ceny i moich obaw.Mam wrażenie że ta cenabjest trochę zawyżona bo jak dzwoniłam to też mi powiedzieli 24k.
    Pozdrawiam

• Aga159
    22 kwi 2026

Polecam Kininike Mazan w Katowicach, w programie ******koszt 29500. Moze warto sie skonsultować, a nie masz daleko. Ja bede wykonywać u Pani doktor Kozickiej. Osobiście wybrałabym lekarza ze specjalizacją w chirurgii plastycznej, a z tego co wiadomo Pan doktor z Częstochowy nie ma jej.

• Bea133
    22 kwi 2026

Dokładnie to jest proteza firmy **30725-195/39725-150
    **** 20622-215LO/185LO

• Bea133
    22 kwi 2026

Hej
    Jestem z Zawiercia.Byłam na konsultacji u doktora Jasnowskiego,ale jakoś do końca nie jestem przekonana i trochę się wacham czy wykona to tak jak bym chciała .Zaproponował mi 180 ml bo nie chcę zbyt przerysowanych piersi.Cena jaką mi powiedział to 29 tys nie wiem czy to nie jest zbyt wygórowana kwota.Prosze o opinie co o tym myślicie??😁

• Lpb
    Użytkownik wyróżniony
    21 kwi 2026

Hej Bea! A jak po wczorajszej konsultacji u dr Jasnowskiego? Jesteś zadowolona? Ja Ci go polecam ze szczerego serca. Obie z koleżanką mamy piękne piersi. Ja płaciłam 24k za ***, **ma 335ml chyba ***jak dobrze pamiętam ale nie powiem Ci ile płaciła.

• Mon77
    21 kwi 2026

Cześć Bea133 , a skąd jesteś ?

• Bea133
    21 kwi 2026

Dzień dobry
    Kobietki moje kochane noszę się z zamiarem zrobienia piersi bo po 2 dzieci mam obwisłe.Kogo polecacie abym miała piękne cycuszki Ina jaki przedział cenowy mam się nastawić??
    Pozdrawiam 😁

• Mar562
    1 kwi 2026

Czesc kobietki! Jezeli szukacie staniczka z malym obwodem to polecam calym serduchem ten ze zdjecia, nie sądziłam ze za tak niewielkie pieniądze mozna kupic stanik idealny !

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać