Powiększanie piersi - Styczeń 2025

Anonim
Mag13
Użytkownik wyróżniony
Poznań · Utworzono: 4 sty 2025 · Ostatnia odpowiedź Wczoraj 22:26

Hej dziewczyny. Które przechodziły lub będą przechodzić operacje w tym miesiącu? Ja mam za niecałe 2 tygodnie i jestem troszkę podjarana. Nie mogę się doczekać, a jednocześnie troszkę się obawiam. Może wposlnie było by łatwiej i lepiej.

663 komentarze

Reklama
  • Anonim
    Karolina1lesniewska
    Użytkownik wyróżniony
    Wczoraj 22:26

Jus25 wydaje mi się, że będą śliczne, już teraz masz małą przerwę między piersiami. Tylko na razie są bardzo spuchnięte

• Anonim
    Jus25
    Użytkownik wyróżniony
    Wczoraj 21:43

Sorki poszło dwa razy.
    Dziewczyny mam pytanie jak myjecie głowę. Chodzi o pozycję boję się nie pomoczyć plastrów a muszę umyć bo się wściekne. Niby proste zadanie a jednak nie

• Anonim
    Jus25
    Użytkownik wyróżniony
    Wczoraj 21:41

Adaaa dziewczyny wyślę moje zdjęcia z niedzieli🫣🫣🫣 to dopiero 3 dzień po op. Drugie na leżąco zrobione.

• Anonim
    Jus25
    Użytkownik wyróżniony
    Wczoraj 21:41

Adaaa dziewczyny wyślę moje zdjęcia z niedzieli🫣🫣🫣 to dopiero 3 dzień po op. Drugie na leżąco zrobione.

• Anonim
    Adaaa
    Użytkownik wyróżniony
    Wczoraj 21:31

Just25
    Taaak opuchnięte miałam okropnie w pierwszym tygodniu pobolewajcie takie klocki
    Już chodzą ogólnie dyskomfort był ale potem już ok
    Opuclinza dalej ale teraz bardziej bolą mnie ramiona i cała lewa strona
    Od złej pozycji chyba :/
    A opuchnięte miałam tak że obojczyków nie miałam 😅 potem schodziło niżej
    Jedną pierś już lepiej druga jeszcze taka u góry bardziej napuchnięta

Ja miałam dosłownie kwadraty u góry na dekolcie 😆

• Anonim
    Jus25
    Użytkownik wyróżniony
    Wczoraj 20:05

Adaaa no ładne. Widzę,że też masz u góry takie opuchnięte. Czy one też Cię tak ciągną od góry. Mnie to tak denerwuje, cały czas mam takie skrępowane ruchy.
    Non ja mam takie same wymiary i mam implanty 400ml. Ogólnie nie są wielkie aczkolwiek w czwartek miałam dopiero op i wszystko spuchnięte na maksa. Właśnie mam zamiar wrzucić fotki ale najpierw muszę zrobić.

• Anonim
    Adaaa
    Użytkownik wyróżniony
    Wczoraj 18:43

Smerfetka j mnie problemy z oddychanie były 3 doby
    Nie mogłam za szybko mówić bo wdechu nie mogłam wziąć i uczucie jakby coś uciskało
    Ale teraz jesyemnrpaiwe dwa tyg i od czasu doc zasu też ciężko oddech wziąć ale już i wiele wiele lepiej niż na początku
    Plus ciśnienie niskie i serce dziwnie mi pracowało ale doktor mówił że skutki uboczne narkozy

• Anonim
    Rsm
    Wczoraj 18:42

Smerfetka
    Tego właśnie najbardziej się obawiam. W nocy wszystko wydaje się takie straszne i brak oddechu powoduje ogromy stres . Ja się zabezpieczyłam tabletkami uspokajającymi na noc żeby spać . Trzymam kciuki za dobrą noc i czekam jutro jak poszła

• Anonim
    Adaaa
    Użytkownik wyróżniony
    Wczoraj 18:41

Rsm
    U mnie było takie małe B
    Ale miałam zmniejszane piersi mammoplastyka (podniesienie biustu) z implantem )była też asymetria ale jedna doktor bardziej pomniejszył
    Jestem ciekawa jakie będą po wszystkim 😄

• Anonim
    Olla33
    Użytkownik wyróżniony
    Wczoraj 18:38

Ewe29 ja muszę chwilę poczekać, bo nie chce Was wystraszyć 😂😂😂 niech się trochę podgoi bo ja mam kotwicę 🫣😂😂😂

• Anonim
    Mag13
    Użytkownik wyróżniony
    Wczoraj 18:36

Smerfetka tak, na początku się ciężko oddycha i organizm jest dość mocno wycieńczony. Ja miała problem przejść kilometr. Zdychałam jak parowóz 😁

• Anonim
    Smerfetka
    Użytkownik wyróżniony
    Wczoraj 18:18

Dziewczyny wam też się tak ciezko oddychało. Jestem dobę po a przedemna pierwsza noc w domu i panikuje. Bardzo ciężko mi się oddycha jakby mi ktoś siedział na klatce i czuje klucia przy każdym oddechu😓

• Anonim
    Ewe29
    Wczoraj 18:07

Jemtruskawki a mażę mąż boi się o Twoje zdrowie? Pogadaj z nim na spokojnie, tak jak dziewczyny pisały pokaż mu zdjęcia, powiedz mu że na wizytach może być z Tobą , w końcu też będzie na końcu zadowolony 😁

• Anonim
    Rsm
    Wczoraj 18:07

Adaa piękne cycuszki 🤩
    Mam bardzo podobne wymiary i będę robić 380,340 bo asymetria jest .
    Powiedz mi proszę jaki rozmiar stanika był przed operacją?

• Anonim
    Ewe29
    Wczoraj 18:05

Olla33 mam cicha nadzieję że pokarzesz nam swoje :)

• Anonim
    Non
    Wczoraj 18:05

Próbuje dodać zdjęcia ale nie idzie 😬😬

• Anonim
    Ewe29
    Wczoraj 18:03

Adaaa idealne 😍

• Anonim
    Non
    Wczoraj 18:02

Moje wymiary 160cm wzrostu, 49kg i 70 pod biustem.

• Anonim
    Olla33
    Użytkownik wyróżniony
    Wczoraj 17:50

Mag13 Adaaa no ładne macie te 🍒 😁😁

• Anonim
    Karolina1lesniewska
    Użytkownik wyróżniony
    Wczoraj 17:49

Adaaa pięknie wyglądają 😍

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać