Hej dziewczyny. Które przechodziły lub będą przechodzić operacje w tym miesiącu? Ja mam za niecałe 2 tygodnie i jestem troszkę podjarana. Nie mogę się doczekać, a jednocześnie troszkę się obawiam. Może wposlnie było by łatwiej i lepiej.

Mar562 dziękuję! 🫶 Też tak uważam, a tak się bałam tego rozmiaru! Nie miałam praktycznie swoich piersi, powiedziałabym miseczka A.
Agama swietne cycochy😍 !!!! Nie widac tego rozmiaru ile ml mialas swoich?
W klinice Kolasinski. Operator dr. Kolasinski. Tak projekcja Demi. Rozmiar stanika teraz to 70G i tu zaczyna sie problem🫣
Mar562 wymiary z rysunku mam tez podobne jedynie podstawa mniejsza. Ja jestem niska i drobna 158cm wzrost 48kg waga, stąd mierze w mniejsze implanty. Dziękuję ze podzieliłaś się wlrysunkiem. Jeszcze zapytam czy twoje sa Demi czy inna projekcja? Gdzie wykonywałaś zabieg?
Mar562 wizualnie mam taką samą wyjscowke. Jakbym widziała swoje zdjęcie. Również po 3 karmieniach. Też bede robić pod powięź. Czy mozesz napisać ile masz wzrostu i wagi i jaki obwód pod piersiami? Ja myślałam ze 285 mi wystarczy ale jak widzę twoje ttakie piękne to zastanawiam sie czy nie za mały implant planuje.
Mar562, 3 wizyty u fizjo zaliczone. Kolejna po świętach ma być już ta gdzie zaczniemy pracować z blizną o ile wszystko będzie już ładnie zagojone. Wczoraj ściągnęłam plastry i rana jest cieniutenka a strupki szerokości nitki :)
Czekam teraz aż zmiękną i się ułożą. Dziękuję za dobre słowa :)
Agama podziel sie efektem musza byc fajne , 500ml to juz niezla pojemnosc . Tez masz ***?
Lpb pewnie juz jestes na etapie masazy??? Dzieki nim z dnia nadzien bedziesz czula zmiane w piersiach , a do irlopu bedziesz cieszyc sie nowym biustem!

Czesc dziewczyny! Jestem już 13 dni po zabiegu, zdecydowałam się na implant 500ml i to była najlepsza decyzja! Piersi są piękne, co prawda wciąż obolałe i twarde, ale akurat moje już po tygodniu wyglądały ładnie, teraz czekam aż się ułożą i zmiękną.
Również czuje się już dobrze, ale nie mogę się doczekać aż wrócę do pełnej sprawności i minie ten dyskomfort.
Powiem tak pierwsza operacja 4 lata temu to był pryszcz, zero bólu, bardzo szybki powrót do pełnej sprawności, nie rozumiałam jak dziewczyny pisały że je tak boli, teraz...już rozumiem!!! Okropny ból, wymioty po znieczuleniu utrzymujące się do kilku dni. Trzeba być przygotowanym na wszystko, ja tym razem nie byłam bo byłam pewna że będzie tak pięknie jak ostatnio.
Ale tym razem jest to większy implant i mój lekarz starał się zbliżyć mi piersi, ponieważ wcześniejsze były rozstawione szeroko i stąd większe dolegliwości bólowe.
Mar na szczęście nie mam pasa bo bym już chyba zwariowała 😅 u mnie operacja 11 dni temu i jeszcze są opuchnięte, wysoko, zaczynają mocno swędzieć blizny od paru dni. To ten etap gdzie czuję się dobrze ale to wszystko jeszcze dobrze nie wygląda. Zastanawiam się bo 30.04 wyjeżdżam na urlop (dostałam zgodę) czy to już będzie wyglądało w miarę czy wciąż jak teraz. Najbardziej mnie wkurza to, że czuję na klatce dwa kamienie teraz. No i zrobiły mi się chyba dwa rozstępy uwaga: na brzuchu. Fakt mocno zatrzymałam
Wodę, okres mi się też 4 dni przesunął ale pierwszy tydzień to brzuch jakbym była w ciąży. Smaruje się teraz ciągle kremami z retinolem w tych miejscsch i zobaczymy co będzie.
Lpb juz coraz blizej:)) a prawdziwa ulge poczujesz jak zdejmiesz stanik z pasem i wlaczysz masaze. Mi bardzo jedna piers dlugo dochodzila do „naturalnosci” w sumie od poltora tyg dopiero jest taka fajna jak moja a opka byla 21.01, a jak twoje odczucia ??
Dziewczyny po jakim czasie od operacji pod powięź piersi zaczęły się układać? Kiedy zeszła opuchlizna? Jestem 10 dób po operacji i już mnie wszystko wkurza - stanik, to że są dwa kamienie, że się zgarbiłam, że rana swędzi choć nie wiem nawet jak wygląda bo plastry mam dopiero ściągnąć w w czw (2 tyg po operacji, dr je zmieniał na konsultacji tydz po).
Dodajcie trochę otuchy pls :D
Ja wczoraj miałam wizytę kontrolna, dostalam pozwolenie na zdjecie zbroi z cyckow, zakup nowego staniczka a na noc mozna spac bez - no wspaniale info. Z tej radosci wieczorna kapiel masaz i balsamowanie , ubralam pizamke i poszlam spac . W nocy obudzilam sie z tak obolalymi cycuchaki ze wstalam ubrac ten stanik bo myslalam ze kogos pogryze 🫣🫣🫣
Lpb ja miałam przed wiec no …. Kiedyś miałam robione lasery i troszkę zrobiły sie jasniejsze. Nawilżaj skore balsamy, olejki.
Laski, a którejś z was zrobiły się rozstępy po powiększaniu? Jak tego uniknąc?
Mag13 jak sie czujesz ? Jestes juz po?
Mar562 piękny efekt❤️Byle do lata 😍🇪🇸

Mar562 w kwietniu minie 4lata i moje szybko zrobiły się miękkie, pamiętam że już na kontroli po kilku tygodniach ułożyły się i opadały
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.