Powiększanie piersi - Styczeń 2025

Anonim
Mag13
Użytkownik wyróżniony
Poznań · Utworzono: 4 sty 2025 · Ostatnia odpowiedź 12 lut 2026

Hej dziewczyny. Które przechodziły lub będą przechodzić operacje w tym miesiącu? Ja mam za niecałe 2 tygodnie i jestem troszkę podjarana. Nie mogę się doczekać, a jednocześnie troszkę się obawiam. Może wposlnie było by łatwiej i lepiej.

2318 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Mar562
    12 lut 2026

Tak 360 i 380. W naturalnych różnica była 45ml i delikatnie dr zaproponował by ja zatuszowac

• Anonim
    Mon77
    12 lut 2026

Aaa teraz doczytałam że 20 ml 😅😅a zobaczyłam 200 😜🤓sorki

• Anonim
    Mon77
    12 lut 2026

To masz 360 ml i 560 ?

• Anonim
    Mar562
    12 lut 2026

Moja lewa (na zdj tez lewa) jeszcze twarda i uczucie takiej pełności tu był implant 20ml większy… ale juz właczyłam masaze i delikatna różnice juz czuje. Bol jedynie plecow odczuwam. Opke ogolnie zniosłam fajnie i większych dolegliwości nie miałam

• Anonim
    Mon77
    12 lut 2026

Moim zdaniem bardzo ładnie wyglądają twoje :)pieknie i bardzo naturalnie! Twarde jeszcze ? Bolą Cię ?

• Anonim
    Mar562
    12 lut 2026

Przed i 3 tyg po

• Anonim
    Mar562
    12 lut 2026

Wiesz co ja poszłam z zamiarem na zabieg w metodzie preserve ale nie zakwalifikowałam się za duży zwis był i trzeba było wypełnić większym implantem . Lekarz doradził pod powięź. A nie widzisz moich zdjęć? Tez mam ergonomix - ten implant ma jeden kształt - leżysz są okrągłe stoisz robi się łezka (chyba albo cos pomieszałam)

• Anonim
    Mon77
    12 lut 2026

Ergonomix mam :)

• Anonim
    Mon77
    12 lut 2026

A masz anatomiczne też ? Chciałaś pod powieź czy lekarz tak zasugerował ?
    Pokaż zdjęcie najlepiej

• Anonim
    Mar562
    12 lut 2026

Okrągłe / anatomiczne - piszesz ze nie ergonomiczne ? Bo one maja swój charakterystyczny kształt niby okrągłe ale łezka

• Anonim
    Mar562
    12 lut 2026

Mon77 przepiekne masz 😍 idealne do twojej figury . Mega mi sie podobaja!! U mnie nie będzie tak fajnie z racji słabych wyjściowych🫣 dwa zwiędnięte placki dodatkowo jeden byl bardzo klapnięty (wyciągnięty) i moja podstawa to 14cm , u mnie mniejsze nawet nie wchodziły w gre… a robiłam w Swarzedzu , kasa spora 32tys ale patrząc na to co miałam to warte , byle by tylko nie zmalały (tego najbardziej sie boje)

• Anonim
    Mon77
    12 lut 2026

Wiesz co .. myślę że tak koło października już te piersi tak opadły i zrobił się naturalny bardzo efekt . Są bardzo mięciutkie , w ogóle nie widać i nie czuć że są zrobione :) jestem zadowolona , ale jakbym miała drugi raz robić chyba zrobiłabym okrągłe i większy rozmiar , chociaż lekarz nie chciał się zgodzić na większy ze względu na szerokość klatki piersiowej . Ty jesteś zadowolona? Ile płaciłaś za ergonomix i gdzie robiłaś ?

• Anonim
    Mar562
    12 lut 2026

Mon77 po jakim czasie rozmiar już był końcowy? Czy długo czekałaś aż piersi zmiękną?

• Anonim
    Mon77
    11 lut 2026

Cześć Mar562 :) mam dokładnie taką samą metodą robione czyli pod powięź , rozmiar 320 profil full motiva ergonomix anatomiczne . Wykonane koniec maja 2025 rok 🙂

• Anonim
    Mar562
    11 lut 2026

Czesc dziewczyny. Jestem nowa i witam sie z wami. Jestem 3 tyg po i szykalam kogos z kim bylo by razniej. Robilam opke w metodzie pod powiez - czy jest tu ktos kto tez sie zdecydowal na ta opcje ? Moje sflaczale cyce po 3 karmieniach doladowane 360ml motiva erogomix

• Anonim
    Dor35
    Użytkownik wyróżniony
    11 lut 2026

Mar597 daj znaka jak się czujesz i na co się zdecydowałaś😊

• Anonim
    Mar597
    11 lut 2026

Dziękuję dziewczyny za porady. Ja jestem pół godziny przed operacją i nadal niezdecydowana, podejmę decyzję na stole :)

• Anonim
    Dor35
    Użytkownik wyróżniony
    10 lut 2026

Mar597 ja praktycznie piersi nie miałam, bo czysto gruczołowe i w dodatku niedorozwój gruczołu xD nie miałam liftu, bo nigdy nie rodziłam i nie karmiłam więc nie miały po czym opuść. Miałam robione metodą dual plane

• Anonim
    Smerfetka
    Użytkownik wyróżniony
    10 lut 2026

Tak dodawałam dużo zdjęć tutaj.

• Anonim
    Mar597
    9 lut 2026

Smerfetka to ja dokładnie to samo sama skóra, rozstępy i wiszące „skarpetki”… po jutrze mam operację i mętlik w głowie 🤪 ja mam mieć podniesienie z implantem pod mięsień i ciągle się waham. A dodawałaś jakieś zdjęcia swoich piersi obecnych tutaj?

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać