Hej dziewczyny. Które przechodziły lub będą przechodzić operacje w tym miesiącu? Ja mam za niecałe 2 tygodnie i jestem troszkę podjarana. Nie mogę się doczekać, a jednocześnie troszkę się obawiam. Może wposlnie było by łatwiej i lepiej.
I czekamy na zaległe foty Mag122☀️🙏
Wysoka Ty już po operacji?
Wysoka, nie mam, wieczorem jak wrócę to zrobię.
Ja teraz mam 83 jakoś, wcześniej miałam 68 gdzie pod było 66
Mag122 a wrzucałas gdzieś swoje zdjecie po operacji na forum? Chętnie bym popatrzyła bo tez masz 12 cm i350. Wczoraj byłam pewna decyzji a dziś zaczynam w nią wątpić. Ja mam biodra 100cm😬 w biuście teraz 82cm będę mieć chociaż 90 po operacji?
Wysoka, ja miałam zero, te zdjęcia co poniżej dziewczyny wstawiały to dla mnie duze. Ja tylko sutki miałam, taka wada.
Mam 355 full motiva, sieciowka to C, ale mają obwody za duże i kupuje w esotiq 65D, usztywniane wyjmuje te wkładki nawet. Raz zmierzyłam push up to 65E Ale mega niewygonie w push i implanty.
Mam 165 i 50kg
Mon77 od siebie dodam, żebyś jadła teraz jogurty, bądź zażywała probiotyki. Zwiększ też ilość spożywanego białka i suplementuj witaminę C. Na trzy dni przed operacją i trzy dni po nie jedz ryb, jeśli zażywasz omega3 to odstaw. Pomoże to w lepszym gojeniu.
Ok dzięki😉
Receptę na leki dostaniesz w klinice podczas wypisu :) Ja plastry tylko przyklejałam już po tych wizytach w szpitalu sama
I odkażałam octanispt ,ale myślę że nie musisz nic kupować narazie , dostaniesz odpowiednie zalecenia przy wypisie bo pewnie każdy lekarz ma inne 😉
Jakie leki i jakie opatrunki powinnam sobie przygotowac?
Ja miałam dualplane wiec tu trzeba ostrożnie jednak z tymi ruchami, a wolałam sie stosować do wszystkich zaleceń.
Wysokooka- będziemy trzymać kciuki i czekać na foty 😊
Przekonalyscie mnie😀 oczywiście podzielę się efektami😀
Ja miałam pod gruczoł więc ja naprawdę bardzo szybko doszłam do siebie i chyba już po tygodniu ściągałam wszytsko przez głowę wiadomo bolało troszkę ale do przeżycia :) już teraz naprawdę zero bólu w niedzielę już na rower pojechałam 😅
Mon77 dziękuję 😊 nie mogę sie doczekać aż zacznę zakładać obcisłe rzeczy, na razie tylko ta jedna koszulka sie udała bo jeszcze nie do końca ogarniam ściąganie przez głowę, a tamtą mogłam założyć i ściągnąć prze biodra haha
Dor35 , mega ładnie się prezentują naprawdę 😍
Dodam jeszcze zdjęcia jakie sobie zrobiłam w podkoszulce z dekoltem, której dawniej nie nosiłam bo wiadomo ze tylko hulał wiatr na dekolcie, piersi są w tym staniku pooperacyjnym ugniecione, a i tak było je widać. Przy większych mogłabym wyglądać już mało elegancko, a tak jak będę chciała je bardziej podkreślić to założę push up
Ełk zgadzam się z Tobą, bo mam to samo odczucie, że moje piersi jak nie chcę to nie będą się rzucać w oczy, a jak będę potrzebować to je podkreślę. Poza tym Twój biust uważam, że wygląda bardzo ładnie.
Dodam też, że moja Pani Fizjoterapeutka powiedziała takie słowa "sztuczne piersi też opadają, a jak nie są takie wielkie i ciężkie to będą ładne i jędrne" :)
Wysokaoka
Ja przez chwilę miałam taki maluteńki smutek, że nie wzięłam większych. Ale...ubrałam stanik z push up i stwierdziłam, że o kurcze nie! W niektórych ubraniach wyglądało to hmm wulgarnie. I uważam, że lepiej mniejsze a właśnie czasami jak trzeba coś gdzieś bardziej, więcej, mocniej do przodu 😉😉 to ubiorę właśnie push up.
Druga sprawa to właśnie Twoja i moja sylwetka. Jesteśmy bardzo szczupłe i wysoki. I wg mnie odstający, spory biust bardzo szybko stwarza wrażenie ciężkiej, dużej sylwetki.
Będzie pięknie, zobaczysz 🤗🤗🤗
Trzymamy kciuki i czekamy na efekty kolejnej naszej cycolinki 😍
Ja dziś się widzę z lekarzem na kontroli 💪
Będziemy trzymać kciuki!
Za tydzień we wtorek
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.