Hej dziewczyny. Które przechodziły lub będą przechodzić operacje w tym miesiącu? Ja mam za niecałe 2 tygodnie i jestem troszkę podjarana. Nie mogę się doczekać, a jednocześnie troszkę się obawiam. Może wposlnie było by łatwiej i lepiej.
Jus25 wydaje mi się, że będą śliczne, już teraz masz małą przerwę między piersiami. Tylko na razie są bardzo spuchnięte
Sorki poszło dwa razy.
Dziewczyny mam pytanie jak myjecie głowę. Chodzi o pozycję boję się nie pomoczyć plastrów a muszę umyć bo się wściekne. Niby proste zadanie a jednak nie
Just25
Taaak opuchnięte miałam okropnie w pierwszym tygodniu pobolewajcie takie klocki
Już chodzą ogólnie dyskomfort był ale potem już ok
Opuclinza dalej ale teraz bardziej bolą mnie ramiona i cała lewa strona
Od złej pozycji chyba :/
A opuchnięte miałam tak że obojczyków nie miałam 😅 potem schodziło niżej
Jedną pierś już lepiej druga jeszcze taka u góry bardziej napuchnięta
Ja miałam dosłownie kwadraty u góry na dekolcie 😆
Adaaa no ładne. Widzę,że też masz u góry takie opuchnięte. Czy one też Cię tak ciągną od góry. Mnie to tak denerwuje, cały czas mam takie skrępowane ruchy.
Non ja mam takie same wymiary i mam implanty 400ml. Ogólnie nie są wielkie aczkolwiek w czwartek miałam dopiero op i wszystko spuchnięte na maksa. Właśnie mam zamiar wrzucić fotki ale najpierw muszę zrobić.
Smerfetka j mnie problemy z oddychanie były 3 doby
Nie mogłam za szybko mówić bo wdechu nie mogłam wziąć i uczucie jakby coś uciskało
Ale teraz jesyemnrpaiwe dwa tyg i od czasu doc zasu też ciężko oddech wziąć ale już i wiele wiele lepiej niż na początku
Plus ciśnienie niskie i serce dziwnie mi pracowało ale doktor mówił że skutki uboczne narkozy
Smerfetka
Tego właśnie najbardziej się obawiam. W nocy wszystko wydaje się takie straszne i brak oddechu powoduje ogromy stres . Ja się zabezpieczyłam tabletkami uspokajającymi na noc żeby spać . Trzymam kciuki za dobrą noc i czekam jutro jak poszła
Rsm
U mnie było takie małe B
Ale miałam zmniejszane piersi mammoplastyka (podniesienie biustu) z implantem )była też asymetria ale jedna doktor bardziej pomniejszył
Jestem ciekawa jakie będą po wszystkim 😄
Ewe29 ja muszę chwilę poczekać, bo nie chce Was wystraszyć 😂😂😂 niech się trochę podgoi bo ja mam kotwicę 🫣😂😂😂
Smerfetka tak, na początku się ciężko oddycha i organizm jest dość mocno wycieńczony. Ja miała problem przejść kilometr. Zdychałam jak parowóz 😁
Dziewczyny wam też się tak ciezko oddychało. Jestem dobę po a przedemna pierwsza noc w domu i panikuje. Bardzo ciężko mi się oddycha jakby mi ktoś siedział na klatce i czuje klucia przy każdym oddechu😓
Jemtruskawki a mażę mąż boi się o Twoje zdrowie? Pogadaj z nim na spokojnie, tak jak dziewczyny pisały pokaż mu zdjęcia, powiedz mu że na wizytach może być z Tobą , w końcu też będzie na końcu zadowolony 😁
Adaa piękne cycuszki 🤩
Mam bardzo podobne wymiary i będę robić 380,340 bo asymetria jest .
Powiedz mi proszę jaki rozmiar stanika był przed operacją?
Olla33 mam cicha nadzieję że pokarzesz nam swoje :)
Próbuje dodać zdjęcia ale nie idzie 😬😬
Adaaa idealne 😍
Moje wymiary 160cm wzrostu, 49kg i 70 pod biustem.
Mag13 Adaaa no ładne macie te 🍒 😁😁
Adaaa pięknie wyglądają 😍
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.