Hej dziewczyny. Które przechodziły lub będą przechodzić operacje w tym miesiącu? Ja mam za niecałe 2 tygodnie i jestem troszkę podjarana. Nie mogę się doczekać, a jednocześnie troszkę się obawiam. Może wposlnie było by łatwiej i lepiej.
Dor35 właśnie rozwiałaś moje wątpliwości co do typowo sportowego biustonosza. Rozumiem, że najlepiej na początek kupić biustonosz bez fiszbin i to wystarczy.
Mag122 ja też pod biustem mam 65 przez co wybór jest ograniczony.
Nie wiem czego linka nie mogę wysłać
**********.............................
Ja ten miałam, nadal mam. Po domu często w nim chodzę, a do pracy, wyjścia to już z ezotiq usztywniane z fiszbinami, jakieś koronkowe itp.
Mi ciężko znaleźć mo pod biustem muszę mieć 65. A wiele marek np.intimisimi ma od 70
Agn218 ja w tym pooperacyjnym chodziłam 8 tygodni tak dla pewności. Dalej w nim śpię ( jestem pół roku po operacji) i zamierzam dalej w nim spać( nawet do roku). Moje pierwsze biustonosze po 8 tygodniach to były miękkie z esotic. Moja fizjo mówiła, żeby to lepiej nie były takie mocne sportowe, bo dalej będą tak ściskać i piersi i pod nimi.
Mag122, a po 6 tygodniach noszenia biustonosza pooperacyjnego na jaki go zmieniłaś? Możesz coś polecić?
Ja nadal bardzo często śpię w tym operacyjnym i czucie mam od początku operacji. Prawie 9 miesięcy temu była.
Często zakładkam, nawet cały tydzień śpię czasami bo mi wygodniej i wtedy na brzuchu też mi wygodniej spać i nie dyndają mi w nocy 😅
Agn218 ja nosiłam taki i nic mi nie jest. Za mocno jak sa ściśnięte to tez niedobrze bo ja mam przez to tez brak czucia w sutkach ( bo cały czas nosiłam na noc ten biustonosz pooperacyjny ) na noc mam juz nie zakładać nic a w dzień normalnie jaki chce
Cel6 zastanawiam się czy na początek wystarczy biustonosz bez fiszbin czy szukać czegoś mocniej podtrzymującego np. biustonosz sportowy - myślałam o Triumph triaction wellness.
Agn218 w intimissimi jest bardzo duży wybór staników bez fiszbin a dobrze trzymają i są ładne :) Ja kupiłam w halfprice z elle ( 2 w zestawie ) koronkowe i tez bylam zadowolona :) Po 3 miesiącach moge juz nosić z fiszbiną wiec jest w czym wybierać i mozna poszalec 😁🙃
W dniu operacji dostałam taki z dużą kompresją, ale po 6 tygodniach mogę zmienić na biustonosz bez fiszbin, najlepiej sportowy (żeby dobrze podtrzymywał). Mam jeszcze trochę czasu na zmianę, ale już pomału szukam. Chodzi mi o polecenie sprawdzonych przez Was modeli, bo ja naprawdę nie wiem jaki wybrać 😉
Agn ja dostałam w dniu operacji, a tak kompletnie nie wiem nawet jakie są na rynku.
Dziewczyny doradźcie 🙂 jaki biustonosz polecacie jako pierwszy po biustonoszu pooperacyjnym?
Ełk a to może dlatego takie zalecenia. Ja pod mięsień, to fiszbiny dopiero po 6 tyg .ale i tak wolę w miękkich chodzić
Mag122 gruczoł, motivia
Ełk ale miałaś pod mięsień czy gruczoł?
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.