Witam, bardzo proszę o wypowiedzenie się w tym temacie, ponieważ mam operację pod koniec miesiąca i jeszcze nie jestem pewna, co do wyboru implantów, zastanawiam się nad 400. Uważam, że 375 mentor mogą by za małe. A więc czy implant mentor 375 hp da mi rozmiar D. Swoje mam 75A, proszę o wypowiedzenie się
Dorota89286 Bierz większe! One zmaleją po operacji i będziesz żałować, że nie wzięłaś większych. Ja po wymianie jestem pół roku i cały czas żałuję, że nie wzięłam co najmniej 500.
Anonim
Karolina1910 ciężko coś ni powiedzieć, dużo czytałam na grupach na fb i wiem, że przy obwodzie 75 pod biustem to 400 było by dla mnie lepsze, no cóż tyle się mieszałam ze zmianą implantu, aż w końcu tego nie zrobiłam i teraz żałuję. Mało mi. Zależy jaki chcesz efekt? Dużo dziewczyn bierze 400ml z takim obwodem i mają duże piersi, ale nie za duże 😉 Wejdź na fb w grupy operacje plastyczne, są 2 chyba takie grupy, wpisz w lupkę 400ml i wyskoczy Ci dużo postów, a w nich komentarzy na ten temat ze zdjęciami. Będziesz miała obeznanie. Powodzenia.
Anonim
Ana890362 dziękuję :) no też z tak sobie wmawiam 🤪 niby to widzę, ale zawsze jakiś niedosyt :). Ciężko uchwycić na zdj to co widzę w lustrze, dam zdjęcie jak już będę bez tych plastrów 🤪
Karolina - powiem Ci tak: jeśli dr sam zaproponował Ci oba roz. to weź ten większy. Z moich obserwacji na forum dziewczyny, które mają implant do 400ml, efekt wychodzi raczej bardzo naturalnie. Nie spotkałam się tu z opinią ze 350-400 to wielkie balony. Ja też miałam 3 roz. do wyboru i wzięłam największy. A swobodnie weszłoby więcej :)
Dorota, ale one są bardzo ładne:) Pasują do Ciebie. Z tygodnia na tydzień będą się zmieniać:) Jeśli chciałaś naturalny efekt to dobrze wybrałaś. Różnica między poj. jest i tak mała, wiec nie ma czego żałować.😀
Ja też bym mogła mieć więcej, ale wtedy nie wyglądałyby naturalnie 😏 A tak proporcje zachowane. W ubraniu luźniejszym i tym staniku po OP nie widać różnicy specjalnie. Ale już bez niczego wyglądają fajnie:) Cieszmy się więc z nowych piersi. 😍
Podeślij zdj porównawcze za tydz. :)
A dziewczyny jak to jest z tymi oznaczeniami, bo mi dr polecił mentor high profil xtra i 365cc, a następny już jest 405 cc i między tymi się zastanawiam. Muszę przyznać, że mam straszny dylemat. Mam 166cm wzrostu, ważę 49kg, a pod biustem 70 i startuję z A. Poradzicie coś?
Dorota ,zachowaj spokój. To za krótki czas. Zobaczysz, jak się zmienią przez następne pół roku.
Anonim
Hej wstawiam kilka zdjęć, jestem tydzień po operacji, mentor 375 ml. Nie wyszły duże, niestety za małe, kilka dni po aż miałam załamanie, czemu nie posłuchałam swojego sumienia i nie zmieniłam implantu na 400ml. Ale... zmieniam nastawienie, bo muszę 🤪 Chciałam efektu raczej naturalnego a nie "cycoliny 🤪 " , choć jest niedosyt 😔. Więc po ciężkich dniach :) postanowiłam się cieszyć tym, co mam i przede wszystkim dać sobie czas, 2 miesiące minimum, a nie załamywać się po kilku dniach. Zawsze to jest i tak zmiana przejść z A do tego efektu. A za 2 lata wymienię na 420 🤪 jeżeli nadal będę mieć tę potrzebę 🤪
Dorota892864 wiem, co czujesz 😀 szybko zleci i ani się obejrzysz, a już będzie po 😍
Anonim
Zostało mi 7 dni 😱😱😱😱😱😱 czuję strach i szczęście 😜
Dzięki Nati! Strasznie dużo ich jest o różnych symbolach... w katalogu moje oznaczone są 390 cc, Medium height. High projection. (6.0)
W takim razie dla Ciebie 390 może być ok. HP to high profile czyli to jak implant wystaje do przodu a CC określa się wielkość implantu w cubic centimeters, zamiennie z ml.
Nati jestem ciut większa od Ciebie:) więc mam nadzieję, że moje 390 też da naturalny efekt, bo o taki mi chodzi.
Miałam 75c/ 70c w zależności od firmy. Teraz mam małe b i dr powiedziała, że 390 da ładne wypełnienie.
Co oznacza HP a co cc? Jaka jest różnica?
Plus myślę, że przy mojej posturze okrągły by po prostu źle wyglądał, bardzo sztucznie a tego efektu chciałam uniknąć.
Ana890361 mi wyszedł rozmiar 70C idealny, w biuście 85cm. Proponował mi doktor 390, ale byłby z tym problem potem przy moim aktywnym trybie życia. Teraz czasem zdarzy mi się pomyśleć, że ciut za duży 😅 jak się nic nie miało to duży przeskok, szczególnie jeżeli chodzi o ćwiczenia fizyczne, których będzie się trzeba uczyć na nowo.
W necie funkcjonuje info, że anatomiczne mogą się przekręcić, ale mój lekarz mówi, że to niemożliwe jeżeli ciało wytworzy odpowiednie podtrzymanie implantu, czyli musi być długa rekonwalescencja, a potem dobry stanik podtrzymujący i nic się nie powinno stać.
Anonim
Tak okrągłe
Też się boje, że się przekręci. Trenuję siłowo i jest ryzyko podobno, że tak może się stać.
Dorota to jakie wybrałaś? Okrągłe ostatecznie?
Anonim
Zostałam przy mentor 375 hp
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.