Powiększanie piersi październik-listopad 2024

Anonim
Perelka145
Użytkownik wyróżniony
Łódź · Utworzono: 8 paź 2024 · Ostatnia odpowiedź 17 sie 2025

Cześć. Szykuję się ma operację w drugiej połowie listopada. Czy jest tu jakaś Babeczka, która również szykuje się w październiku lub listopadzie na powiększenie piersi? Miło będzie móc wspierać się wzajemnie i wymieniać doświadczeniami.

848 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Pij
    17 sie 2025

Perełka, dzięki że odpisałaś. Cieszę się że wszystko w porządku u ciebie. Implanty mam pod mięsień, 385 okrągłe, wysoki profil. U mnie też jakby wszystko dochodzi do normy 👍😊

• Anonim
    Perelka145
    Użytkownik wyróżniony
    16 sie 2025

Pij - wybacz za opóźnienie, ale od dawna nie wchodziłam na grupę. U mnie wszystko dobrze, czucie w obu piersiach i sutkach jest, blizny niewidoczne. Jest efekt wow :) przypomnij gdzie miałaś implant lokowany?

• Anonim
    Smerfetka
    Użytkownik wyróżniony
    5 sie 2025

Jag11 ja ma okrągłe polytech meme mesmo czyli te środkowe bo widziałam że mają 3 powłoki.

• Anonim
    Jagg1
    4 sie 2025

Smerfetka, w stroju rzeczywiście pięknie wyglądają! A jaki masz rodzaj tego polytechu? Zwykły czy też z tą powłoką poliuretanową? Animacji chyba ciężko uniknąć jak pod mięsień. U mnie niestety nawet w staniku bez napięcia widać te wgniecenia więc trudno to przyjąć, a nie po to sobie cycki zrobiłam żeby chodzic tylko w golfach :D

• Anonim
    Smerfetka
    Użytkownik wyróżniony
    31 lip 2025

W stroju kąpielowym na zdjęciach są piękne. Załącza zdj w strojach i w sukience bez stanika.

• Anonim
    Smerfetka
    Użytkownik wyróżniony
    31 lip 2025

Jag11 🙄masakra jakie to krzywdzące. Marzysz o pięknych piersiach płacisz tyle a dostajesz większe ale z deformacją. I za korektę z własnej kieszeni. Ja swoje lubię ale też mam lekkie zastrzeżenia że np prawa jest takie widoczne od mostka tak zapadnięte nie uwypuklone ale żadne zdj tego nie obrazuje dokładnie i mąż mówi że przesadzam że się doszukuje. A tak prawa była mniejsza. Oprócz tego przy napięciu dźwiganiu czy ćwiczeniach robi mi się tak dziwnie widać od przedziałka piersi taką animacje ale to też tylko ja widzę jak patrzę na nie w dekold jak ćwiczę. Oprócz tego mam wrażenie że prawy implant ma więcej swobody bo jak ćwiczę w podskokach to czuje jak on podskakuje dużo bardziej jak lewy. Niby takie minimalne niedoskonałości ale siedzą mi w głowie bo przecież oczekiwałam że będą poprostu ideolo ale rzeczywistość jest ciut inna. Ma korektę bym się nie zdecydowała bo nie mam kasy. Kontroli już nie mam jestem pół roku równe po. Miałam tylko 2 tyg I 1.5 miesiąca po. O tym nie mówiłam nawet lekarzowi bo pewnie każe przyjechać by zobaczyć co mi nie pasuje i koszty dojazdu plus za konsultacje moja klinika raczej by już policzyła....I szkoda mi. Ale gryzę się z tym. Ja mam polytech okrągłe pod mięsień 380.

• Anonim
    Jagg1
    31 lip 2025

Tak, muszę pokryć koszty kliniki i ewentualnie nowego implantu jak się na nie zdecyduje.

• Anonim
    Smerfetka
    Użytkownik wyróżniony
    31 lip 2025

Jagg faktycznie nie za ładnie to wygląda . A dopłacasz coś za korektę ?

• Anonim
    Jagg1
    30 lip 2025

No niefajnie, ale też nie ma jakiegoś wielkiego dramatu. Tylko ten ból, że człowiek tyle oszczędności na to przeznacza, a efekt taki 2/10. Jak zeszła u mnie całkowicie opuchlizna to pojawiło się marszczenie od strony mostka. Lewa pierś jest trochę zdeformowana, jakby właśnie przykurczona. Lekarz zaproponował poprawkę także bardzo wporządku, implanty polytech poliuretanowe i zmianę umiejscowienia pod mięsień. Mnie operował dr Biegański, implant mentor xtra 270m+.

• Anonim
    Smerfetka
    Użytkownik wyróżniony
    30 lip 2025

Jag1 to złe wieści. Napisz coś więcej czy od początku było ok a potem to się pojawiło
    i przypomnij gdzie robiłaś i jaki implant miałaś jaki producent i rozmiar?

• Anonim
    Jagg1
    29 lip 2025

Desire wow, ale efekt! 😍
    Ja niestety będę musiała mieć poprawkę. Pojawił się rippling, jedna pierś mnie ciągnie i jest lekko wyżej. Wydaje mi się, że może być przykurcz torebki choć lekarz nic takiego nie powiedział (ale trochę tak to wygląda).

• Anonim
    Pij
    26 lip 2025

Desire, ja też jestem zadowolona, i widzę różnicę w zachowaniu facetów 😃👍. Oczywiście na korzyść 😄

• Anonim
    DesireGTI
    Użytkownik wyróżniony
    23 lip 2025

Hej ekipo :D jak tam ponad pół roku po operacji się miewacie, a co ja piszę, za chwilę będzie rok! Moje 545 ml mentory Xtra od dr Paciorka mają się :D wszyscy zachwalają, robią wrażenie wśród znajomych :D chłop w Czechach zmienił mi życie ❤️

• Anonim
    Pij
    29 cze 2025

Perełka, jak się miewasz? Pytam bo miałyśmy w podobnym czasie operacje. U mnie jest tak , że nadal jeszcze czuję jakby lewa pierś była lekko bez czucia od dołu. Mam nadzieję, że to minie.

• Anonim
    Gwiazdeczka86
    29 cze 2025

Hejka, czy któraś z was ma implanty motiva silksurface plus full? ;)

• Anonim
    Wio18
    24 mar 2025

Smerfetka dzięki za info! Dobrze wiedzieć, to może moje Staniki sportowe nie robią mi krzywdy bo wydaje mi się że mnie ściskają i spłaszcza lewa pierś (i tak wydaje się jakaś spłaszczona cały czas, a czasami po zdjęciu sportowego stanika jeszcze bardziej), ale głównie właśnie lewa z którą cały czas mam jakoś problem

• Anonim
    Her
    23 mar 2025

Mój stanik pooperacyjny też jest dla mnie bardzo wygodny, ale ja jestem z tych osób co lubią nosić wszystko chodź z malym dekoltem a on jest zapinany prawie że pod szyję i jedyne co mogę nosić to t-shirty 😅
    Napisze jutro po prostu e-mail do mojego lekarza, zobaczę co powie. Może będę mogła sportowy stanik nosić 🥰

• Anonim
    Smerfetka
    Użytkownik wyróżniony
    21 mar 2025

Wio18 po fizjoterapi czuje się dużo lepiej. Mniej napięć dziś. Pani pokazała mi jak to robić też w domu. A u lekarza wszystko ok. W staniku pooperacyjnym mogę chodzić jeśli lubię ale nie żeby cały czas żeby mialy tez trochę luzu ale ze to nie przeszkadza i mogę jeszcze z niego korzystać przez jakis czzas jak mi wygodniej w nim w pracy.

• Anonim
    Smerfetka
    Użytkownik wyróżniony
    20 mar 2025

Wio18 ja jestem 6 i pół tyg po operacji. Dziś mam kontrol oraz fizjoterapię jedno po drugim wieczorem. Dopytam czy mogę sobie chodzić w tym staniku pooperacyjnym czy lepiej już w zwykłych.

• Anonim
    Wio18
    20 mar 2025

Smerfetka hmm a myślisz że taki za ciasny stanik może być źródłem problemów? Kolejna moja mała schizka, zwłaszcza że to fizjo zasugerowała rezygnacja z tego stanika pooperacyjnego bo na tym etapie nie pozwala już piersiom się ułożyć..

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać