Hej dziewczyny, jestem 3 dobę po operacji, użyłam 300 ml Mentor cc, mój wzrost 165, 52 kg. Czy to normalne, że wyglądam jak balon, dosłownie nie potrafię nawet wciągnąć brzucha 🙈 a do tego piersi wyglądają na mega spuchnięte, widzę to najbardziej w okolicy mostka, kształtem przypominają stożki. Wiem, że musi minąć trochę czasu, zanim się ułożą, możecie polecić coś, co wam pomogło przejść szybciej ten czas rekonwalescencji? Ból do zniesienia, spanie na plecach tez przeżyję, ale kształt i ten wielki brzuchol już mnie denerwuje 🙉 Dajcie znać jak wyglądałyście/czułyście się po operacji.
Coś co mi pomogło szybciej przejść ten czas to sen i Netflix ☺️
Niestety trzeba cierpliwości i dużo czasu na zejście opuchlizny.
Opuchlizna po operacji, środki anestetyczne tak działają. Ja tego nie miałam, ale na forum często dziewczyny o tym piszą, może się utrzymywać nawet miesiąc. Co do piersi to fragment "jestem 3 dobę po operacji" powinno Ci odpowiedzieć na wszystkie Twoje pytania. Jeśli piersi będą wyglądały tak samo 3 miesiące po operacji, możesz zacząć się zastanawiać. Teraz po prostu bądź cierpliwa.
To opuchlizna. Bierz aescin i pij pokrzywe
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.