Powiększanie piersi - opinie na temat dr Mariusza Wysockiego

Anonim
Monimona1978
· Utworzono: 23 lis 2018 · Ostatnia odpowiedź 15 lut 2023

Hej dziewczyny, szukam opinii na temat dr Wysockiego z Polanicy Zdroj. Jestem juz po konsultacji i bardzo mile wrazenie odnioslam, moze ktos byl tutaj operowany przez tego lekarza? Dziekuje i pozdrawiam.

7 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    IskierkaK
    15 lut 2023

Pan Doktor Mariusz Wysocki, to chirurg plastyczny z powołania. Jestem 15 dni po operacji powiększania piersi i już jestem bardzo zadowolona. Od początku nie było żadnych komplikacji, zasinień, czy tp.
    Pan Doktor profesjonalnie wszystko wymierzył i wytłumaczył. Nie miałam żadnego stresu, gdyż wiedziałam, że oddaje się w dobre ręce i nie pomyliłam się.
    Pan Doktor M. Wysocki spełnił moje oczekiwania, a z tym moje marzenie, za co jestem wdzięczna i bardzo dziękuję.
    Pobyt w klinice wspominam bardzo miło. Personel bardzo pomocny i życzliwy. Opieka na najwyższym poziomie za, co dziękuję, a w szczególności chciałam bardzo podziękować Pani Grażynie Musiał, za fachową opiekę i troskę zaraz, po operacji.
    Jeżeli, chcesz spełnić swoje marzenia i zmienić, coś w swoim wyglądzie, nie zastanawiaj się nad wyborem Doktora. Gdyż wybierając Pana Dr. M. Wysockiego, przejdziesz operację bez strachu i będziesz zadowolona/y.
    Dr.M.Wysocki, ma po prostu fach w ręku, to urodzony profesjonalista, do tego jest perfekcyjny, bardzo miły i pomocny.
    Bardzo polecam Pana Doktora Mariusza Wysockiego.
    (zdjęcie wykonane w piąty dzień po operacji)

• Anonim
    Monimona1978
    14 gru 2018
    Najlepszy komentarz

Dziewczyny dziekuje bardzo za wasze komentarze.
    A ile czekalyscie na operacje?
    Bo ja mam termin dopiero w lipcu?
    I jak konunikowalyscie sie z Panem dr przed operacja.
    Mi na moje maile odpisuje baaardzo rzadko.
    Pozdrawiam i zazdroszcze wam ze juz jestescie po.

• Anonim
    gosc762074
    28 lis 2018

Polecam z całego serca, jestem po zabiegu 17.11.2018r. Doktor to fantastyczny specjalista a zarazem bardzo empatyczny człowiek. 100% świetny wybór

• Anonim
    Mineja
    25 lis 2018

przyjaciółkom* :)

• Anonim
    Mineja
    25 lis 2018

Hej :)

Ja miałam operację u Pana Doktora kilka dni temu :)
    Jestem bardzo zadowolona i wręcz szczęśliwa, że trafiłam na tak wspaniałego Doktora, jakim jest Pan Mariusz Wysocki :)

Piersi wyszły idealne, a na pewno dla mnie :) Miałam wysoko osadzony biust, były obawy jaki będzie efekt końcowy... Ale wszystko przeszło moje oczekiwania. Cały personel w klinice też bardzo profesjonalny i życzliwy :)

Wszystkim przyjaciółką zawszę polecę Pana Doktora a i sama na pewno do niego wrócę, aby jeszcze coś w sobie zmienić :)

Pozdrawiam

• Anonim
    monikap761271
    25 lis 2018

Z całego serca polecam Dr Wysockiego :)

Moje piersi choć były problematyczne, tzn. ich umiejscowienie, wyszły idealne :)
    Doktor bardzo dobrze wykonał swoją pracę, czas spędzony w klinice oceniam na 6 :)
    Wszystkim moim znajomym będę zawsze polecała Pana Doktora :) Sama na pewno jeszcze nie raz do niego zawitam :)

Pozdrawiam

• Anonim
    Minesza
    25 lis 2018

Hej :)

Ja miałam operacje u Pana Doktora kilka dni temu. Serdecznie polecam ! Na pewno nie będziesz żałowała ! Abstrahując od tego jak Pan Doktor jest fajnym i ciepłym człowiekiem, to co najważniejsze, ma kunszt ! Ja miałam wysoko osadzone piersi, była obawa, że nie wyjdą takie jakby chciała. Doktor mnie o tym wszystkim uprzedził. A efekt końcowy? Idealne piersi. Także dr przeszedł może oczekiwania względem tej operacji w 100 %. Do tego pozostała część zespołu też bardzo fajna, Panie w pensjonacie super. Polecam z całego serca !

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać