Witam Wszystkich, Niebawem moje największe marzenie się spełni. Na jesień mam zaplanowany zabieg powiekszenia piersi 😀 mam 34 lata, urodziłam 2 dzieci. Obecnie jak widać na załączonym zdjęciu mam...a raczej nie mam nic. I tu mam problem, problem z rozmiarem. Mam około 170cm, ważę 56/57kg, 78cm pod biustem. Pan doktor zasugerował motivia ergonomix 355- ERSF355q. Chciałabym ładnego, naturalnego efektu. Czy objętość nie będzie zbyt duża? Proszę podzielcie się opiniami, zdjęciami. Będę naprawdę wdzięczna.
10 października mam wizytę z wizualizacja 😀 Mam nadzieję, że będę zadowolona i spokojnym sercem pojde na sam zabieg 😉🤣
Ja mam mentor xtra HP 365 przy wymiarach , 168cm , 75cm pod biustem , 58kg dla mnie ten rozmiar jest w sam raz ☺️
Hej!
Mam bardzo podobne wymiary do Ciebie. Wyjściowy biust trochę większy i doktor zaproponował mi 270ml Mentor Xtra. Wydaje mi się (po przeczytaniu forum, że mogą być trochę małe).
Chciałam naturalnego efektu i mam nadzieje że taki będzie. Operacja w połowie września.
EMelka dziękuję 😀 a czy mogłabyś udostępnić jakieś zdjęcia?
Na początku byłam przerażona zmianą, wydawało mi się że są za wielkie. Dziś uważam że są w sam raz. W stroju oczywiście są bardziej wyeksponowane ale pod ubraniem nikt kto nie wiedział o operacji nie zauważył. Nosiłam tez spory push up.
Hej. Ja mam 335 ml przy wymiarach 164cm, 67 cm pod biustem i wejściówka jak twoja, waga 54kg
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.