Powiększanie piersi metodą Preserve Warszawa Klinika Szczyt

Mis10
· Utworzono: 10 wrz 2025 · Ostatnia odpowiedź 26 lis 2025

Cześć dziewczyny, mam umówioną konsultację u dr Bochen. Czy jest tu jakaś szczęśliwa posiadaczka nowego biustu wykonanego metodą Preserve u dr Bochen? Wiem, że zabiegi w tej klinice miały zacząć się od września. A może ktoś czeka na konsultację tak jak ja?

17 komentarzy

Reklama
  • Kmn88
    Użytkownik wyróżniony
    26 lis 2025

Mis10 czy możesz pochwalić się efektami ??

• Ju15
    4 lis 2025

Cześć dziewczyny. Miałam dziś konsultacje u dr Bochen, nastawiłam się na Mia albo Preserve ale już dziś wiem że Mia u mnie odpada, za to Preserve ma sens jeśli połączę zabieg z podniesieniem piersi. Pani Doktor stwierdziła że samo Preserve nie przyniesie pożądanych efektów. Czy któraś z was też tak miała ?

• Dom61
    Użytkownik wyróżniony
    27 wrz 2025

Mis10 faktycznie co chwilę podnoszą

• Mis10
    27 wrz 2025
    Najlepszy komentarz

Preserve 33000

• Dom61
    Użytkownik wyróżniony
    26 wrz 2025

Mis10 o kurcze a jaka teraz cena ?

• Mis10
    26 wrz 2025

Kontrole są tak: po tygodniu, po miesiącu i po trzech miesiącach 🙂🙂🙂

• Mis10
    26 wrz 2025

Hej 🙋‍♀️ wrażenia OK, konsultacja właściwie błyskawiczna. Jestem zdecydowana na Preserve. Udało się dostać termin na początku listopada 🙂 ja mam asymetrię więc jeden implant 200 a drugi 270 aczkolwiek dostałam taką wizke a rozmawiałyśmy o 290. Z tego co zrozumiałam to p dr Bochen nie robi już większych jak inne kliniki tj powyżej 290. Jestem mega podekscytowana ale oczywiście cena znowu wyższa niż myślałam. 😏 nie mogę się doczekać 🙂🙂🙂

• Dom61
    Użytkownik wyróżniony
    26 wrz 2025

Kochana i jak wrażenia ?

• Dom61
    Użytkownik wyróżniony
    23 wrz 2025

Dopytaj proszę po ilu są kontrole bo z tego wszystkiego już nie pamiętam czy pytałam czy nie bo byłam zestresowana 😥

• Dom61
    Użytkownik wyróżniony
    23 wrz 2025

To widzę że mamy podobne oczekiwania ja mówiłam pani doktor że chciałabym biust taki jak mam Stanik żeby można było swobodnie w lecie chodzić w sukienkach bez tego pushapa i fajnie wyglądał w zwykłym sportowym bez wkładek ale dalej naturalnie. Jestem ciekawe co dobierzecie. Odezwij się w czwartek 😁

• Mis10
    23 wrz 2025

W czwartek. Dam znać po. Mi zależy na naturalnym wyglądzie ale też żeby wyglądały ładnie gdy będę bez biustonosza a nie płasko 🙂

• Dom61
    Użytkownik wyróżniony
    22 wrz 2025

163 pod biustem mam 70 waga około 52 trochę trenuje także też patrzę pod kątem sportu aby za bardzo nie przeszkadzały ale widuję dziewczyny z wielkimi piersiami i ładne są i dają radę 😆 kiedy masz konsultacje ?

• Mis10
    22 wrz 2025

Dom61 a ile masz wzrostu? ja mam pod biustem 80 cm i wzrost 178 cm i też się zastanawiam jaka będzie propozycja. Mam podobny dylemat i boję się żeby nie obciążyć kręgosłupa zbyt dużymi implantami

• Dom61
    Użytkownik wyróżniony
    21 wrz 2025

Ja się waham między 250-285 wybrałam na konsultacji 285 po czym naszły mnie wątpliwości że będą za duże a jestem szczupła no ale jednak chcę też widoczny efekt i pani dr ma zamówić dwa rozmiary i wybiorę w dniu zabiegu. Czekam z niecierpliwością jak u Ciebie po konsultacji:)

• Mis10
    21 wrz 2025

Dom61 a Ty jaki masz rozmiar? ja mam konsultacje w tym tygodniu i dam znać jak będę po. Mam nadzieję że będę zaklasyfikowana bo podobno nie wszystkim można zrobić tą metodą. Długie terminy oczekiwania, mi pewnie wypadnie koniec grudnia lub styczeń

• Dom61
    Użytkownik wyróżniony
    20 wrz 2025

Byłam na konsultacji w sierpniu mam zabieg końcem października. A Ty? Jake implanty wybrałaś ? Ja ciągle się waham czy odpowiednią wielkość.

• Ju15
    14 wrz 2025

Ja jestem zapisana na konsultacje u dr Bochen 4 listopada

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać