Powiększanie piersi metodą Preserve Warszawa Klinika Szczyt

Anonim
Mis10
· Utworzono: 10 wrz 2025 · Ostatnia odpowiedź 4 lis 2025

Cześć dziewczyny, mam umówioną konsultację u dr Bochen. Czy jest tu jakaś szczęśliwa posiadaczka nowego biustu wykonanego metodą Preserve u dr Bochen? Wiem, że zabiegi w tej klinice miały zacząć się od września. A może ktoś czeka na konsultację tak jak ja?

16 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Ju15
    4 lis 2025

Cześć dziewczyny. Miałam dziś konsultacje u dr Bochen, nastawiłam się na Mia albo Preserve ale już dziś wiem że Mia u mnie odpada, za to Preserve ma sens jeśli połączę zabieg z podniesieniem piersi. Pani Doktor stwierdziła że samo Preserve nie przyniesie pożądanych efektów. Czy któraś z was też tak miała ?

• Anonim
    Dom61
    Użytkownik wyróżniony
    27 wrz 2025

Mis10 faktycznie co chwilę podnoszą

• Anonim
    Mis10
    27 wrz 2025
    Najlepszy komentarz

Preserve 33000

• Anonim
    Dom61
    Użytkownik wyróżniony
    26 wrz 2025

Mis10 o kurcze a jaka teraz cena ?

• Anonim
    Mis10
    26 wrz 2025

Kontrole są tak: po tygodniu, po miesiącu i po trzech miesiącach 🙂🙂🙂

• Anonim
    Mis10
    26 wrz 2025

Hej 🙋‍♀️ wrażenia OK, konsultacja właściwie błyskawiczna. Jestem zdecydowana na Preserve. Udało się dostać termin na początku listopada 🙂 ja mam asymetrię więc jeden implant 200 a drugi 270 aczkolwiek dostałam taką wizke a rozmawiałyśmy o 290. Z tego co zrozumiałam to p dr Bochen nie robi już większych jak inne kliniki tj powyżej 290. Jestem mega podekscytowana ale oczywiście cena znowu wyższa niż myślałam. 😏 nie mogę się doczekać 🙂🙂🙂

• Anonim
    Dom61
    Użytkownik wyróżniony
    26 wrz 2025

Kochana i jak wrażenia ?

• Anonim
    Dom61
    Użytkownik wyróżniony
    23 wrz 2025

Dopytaj proszę po ilu są kontrole bo z tego wszystkiego już nie pamiętam czy pytałam czy nie bo byłam zestresowana 😥

• Anonim
    Dom61
    Użytkownik wyróżniony
    23 wrz 2025

To widzę że mamy podobne oczekiwania ja mówiłam pani doktor że chciałabym biust taki jak mam Stanik żeby można było swobodnie w lecie chodzić w sukienkach bez tego pushapa i fajnie wyglądał w zwykłym sportowym bez wkładek ale dalej naturalnie. Jestem ciekawe co dobierzecie. Odezwij się w czwartek 😁

• Anonim
    Mis10
    23 wrz 2025

W czwartek. Dam znać po. Mi zależy na naturalnym wyglądzie ale też żeby wyglądały ładnie gdy będę bez biustonosza a nie płasko 🙂

• Anonim
    Dom61
    Użytkownik wyróżniony
    22 wrz 2025

163 pod biustem mam 70 waga około 52 trochę trenuje także też patrzę pod kątem sportu aby za bardzo nie przeszkadzały ale widuję dziewczyny z wielkimi piersiami i ładne są i dają radę 😆 kiedy masz konsultacje ?

• Anonim
    Mis10
    22 wrz 2025

Dom61 a ile masz wzrostu? ja mam pod biustem 80 cm i wzrost 178 cm i też się zastanawiam jaka będzie propozycja. Mam podobny dylemat i boję się żeby nie obciążyć kręgosłupa zbyt dużymi implantami

• Anonim
    Dom61
    Użytkownik wyróżniony
    21 wrz 2025

Ja się waham między 250-285 wybrałam na konsultacji 285 po czym naszły mnie wątpliwości że będą za duże a jestem szczupła no ale jednak chcę też widoczny efekt i pani dr ma zamówić dwa rozmiary i wybiorę w dniu zabiegu. Czekam z niecierpliwością jak u Ciebie po konsultacji:)

• Anonim
    Mis10
    21 wrz 2025

Dom61 a Ty jaki masz rozmiar? ja mam konsultacje w tym tygodniu i dam znać jak będę po. Mam nadzieję że będę zaklasyfikowana bo podobno nie wszystkim można zrobić tą metodą. Długie terminy oczekiwania, mi pewnie wypadnie koniec grudnia lub styczeń

• Anonim
    Dom61
    Użytkownik wyróżniony
    20 wrz 2025

Byłam na konsultacji w sierpniu mam zabieg końcem października. A Ty? Jake implanty wybrałaś ? Ja ciągle się waham czy odpowiednią wielkość.

• Anonim
    Ju15
    14 wrz 2025

Ja jestem zapisana na konsultacje u dr Bochen 4 listopada

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać