Powiększanie piersi, metoda pod gruczoł, w znieczuleniu miejscowym(Motiva Joy& Ergonomix2)

Anonim
AliAlee
Kraków · Utworzono: 20 lip 2023

Znalazłam ostatnio lekarza, który zajmuje sie powiększaniem piersi w znieczuleniu miejscowym pod gruczoł. Jeszcze nie byłam u niego na konsultacji, ale zamierzam sie wybrać. Na początku byłam sceptycznie nastawiona do metody pod gruczoł ale po zobaczeniu kilku rolek na instagramie, na których wyjaśnia dlaczego jest zwolennikiem tej metody, muszę przyznać ze mnie to przekonuje (chodzi np. o utratę częściowo siły w mięśniu w przypadku jego podcięcia - No i pytanie czy warto osłabiać swój mięsień tylko dla kwestii wyglądu). Podobno jego pacjentki po trzech dniach, najpóźniej po tygodniu,są w stanie wrócić do pracy, o ile nie jest to praca fizyczna. Szukałam więcej informacji na temat powiększania piersi tą metoda, czyli podsumowując -pod gruczoł, w znieczuleniu miejscowym, z mini nacięciem na 2cm, kilka godzin po zabiegu do domku bez zostawania na noc w klinice-ale niestety nie znalazłam. Zdjęcia pacjentek i ich nowych piersi wyglądają niesamowicie naturalnie! Wyglada to super i te implanty wydają sie być bardzo plastyczne i naśladujące implanty anatomiczne, chodzi mi o to ze ten żel w środku przemieszcza sie na dół i powstanie kształt łezki. Moje pytanie, czy taki sposób wykonania tego zabiegu moze być Ok? Będzie bezpieczny? Czy taka technika jest powszechnie stosowana, zwłaszcza jeśli chodzi o znieczulenie miejscowe, czy pan doktor jest wyjątkiem w tej dziedzinie. Będę wdzięczna za wszelkie opinie na ten temat, również jeśli chodzi o powiększanie piersi metoda pod gruczoł w pełnej narkozie. Pije sie umieszczania implantu pod mięśniem, ze względu na to ze jestem dość drobnej budowy i moja klatka piersiowa również.

0 komentarzy

Reklama

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać