Powiększanie piersi: marzec 2022

Anonim
Gwiazdalenka
Zduńska Wola · Utworzono: 7 sty 2022 · Ostatnia odpowiedź 8 lis 2023

Część dziewczyny! 31 marca mam planowany zabieg powiększania piersi we Wrocławiu w Knack clinic u dr Knakiewicza. Wybrane implanty to 330 ml Arion okrągłe. Mam 155 wzrostu i ważę 47-48 kg. Zapraszam do rozmowy, oprócz tego że się cieszę to też strasznie się boję 😉

547 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    teresareta
    8 lis 2023

Co sądzicie o tych tabletkach Breastfem ?. Podobno robią furorę.

• Anonim
    vannkama
    Użytkownik wyróżniony
    16 lut 2023

Basia - ja nie miałam problemu z brzuchem
    Iza - każda klinika ma cenniki online, wejdź i porównaj

• Anonim
    IzaBelabellaiza
    16 lut 2023

dziewczyny a dobry lekarz i cena w jakich granicach teraz się zmieszczę? w miarę przystępna i gdzie? polećcie coś. marzą mi się piękne piersi.

• Anonim
    IzaBelabellaiza
    16 lut 2023

gwiazda Lenka a jaki koszt twojej operacji i gdzie ?

• Anonim
    Basia1995
    18 sty 2023

Dziewczyny które są po operacji czy miałyście opuchnięty wzdety brzuch ? Ile się utrzymywał ? Jestem tydzień po operacji brzuch okropny

• Anonim
    KlaudiaPietruszka
    28 gru 2022

Jestem po operacji, wszystkie wątpliwości też mnie dotyczyły. I powiem z pełną odpowiedzialnością - Bogu dzięki że w ostatniej chwili zdecydowałam się na większe niż 240 ml, a jeszcze drugie Bogu dzięki że nie mieli ich na stanie 290 ml a sprowadzanie na po weekendową operacje graniczyło z cudem. Pani w hurtowni zaproponowała 330 ml. Byłam przerażona, lekarz że będę miała balony. Ale zdecydowałam się. Żeby nie było 50 kg wagi 174 cm wzrost, a klatka 72 pod biustem czyli drobnizna ze mnie. Startowałam od prawdziwego zera. Jestem tej kobiecie wdzięczna że mnie namówiła, nic nie mam do lekarza bo przeprowadził zabieg wspaniale, ale oni zawsze proponują małe. Miałam mieć przy tych 240 ml B może małe C to słowa lekarza. Słuchajcie, teraz mam ten rozmiar po 330 ml. I czuje niedosyt. Nawet nie chce myśleć co by było gdyby nie to, że coś mnie tknęło. Nie wiem na ile większe implanty bym zmieściła bo trzeba mieć na uwadze rozciągliwości skóry ale to co mi zaproponowano to śmiech. Po operacji zaznaczam że w swetrze nikt się nie zorientował że coś się zmieniło bo zawsze nosiłam wypychające staniki. Także drogie Panie zalecam stanik sportowy, dwa woreczki odmierzenie płynu i tak mniej więcej to będzie wyglądało.

• Anonim
    Mango82
    Użytkownik wyróżniony
    3 lis 2022

Dziewczyny możecie polecić jakieś biustonosze nie typowo pooperacyjne, ale takie miękkie i podtrzymujące biust?

• Anonim
    onajedna
    23 paź 2022

Monia, w grudniu rok. Nie miałam :)

• Anonim
    Monia85
    Użytkownik wyróżniony
    23 paź 2022

ona jedna pięknie się prezentują 🙂Ja mam 455ml i jestem zadowolona 😉Ile jest pani po operacji? Czy na początku miała pani bardzo napiętą-uniesioną skórę między piersiami?

• Anonim
    onajedna
    22 paź 2022

Cześć któraś z Pan pisała że 455 ml to sporo. Wcale nie, ja mam 405 i będę myślała nad większymi bo nie są to jakieś spore piersi także nie bójcie się 😅

• Anonim
    BeataDublin
    17 paź 2022

Dziewczynki ja jestem dokładnie jutro Wtorek 18.10.22 7tyg po operacji powiększenia 485ml Polytech, operacja w Czechach cięcie przez sutek.
    Tak sie stresowałam, ale zero bólu do pracy wróciłam na 5ty dzień (biurowa praca)
    Biust przed i po operacji

• Anonim
    Iwona239
    Użytkownik wyróżniony
    17 paź 2022

tricky32 - znowu ten sam post, ehhh - prosimy ładnie opuść naszą grupę, my tu w bajki nie wierzymy i nie dajemy nabijać się w butelkę. To nie jest wątek pseudo-reklamowy.
    Z góry dziękujemy.

• Anonim
    Iwona239
    Użytkownik wyróżniony
    17 paź 2022

tricky32
    żadne tabletki nie są w stanie powiększyć biustu, tylko ciąża (czasowo) albo operacja, dlatego Panią od ich reklamy (tricky32) zapraszamy na inne wątki pt. bajeczki i jak szybko się wzbogacić na naiwności innych.

• Anonim
    tricky32
    17 paź 2022

ja nie mogę zdecydować się na operację. Na razie próbuję tabletkami breastfem i widzę pierwsze efekty na plus

• Anonim
    Iwona239
    Użytkownik wyróżniony
    14 paź 2022

Mango82
    nie, ja dostałam instruktaż od swojej Pani dr i pielęgniarki prowadzącej na wizytach kontrolnych jak samej się masować - są też w Internecie techniki samo masażu po operacji piersi, przez pierwsze pół roku masaż min. dwa razy dziennie, a teraz codziennie przy wieczornej toalecie

• Anonim
    Mango82
    Użytkownik wyróżniony
    13 paź 2022

Dziewczyny a Wy byłyście na masażach u fizjoterapeuty po 2 tyg.? Bo mam takie zalecenie od dr.

• Anonim
    Monia85
    Użytkownik wyróżniony
    6 paź 2022

Iwona239 super wyglądają🙂

• Anonim
    Iwona239
    Użytkownik wyróżniony
    6 paź 2022

:)

• Anonim
    Iwona239
    Użytkownik wyróżniony
    6 paź 2022

i zdjęcie:)

• Anonim
    Iwona239
    Użytkownik wyróżniony
    6 paź 2022

Monia85
    na życzenie moje aktualne zdjęcie - Mentor 375 CC :)

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać