Część dziewczyny! 31 marca mam planowany zabieg powiększania piersi we Wrocławiu w Knack clinic u dr Knakiewicza. Wybrane implanty to 330 ml Arion okrągłe. Mam 155 wzrostu i ważę 47-48 kg. Zapraszam do rozmowy, oprócz tego że się cieszę to też strasznie się boję 😉
Co sądzicie o tych tabletkach Breastfem ?. Podobno robią furorę.
Basia - ja nie miałam problemu z brzuchem
Iza - każda klinika ma cenniki online, wejdź i porównaj
dziewczyny a dobry lekarz i cena w jakich granicach teraz się zmieszczę? w miarę przystępna i gdzie? polećcie coś. marzą mi się piękne piersi.
gwiazda Lenka a jaki koszt twojej operacji i gdzie ?
Dziewczyny które są po operacji czy miałyście opuchnięty wzdety brzuch ? Ile się utrzymywał ? Jestem tydzień po operacji brzuch okropny
Jestem po operacji, wszystkie wątpliwości też mnie dotyczyły. I powiem z pełną odpowiedzialnością - Bogu dzięki że w ostatniej chwili zdecydowałam się na większe niż 240 ml, a jeszcze drugie Bogu dzięki że nie mieli ich na stanie 290 ml a sprowadzanie na po weekendową operacje graniczyło z cudem. Pani w hurtowni zaproponowała 330 ml. Byłam przerażona, lekarz że będę miała balony. Ale zdecydowałam się. Żeby nie było 50 kg wagi 174 cm wzrost, a klatka 72 pod biustem czyli drobnizna ze mnie. Startowałam od prawdziwego zera. Jestem tej kobiecie wdzięczna że mnie namówiła, nic nie mam do lekarza bo przeprowadził zabieg wspaniale, ale oni zawsze proponują małe. Miałam mieć przy tych 240 ml B może małe C to słowa lekarza. Słuchajcie, teraz mam ten rozmiar po 330 ml. I czuje niedosyt. Nawet nie chce myśleć co by było gdyby nie to, że coś mnie tknęło. Nie wiem na ile większe implanty bym zmieściła bo trzeba mieć na uwadze rozciągliwości skóry ale to co mi zaproponowano to śmiech. Po operacji zaznaczam że w swetrze nikt się nie zorientował że coś się zmieniło bo zawsze nosiłam wypychające staniki. Także drogie Panie zalecam stanik sportowy, dwa woreczki odmierzenie płynu i tak mniej więcej to będzie wyglądało.
Dziewczyny możecie polecić jakieś biustonosze nie typowo pooperacyjne, ale takie miękkie i podtrzymujące biust?
Monia, w grudniu rok. Nie miałam :)
ona jedna pięknie się prezentują 🙂Ja mam 455ml i jestem zadowolona 😉Ile jest pani po operacji? Czy na początku miała pani bardzo napiętą-uniesioną skórę między piersiami?
tricky32 - znowu ten sam post, ehhh - prosimy ładnie opuść naszą grupę, my tu w bajki nie wierzymy i nie dajemy nabijać się w butelkę. To nie jest wątek pseudo-reklamowy.
Z góry dziękujemy.
tricky32
żadne tabletki nie są w stanie powiększyć biustu, tylko ciąża (czasowo) albo operacja, dlatego Panią od ich reklamy (tricky32) zapraszamy na inne wątki pt. bajeczki i jak szybko się wzbogacić na naiwności innych.
ja nie mogę zdecydować się na operację. Na razie próbuję tabletkami breastfem i widzę pierwsze efekty na plus
Mango82
nie, ja dostałam instruktaż od swojej Pani dr i pielęgniarki prowadzącej na wizytach kontrolnych jak samej się masować - są też w Internecie techniki samo masażu po operacji piersi, przez pierwsze pół roku masaż min. dwa razy dziennie, a teraz codziennie przy wieczornej toalecie
Dziewczyny a Wy byłyście na masażach u fizjoterapeuty po 2 tyg.? Bo mam takie zalecenie od dr.
Iwona239 super wyglądają🙂
i zdjęcie:)
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.