Cześć. Za miesiąc mam operację u dr Żukowskiej, wstępnie został ustalony rozmiar implantów już na pierwszej wizycie, chciałabym jednak jeszcze przymierzyć większe implanty, czy będę mieć taką możliwość przed operacją? Czy mam umówić się znowu na konsultację? Jak to wyglądało u Was?
matha podobne staniorki widziałam dzisiaj w Pepco
Obwód pod biustem 80
Ja chyba jak będę w pobliżu wejdę do Auchana. Stanik jest super. Tym bardziej, że byłam w kilku sklepach z bielizną i nie wybrałam żadnego.
Matha ten czarny to w Etam, a ten beżowy to będąc na zakupach w auchanie dojrzałam i od razu kupiłam 🤭 bardzo fajny bezszwowy, bez fiszbin i taka taniocha że żałuję że nie wzięłam po jednym z każdego koloru 😝 a nie po drodze mi do auchana
Matha pokaz efekty po operacji 🍒🙂 pamiętam że miałaś impl 425? Jaki obwód Ci wyszedł w piersiach, a jaki miałaś wcześniej? I jaki obw pod biustem?
Marti6 na innym forum wstawiłaś dwa zdjęcia staniczków. Są super, a szczególnie ten beżowy. Gdzie go zakupiłaś? ja wczoraj byłam na zakupach. Przymierzyłam z 30 ale żadnego nie wybrałam
Anonim
Hej ja też byłam tylko u niej. Jestem 9 tyg po i jestem zadowolona. Przebieg operacji, kontrolę u pani Haliny i u pani dr wszystko Oki. Dobrała mi implant pod efekt jaki chciałam, piersi są ładne zgrabne.
Hej, mam operacje w piątek u pani dr Żukowskiej w sumie mało o niej w internecie, na zamkniętych grupach na fb w ogóle nie ma tematu, zdecydowałam się na panią doktor w sumie dlatego że tu naczytałam się opinii nie trafiłam na żadną złą a po drugie mam dosyć blisko, kilka dni i stres jest mocny ciągle myślę czy dobrze wybrałam że w sumie tylko byłam u niej na konsultacji, powiedzcie czy jesteście zadowolone z efektu i później jaki był kontakt, wszystko sprawnie i miło tak jak na konsultacjach? Czy któraś miała jakieś komplikacje ? Dziękuję za każda wiadomość :)
Witam. Czy mogłabym prosić o kontakt do kliniki w której operacje przeprowadza Pani doktor Żukowska?
Matha wstawisz jakieś zdjęcie? Z jakiego rozmiaru startowałaś i ile masz wzrostu? Też zdecydowałam się na 425ml
Pa_P mnie nie to powiedziała Dr żeby nie smarować żadną maścią dopóki to strupki 😝 bo wtedy są nawilżone i będą robiły się kolejne, zastosowałam się do tego ale faktycznie wydaje mi się że potrzebowały więcej czasu żeby odpadły
Matha od samego początku myłam piersi-zalecenie lekarza. (omijając szwy) Używałam płynu do kąpieli córeczki, bambino. Spłukiwałam letnią wodą.
Kiedy dr wyjął mi szwy to właśnie kazał smarować alantanem strupki. Porządnie natłuszczać. Wiem już z forum że co lekarz to inna praktyka. Jednym każą, innym nie. Po 2 tyg odpadły mi strupki.
Mnie się zrobiły suche piersi i skóra się łuszczyła też dziewczyny mi na forum doradziły żebym smarowała alantanem - pomogło ☺️ całe piersi smarowałam, omijając strupki, one muszą same odpaść
Dziewczyny pisały, że smarują alantanem. Od kiedy smarowałyście piersi?
Nie wiedziałam, że można. Myć myję tylko wodą.
Matha smaruj sobie balsamem piersi
A napiszcie proszę jak u Was z wrażliwością sutków? Czy miałyście suche. Mi na jednym to skóra się łuszczy stał się taki trochę biały nalot. Czy miałyście coś podobnego?
Anonim
U mnie zaraz 9 tydz. I jak nie muszę to nie podnoszę😁
Ja też jeszcze unikam. Jutro 4 tygodnie od operacji. Nie dźwigam i nadal wszystko oszczędnie. Niech lepiej to wszystko goi się w środku tak jak być powinno, żeby nie było powikłań.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.