Powiększanie piersi: kwiecień 2022 r.

Anonim
Karolinka7
Mikołów · Utworzono: 1 lut 2022 · Ostatnia odpowiedź 18 maj 2022

Witam forumowiczki :D Na początku kwietnia mam planowane powiększenie piersi implantami Mentor. Proponowana objętość to 405ml, chciałabym spytać o wasze doświadczenia i opinie na temat tych implantów oraz ich pojemności. Pozdrawiam

37 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Karolinka7
    18 maj 2022

Mam tak samo.. Teraz nie mogę się doczekać, ale strach i obawa jest 😶 mam nadzieję i będę 3mac kciuki żeby wszystko było ok!

• Anonim

Anonim

18 maj 2022

Ja mam za 4 tyg 😁😁😁 micha mi się cieszy na samą myśl, ale gdzieś tam z tyłu głowy tli się też niepokój 😬

• Anonim
    Karolinka7
    17 maj 2022

Monika_Ba_ka pochwalę się, pochwalę 😁 na razie nie ma czym 🙈 zabieg dopiero dokładnie za 6 tyg 🙂 Ja mam kochana 3kę dzieciaczków, w tym jednego dwuletniego uciekiniera, nie wiem jak będę za nim biegać, ale na razie o tym nie myślę, mam nadzieję, że 2 tyg urlopu męża wystarczy by jako tako wrócić do siebie.
    Tak przy okazji odpowiadając dziewczynom o serum czy o strachu, to powiem po sobie. Tabletek nie brałam nigdy ze względu na negatywne opinie, po za tym bałam się, co tam naprawdę jest, a wszelkie kremy itp to szczerze? Prócz nawilżonej skóry nic, zero. Niestety, przynajmniej na mnie nic nie działa i nigdy nie uzyskałabym efektu pełnych piersi.. Bielizna w moim przypadku również nie wiem jaka by musiała być, bo w każdym mam pustą miseczkę. najlepiej czuję się w sportowym staniku i to takim w rozmiarze s/ xs 🤦‍♀️🤦‍♀️ są totalnie wyssane przez moje małe ssaki, plus wiotka skóra po schudnięciu. A strach jest, oczywiście, ale mam zupełnie inne nastawienie, takie pozytywne i wiem, że robię to dla siebie i dla dobrego swojego samopoczucia, a wiadomo- szczęśliwa mama to i szczęśliwe dzieci, no i mąż 😉 😆

• Anonim

Anonim

17 maj 2022

Dziewczyny pisze do tych już po op. Czy macie dzieci? Ja mam dwójkę i boję się tego okresu po. Czy dam sobie z tym radę 😔

• Anonim

Anonim

17 maj 2022

Karolinka jak po zabiegu? Jak się czujesz? Podziel się info jak to wszystko zniosłaś i jak zareagowałaś już po widząc efekt 😁😊

• Anonim
    parkowa
    9 maj 2022

Nic dziwnego. Serum kosztuje jakieś 10 zł (po tyle ostatnio widziałam w promocji) to i w sumie nie ma co oczekiwać od niego jakiegoś super działania. Pisze tutaj o profesjonalnych kosmetykach. Myślę, że warto jest tabletki wypróbować, chociażby dlatego, aby zobaczyć czy działają, czy nie. Sama przez wiele lat byłam na nie. Ale jak biust mi opadł po schudnięciu i ciąży, to spróbowałam. Postanowiłam zaryzykować. Na innym forum dziewczyny poleciły mi właśnie te tabletki i powiem Ci, że po 3 miesiącach brania widziałam efekt zdecydowanie na plus. Piersi były większe, ale wydaje mi się, że z powodu tego, że bardziej się podniosły. Ogólnie wyglądały o wiele lepiej, co zauważył również mój facet. Regularnie też stosowałam serum z tej serii.

• Anonim
    Berenika_Wi_niewska
    4 maj 2022

Aktualnie używam serum do biustu Eveline, ale nie wiem czy daje jakikolwiek efekt :( Przynajmniej sama nie zauważyłam działania. Co do tabletek to nie brałam.

• Anonim
    parkowa
    4 maj 2022

Bielizna faktycznie potrafi zdziałać cuda. Nie wiem na ile biust Ci opadł, ale da się poprawić jego wygląd. Wiadomo, że z grawitacją nie wygrasz i niekoniecznie można po karmieniu ujędrnić piersi do poprzedniego wyglądu ale polecam: ćwiczenia i regularne masaże dobre serum do biustu tabletki perfect bust (tabletki takie zawierają składniki, które pozytywnie wpływają na tkankę piersi i sprawiają, że te odzyskują jędrność)

• Anonim
    Berenika_Wi_niewska
    4 maj 2022

Ojej ale potem zostaje blizna prawda? Sama się nad czymś takim zastanawiałam bo jednak moje piersi nie wyglądają tak dobrze po urodzeniu dziecka, jednak nie wiem czy bym się na coś takiego odważyła Bałabym się efektów ubocznych tego typu zabiegu :(

Chyba pozostaje mi polegać jedynie na odpowiedniej bieliźnie.

• Anonim
    Madziukxyz
    30 kwi 2022

Hej mi mija w środę 3 tydzień i piersi nie są równe miałam lift plus implant 400mentor uhp. prawa pierś jest niżej i w ogóle jest większa. Czy to się ureguluje? Jak u was?

• Anonim
    Natalii22
    26 kwi 2022

Hej, robił ktoś piersi na początku kwietnia? U mnie 3 tyg po operacji i strasznie ciągną mnie blizny jak podnoszę ręce do góry tez tak macie? Mam mały implant, anatomiczne 240 :)

• Anonim
    Magda1804
    Użytkownik wyróżniony
    25 kwi 2022

Będzie pięknie zobaczysz 😍

• Anonim
    Karolinka7
    25 kwi 2022

Magda dziękuję 😘 oczywiście, pochwalę się 😉 jeszcze trochę czasu. taki efekt jak Ty masz, to byłoby super 😍😍

• Anonim
    Magda1804
    Użytkownik wyróżniony
    25 kwi 2022

Trzymam za Was kciuki dziewczyny 🤗🤗 robimy to dla siebie, spełniamy marzenia. Pamiętajcie o tym!
    Karolinka7 dziękuję za miłe słowa 😍😍 pochwalcie się koniecznie efektami

• Anonim
    Karolinka7
    25 kwi 2022

Monika dokładnie tak jak mówisz, ale ja już popełniłam ten błąd, no trudno już się stało 🙉 tak jest, to nasz czas. Byleby wszystko było ok i za to będę 3mac kciuki 😊😊

• Anonim
    Karolinka7
    25 kwi 2022

Magda WOW 🤩🤩 super są! Jesteś szczuplutka i moim skromnym zdaniem większe może byłyby już za duże 🙈 porównanie w stroju kąpielowym mówi samo za siebie 😉

• Anonim

Anonim

25 kwi 2022

Karolinka ja nikomu oprócz oczywiście męża 😁 nie mówiłam bo pewnie było by jak u ciebie: a po co ci to, nie masz problemów, to nie jest dobry czas itp, itd. Właśnie teraz jest dobry czas. Mój czas i ja chce to zrobić, chce poczuć się lepiej, pewniej i nie chcę słuchać mądrości innych, bo boję się że zasieja ziarenko niepewności i przełożę zabieg. To moje życie i nikt go za mnie nie przeżyje.
    Trzymam kciuki 🌷🌷🌷

• Anonim
    Magda1804
    Użytkownik wyróżniony
    25 kwi 2022

Hej dziewczyny, jasne wrzucam zdjęcia

• Anonim
    Karolinka7
    25 kwi 2022

Magda1804 czy wrzucisz jakieś zdjęcia przed i po?

• Anonim
    DominikaKowalczyk
    24 kwi 2022

Ale może wtedy dojrzeję psychicznie, nie wiem

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać