Powiększanie piersi Kraków dr Kasprzyk

katarztyna
Kraków · Utworzono: 7 sty 2026 · Ostatnia odpowiedź 3 mar 2026

Cześć dziewczyny czy któraś z Was miała operację u dr Kasprzyka ? Czy mogę porosić o opinie i informacje jak wygląda przebieg ? Czytałam osttanio komenatrz ,że operacja jest w piwnicy czy któraś z Was może się wypowiedzieć ?

8 komentarzy

Reklama
  • Bog24
    3 mar 2026

Mam mieć implant 320 ml** . A myślałam że Ty mi coś więcej powiesz i jesteś już po 🤭

• katarztyna
    3 mar 2026

nie pokazuje numeru są gwiazdki :( moze daj odstępy pomiedzy numerami ???

• Bog24
    3 mar 2026

Hej . Może się uda tak mój nr *****.

• katarztyna
    3 mar 2026

jak mogę napisać do Ciebie ********* ?

• katarztyna
    3 mar 2026

Hej , ja miałam miec 24.02 ale nie doszła do skutku. Na ten moment mam zaplannowany termin rowniez na 19 .02 :) ale jeszcze go nie potwierdziłam. Jaki masz zaplanowany implant ?

• Bog24
    20 lut 2026

Katarzyna jeszcze nie . Mam zaplanowaną na 19. 03 . A ty? Robisz u dr. Kasprzyka ?

• katarztyna
    19 lut 2026

Bog24 miałaś już operację ? Ja jestem przed

• Bog24
    17 lut 2026

Ja mam zaplanowaną za miesiąc operację . Byłam w klinice . Rzeczywiście jest to dom szeregowy i operację odbywają się na dole można powiedzieć że w piwnicy , ale szczerze wybór lekarza był związany z jego estetyką pracy i opiniom . Chociaż cena w porównaniu do innych wydaje się być spora .

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać