Cześć dziewczyny! Zdecydowałam się na zabieg jeszcze przed pandemią. Miałam termin na maj, ale musiałam go odwołać. W chwili obecnej mam spory problem, by się skontaktować z moim lekarzem w celu ustalenia nowego terminu. W związku z tym szukam nowego lekarza 🤨 Proszę Was o polecenie kogoś w Krakowie. Przeglądałam forum, ale nie znalazłam niczego. Szczytem marzeń byłoby dodatkowo gdybyście mogły podzielić się zdjęciami. Dziękuję 😍😘
Gosi wszystko dobrze 4 przeciwbolowe i jest moc. Na noc tabletka i sen od 23.30 do 7 na plecach dalam rade. Zaraz idę pucować moje ,,skarby" porobię fotki.
Sylwia66 jak się czujesz?
Xxxmartaxxx pochwal sie😁😁😁 jak efekty?? rekonwalescencja??? Ja jutro idę pod noz🥶🥶🥶
Montmartre jesteś już po operacji u doktora Dominika? I jak efekty ? Możesz coś napisać? Ja tez jestem po. Powiem tak, swoje przecierpiałam, ale pierwsze efekty rewelacyjne.
Ewa_Kami_ska1 jednak nie będzie tak romantycznie bo mi przesunęli zabieg na 8.02😉 Więc lada dzień będę po😬 Kiedy masz wizytę u dr Dominika?
Montmartre masz operację u dr Dominika w walentynki? :) ale czad :) moje urodziny to są :) trzymam kciuki. Gosi zgadzam się jest tyle chirurgów, że naprawdę jest grupa tych bardzo dobrych, nie wiem na jakiej podstawie Natka881776 napisała, że w Krakowie nie ma żadnych skoro u żadnego nie była. Chyba po prostu chciała przeforsować własnego. Ja też jestem umówiona do dr Dominika i znajoma mi go bardzo polecała. Ma zrobione piersi już jakiś czas temu i wyglądają super, wiem, bo mi pokazała :)
Teraz bardzo szybko można dostać termin na zabieg, bo pacjentki odwołują, chorują, trafiają na kwarantanne itp.
Dziewczyny, a ile się czeka na wyznaczenie terminu zabiegu? 10 lat noszę się z tą decyzją i jak już podjęłam decyzję- chcę to zrobić szybko, bo znów coś mi stanie na drodze.
Ja po wielu konsultacjach zdecydowałam się na zabieg u dr Boliglowy. Uważam że jest rewelacyjnym specjalistą, profesjonalistą i ufam, że będzie dobrze. Oczywiście nachodzą mnie momentami ogromne obawy, ale jestem zdecydowana na zabieg 14.02.
Natka881776 a Kasprzyk czy Boliglowa to nie są dobrzy chirurdzy?
Ana890361 Cześć piszę, gdyż miałaś taki sam dylemat jak ja dr Jędrys czy dr Kasprzyk (byłam u obydwojga na konsultacji). Jesteś po operacji? Jeżeli tak, to kogo wybrałaś?
Hej wszystkim. Ja mam pytanko. Czy któraś z was może była w Krakowie u doktora Roberta Małka? Żona bardzo chce do niego iść, ale zastanawiam się, czy to dobry specjalista?
Natalka, a możesz napisać coś więcej? Konsultowałaś się z jakimiś w KRK? Ja się waham między dr Jędrys, a dr Kasprzykiem w KRK. Dalszego Twój przypadek był trudny?
Tekst został sprawdzony przez iKorektor – https://ikorektor.pl
Nie znam w Krakowie osobiście dobrych lekarzy, dlatego ja pojechałam z Krakowa do Szczecina na operację do dr Michała Piotrowiaka do Medikliniki i jestem mega zadowolona, a mój przypadek był raczej trudny.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.