Cześć dziewczyny nie będę oryginalna ale waham się co do rozmiaru. Jestem dość szczupła 59kg, 173cm, miseczka A = brak piersi 🙈 Wybrałam implanty arion i teraz nie wiem czy 425ml czy 480ml ? Może któraś z Was miała taki dylemat ewentualnie któraś jest podobnej budowy ma zdjęcia przed i po podobnych proporcji ml 🙏🏼 Będę wdzięczna za każdą odpowiedz :))
Niebieskooka... ja mam te zaznaczone, profil bardzo wysoki.
Niebieskooka... ja mam okrąłe Polytech 430 ml (Meme TXS SublimeLine). Cięcie było wokół brodawki i pod mięsień. Operacja była 1 marca 2021, a zdjęcie było robione 18 czerwca, czyli ponad 3 miesiące po. Teraz wyglądają pięknie i jestem bardzo zadowolona. Aczkolwiek po operacji jest masakra, ale do przeżycia. Na początku jest okropny ból, spanie na plecach i praktycznie bezruch, także dobrze mieć kogoś do pomocy. Piersi na początku nie wyglądają tak ładnie, bo muszą odpuchnąć i ułożyć się ładnie, także na początku byłam przerażona ich widokiem i nawet przeszła mi myśl, aby je wyjąć od razu, ale konsultacje z doktorem uspokoiły. Podsumowując, jest to zabieg inwazyjny, jest różne ryzyko i ból, ale cieszę się, że zdecydowałam się i jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam :)
Anonim
Eli11, a jakie masz implanty, okrągłe? Piersi wyglądają naturalnie, bardzo ładnie. 😍 Napisz proszę, jak pamiętasz, jaki to profil i czy to są Mentory? Miałaś pod mięsień? Ile czasu od operacji upłynęło do zrobienia tego zdjęcia? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Anonim
Eli11, a czy implanty masz okrągłe, pamiętasz może, jaki profil i czy to są mentory? Wygladają bardzo naturalnie. Też takie chcę 😁 Ile czasu minęło od operacji do zrobienia tego zdjęcia? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Polecam doktora Libor Polak w Ostrawie w Czechach. 😊
Ja miałam 75A :)
Ja mam 172 lub 173, na chwilę obecną waga 63 kg, gdyż schudłam 5 kg. Oczywiście piersi także trochę zmalały. Mam Mentor 480 ml, najwyższy profil.
Anonim
Eli11, napisz proszę z jakiego rozmiaru startowałaś?
Anonim
Witam. Mam podobny dylemat, 175cm i 61kg wagi.
Pięknie dziękuję, faktycznie są idealne i o taki efekt mi chodzi 😍❤️
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.