Powiększanie piersi jaki rozmiar ?

Anonim
SzafAn
Wrocław · Utworzono: 21 cze 2021 · Ostatnia odpowiedź 3 lip 2021

Cześć dziewczyny nie będę oryginalna ale waham się co do rozmiaru. Jestem dość szczupła 59kg, 173cm, miseczka A = brak piersi 🙈 Wybrałam implanty arion i teraz nie wiem czy 425ml czy 480ml ? Może któraś z Was miała taki dylemat ewentualnie któraś jest podobnej budowy ma zdjęcia przed i po podobnych proporcji ml 🙏🏼 Będę wdzięczna za każdą odpowiedz :))

13 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Eli11
    3 lip 2021

Niebieskooka... ja mam profil bardzo wysoki (zaznaczyłam na zdjęciu).

• Anonim
    Eli11
    3 lip 2021

Niebieskooka... ja mam te zaznaczone, profil bardzo wysoki.

• Anonim
    Eli11
    3 lip 2021

Niebieskooka... ja mam okrąłe Polytech 430 ml (Meme TXS SublimeLine). Cięcie było wokół brodawki i pod mięsień. Operacja była 1 marca 2021, a zdjęcie było robione 18 czerwca, czyli ponad 3 miesiące po. Teraz wyglądają pięknie i jestem bardzo zadowolona. Aczkolwiek po operacji jest masakra, ale do przeżycia. Na początku jest okropny ból, spanie na plecach i praktycznie bezruch, także dobrze mieć kogoś do pomocy. Piersi na początku nie wyglądają tak ładnie, bo muszą odpuchnąć i ułożyć się ładnie, także na początku byłam przerażona ich widokiem i nawet przeszła mi myśl, aby je wyjąć od razu, ale konsultacje z doktorem uspokoiły. Podsumowując, jest to zabieg inwazyjny, jest różne ryzyko i ból, ale cieszę się, że zdecydowałam się i jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam :)

• Anonim

Anonim

2 lip 2021

Eli11, a jakie masz implanty, okrągłe? Piersi wyglądają naturalnie, bardzo ładnie. 😍 Napisz proszę, jak pamiętasz, jaki to profil i czy to są Mentory? Miałaś pod mięsień? Ile czasu od operacji upłynęło do zrobienia tego zdjęcia? Z góry dziękuję za odpowiedź.

• Anonim

Anonim

1 lip 2021

Eli11, a czy implanty masz okrągłe, pamiętasz może, jaki profil i czy to są mentory? Wygladają bardzo naturalnie. Też takie chcę 😁 Ile czasu minęło od operacji do zrobienia tego zdjęcia? Z góry dziękuję za odpowiedź.

• Anonim
    Eli11
    1 lip 2021

Polecam doktora Libor Polak w Ostrawie w Czechach. 😊

• Anonim
    Eli11
    1 lip 2021

Ja miałam 75A :)

• Anonim
    Kasia815514
    Użytkownik wyróżniony
    28 cze 2021

Ja mam 172 lub 173, na chwilę obecną waga 63 kg, gdyż schudłam 5 kg. Oczywiście piersi także trochę zmalały. Mam Mentor 480 ml, najwyższy profil.

• Anonim
    AgnieszkaSkrobek
    Użytkownik wyróżniony
    22 cze 2021

Ja miałam te same wymiary, wybrałam 440/

• Anonim

Anonim

22 cze 2021

Eli11, napisz proszę z jakiego rozmiaru startowałaś?

• Anonim

Anonim

22 cze 2021

Witam. Mam podobny dylemat, 175cm i 61kg wagi.

• Anonim
    SzafAn
    22 cze 2021

Pięknie dziękuję, faktycznie są idealne i o taki efekt mi chodzi 😍❤️

• Anonim
    Eli11
    22 cze 2021
    Najlepszy komentarz

Ja mam podobne wymiary co Ty i mam 430, a są idealne - dają mi miseczkę duże C/małe D. Powodzenia!

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać