Cześć, Niedługo czeka mnie operacja, bede miała implanty mentor xtra 425cc pod mięsień, zastanawiam się czy te implanty są dobrej jakości, gdyż jest to nowość, a także czy podczas powiększania pod mięśniem implant nie straci na objętości i czy nie lepiej wybrać rozmiar większy. Mam 172cm wzrostu, 54kg, 65cm. Dziękuje i pozdrawiam :)
Dziewczyny połaźcie proszę efekt xera hp :) kto się pochwali?
rasberry123 pokaz efekt końcowy!
Hej :)
Uwazam ze nie sa wcale za duze , sa idealne ? ja jestem 12 dni po wymianie implantow , mam 375 i 485 ml i wydaja mi sie za male ? ale wiadomo efekt dopiero potem po jakims czasie
Mogę prosić o zdjęcie xtra HP 365
Troszkę za duże
Właśnie jestem w Egipcie. Piersi super tylko chyba trochę za duuuuuze
Hej Pati?. Jak tam obecnie Twoje piersi? Ja za ponad tydzień wymieniam z 300cc na 405xtra i ciągle mam mętlik w głowie czy będą już ok. Pozdrawiam
Oleńko, mogę prosić Cię o fotki? I jaki miałaś swój naturalny biust? Ja za tydzień wymieniam implanty z 300cc na 405xtra i sie zastanawiam czy będę zadowolona czy jednak 425 choć różnica jest minimalna. Ja mam 165cm,48kg,70cm. Pozdrawiam
Usunęliśmy ten post zgodnie z prawem do usuwania danych.
Czy piersi masz równe? Czy to kwestia zdjęcia bo lewą wygląda na dużo większą?
Dziękuje ci kochana bardzo ??
Ok ok rozumiem, chcesz mieć jędrne stojące piersi ?? kochana każdej kobiecie piersi opadają z uplywem czasem nie sa identyczne np po 10latach tak jak było np rok po. Grawitacja ? ale z pewnością większe implanty mogą opasc wcześniej.
Przy Twoich wymiarach wydaje mi się że będziesz mieć spokojnie D ! Życzę Ci upragnionego efektu ?
Myśle, ze to nie jest max.
Nie chce jakiś potężnych piersi tylko ładna miseczkę D ? nie chce zeby mnie kręgosłup bolał i kolejna sprawa to z czasem to większe piersi tak czy siak opadną trochę grawitacji nie oszukamy ? wiec zależy mi na zdrabnym biuście który długo będzie na swoim miejscu ? mam ustalone 425ml ale dzwoniłam do kliniki i domowilam 450ml jeszcze przed OP będę mierzyć ?
Moje wymiary 170cm, 60kg i 75 pod biustem obecny rozmiar 75a ?
Powiedz mi proszę jakie masz wymiary? Te 450ml to jest max jakie mozesz mieć?
A jaki efekt Cie interesuje? Pozdrawiam ?
Ja mieszkam i Niemczech i tu zdecydowałam się na operacje
Ja Tobie też życzę abys byla zadowolona, pamiętaj lepiej wziąć wiecej ml niż mniej ? A powiedz mi proszę gdzie będziesz miec operację?
Kurde faktycznie nie fajna historia ? ale trzymam kciuki za kolejna operacje i upragniony rozmiar ?
Kochana u mnie to dluga historia jest zobacz komentarze wyżej ? Ja nie jestem zadowolona ale za 3 dni mam konsultacje i chce mieć wymienione implany ?
Operacja przebiegnie na pewno dobrze ale znam to uczucie stresik jest ?
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.