Powiekszanie piersi implantem, Czy zmieszcze sie w 20 tys ?

Anonim
Kuchareczka
Warszawa · Utworzono: 5 sie 2024 · Ostatnia odpowiedź 14 sie 2024

najchetniej w Warszawie, ale niekoniecznie u dobrego specjalisty a nie gdzies pokątnie w piwnicy ;-) mam na ten zabieg 20 tys, czy myslicie , ze jest szansa zeby w tej cenie, na teraz, powiekszyc piersi? Z mojego punktu widzenia to prosta "robota" . Nie mam zadnych deformacji...mam male chce miec "troche wieksze" z naciskiem na troche... Przegladam rozne fora, czytam opinie i jestem tym strasznie zmeczona...chcialabym juz podjac decyzje i TO zrobic. Pomozecie?

5 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Hela6
    Użytkownik wyróżniony
    14 sie 2024
    Najlepszy komentarz

Łódź w zeszłym roku 19.700 ze wszystkim

• Anonim
    Artemis
    12 sie 2024

U Paciorka w Czechach zrobisz taniej.

• Anonim
    Lisa
    9 sie 2024

Dr Pietrasik w Wwie i Dr Stabryla Lodz maja ceny ok 20-22 tys

• Anonim
    Inka476
    Użytkownik wyróżniony
    6 sie 2024

Z tymże ja robię anatomiczne, bo 15 lat temu zdecydowałam się na okrągłe (też jestem mega chuda, się wtedy takie mi zaproponowano, nikt nie wspominał o anatomicznych) i szczerze? Efekt piłek. Okropnie to wygląda. No i teraz zdecydowałam się na anatomiczne, bo nie chce, żeby ktoś, patrząc na mnie, od razu wiedział, że mam sztuczne cycki. Zależy mi na tym, żeby wyglądały naturalnie, stąd zmiana na anatomiczne.
    Nie wiem, czy moja cena wynika z tego, że mam wymianę i to u innego lekarza niż robiłam 15 lat temu, ale w każdym bądź razie taka jest.

• Anonim
    Inka476
    Użytkownik wyróżniony
    6 sie 2024

Nie, ceny wahają się od 25.000 w górę.
    Bynajmniej w mojej okolicy.
    Ja płacę 27.000 w Poznaniu.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać