Powiększanie piersi dr Biegański

Anonim
Asia666
Bydgoszcz · Utworzono: 6 maj 2022 · Ostatnia odpowiedź 20 maj 2022

Witam, byłam na konsultacji u dr Biegańskiego w Poznaniu. Czy jest ktoś kto powiększał biust u tego lekarza? Czy możecie podzielić się opinią. Chętnie zobaczyłabym efekty, bo niestety nie mogę tutaj znaleźć.

8 komentarzy

Reklama
  • Anonim

Anonim

20 maj 2022

Aneta dam znać jak pójdzie. Jejku już nie wierzę, że mój termin się zbliża. A im bliżej, tym zastanawiam się czy dobrze robię 😁a jak było u Was? Miałyście wątpliwości?

• Anonim
    AnetaAdamczyk
    20 maj 2022

Hej Klamka . Właśnie na tym forum znalazłam dobre opinie na jego temat. Chyba mu zaufam

• Anonim

Anonim

20 maj 2022

Hej AnetaAdamczyk, a co skłoniło Ciebie właśnie na dr Biegańskiego?

Na jakim forum znalazłaś opinie o nim? Ja widziałam efekty jego pracy na instagramie, ale ostatnio za bardzo nie dodaje.

• Anonim
    AnetaAdamczyk
    17 maj 2022

Hej
    Ja powiększałam piersi 1,5 miesiąca temu u Dr Rataj we Wrocławiu. Nie jest źle jednak do mojej figury wzrostu i szerokości klatki piersiowej obecne piersi są trochę za małe. Zamierzam dokonać korekty i właśnie trafiłam na forum na Dr Biegańskiego. Myślę, że zdecyduje się na niego za ok 10 miesięcy

• Anonim

Anonim

7 maj 2022

Asia666 I jak pierwsze wrażenie?

Ja po pierwszej konsultacji zdecydowałam się na termin😁. A teraz próbuje znaleźć opinie.

Fajnie, że Magda1804 przetarła szlaki u doktora 😁

• Anonim
    KamilaNowak1
    7 maj 2022

Ewa_Kami_ska1 jak coś to pytaj. Ja jestem po operacji u niego jak masz jakieś wątpliwości pisz śmiało, postaram się odpowiedzieć na wszystko, wiem, że to niezły stres przed operacją.

• Anonim
    Ewa_Kami_ska1
    7 maj 2022

Ojej ja nie pomogę, niestety mam w czerwcu operację, ale u dr Dominika w Krakowie.

• Anonim
    Magda1804
    Użytkownik wyróżniony
    7 maj 2022
    Najlepszy komentarz

Hej ja jestem świeżo po operacji ☺️ dokładnie minął miesiąc 😍 jestem bardzo zadowolona

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać