Witam, byłam na konsultacji u dr Biegańskiego w Poznaniu. Czy jest ktoś kto powiększał biust u tego lekarza? Czy możecie podzielić się opinią. Chętnie zobaczyłabym efekty, bo niestety nie mogę tutaj znaleźć.
Anonim
Aneta dam znać jak pójdzie. Jejku już nie wierzę, że mój termin się zbliża. A im bliżej, tym zastanawiam się czy dobrze robię 😁a jak było u Was? Miałyście wątpliwości?
Hej Klamka . Właśnie na tym forum znalazłam dobre opinie na jego temat. Chyba mu zaufam
Anonim
Hej AnetaAdamczyk, a co skłoniło Ciebie właśnie na dr Biegańskiego?
Na jakim forum znalazłaś opinie o nim? Ja widziałam efekty jego pracy na instagramie, ale ostatnio za bardzo nie dodaje.
Hej
Ja powiększałam piersi 1,5 miesiąca temu u Dr Rataj we Wrocławiu. Nie jest źle jednak do mojej figury wzrostu i szerokości klatki piersiowej obecne piersi są trochę za małe. Zamierzam dokonać korekty i właśnie trafiłam na forum na Dr Biegańskiego. Myślę, że zdecyduje się na niego za ok 10 miesięcy
Anonim
Asia666 I jak pierwsze wrażenie?
Ja po pierwszej konsultacji zdecydowałam się na termin😁. A teraz próbuje znaleźć opinie.
Fajnie, że Magda1804 przetarła szlaki u doktora 😁
Ewa_Kami_ska1 jak coś to pytaj. Ja jestem po operacji u niego jak masz jakieś wątpliwości pisz śmiało, postaram się odpowiedzieć na wszystko, wiem, że to niezły stres przed operacją.
Ojej ja nie pomogę, niestety mam w czerwcu operację, ale u dr Dominika w Krakowie.
Hej ja jestem świeżo po operacji ☺️ dokładnie minął miesiąc 😍 jestem bardzo zadowolona
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.