Powiekszanie piersi, czy dobrze wybralam implant?

Anonim
Ewa_Kruci_ska
· Utworzono: 12 cze 2022 · Ostatnia odpowiedź 10 lut 2023

Hej. Mam 80cm pod biustem. 85 w biuście. Nosze 75b, ale nic tam nie wypełnia miski gdyż każdy cycek to po 2,5cm od klaty i zero u góry :( jestem po 1 dziecku. Na pierwszej konsultacji lekarz wskazał 225/250 mentor 322 cpg (anatom) jednak po konsultacji z koleżanką co operowała i po przeczytaniu tysiąca opinii uznałam, że to za mały implant. W ciąży max miałam 75c/70d, zależy jaki stanik. Uznałam, że takie piersi chce znowu. Jestem wysoka, szczupła, szerokie barki więc to nie jest specjalnie duży biust. Na drugiej konsultacji doktor uznał ze 305 cpg 322 będzie ok. Za tydzień mam operacje i martwię się, że nie uzyskam pełnego C. Czy są tu dziewczyny co miały podobne wymiary i oczekiwania? To zbyt kosztowny zabieg bym po paru miesiącach żałowala decyzji. Trzymając implant wydawał się niezły, ale mam już mętlik w głowie. Nie chcę wielkich okrągłych balonów. Akceptuje implanty anatomiczne, ale czy 305 mentory cpg da ten efekt? Dziękuje z góry wszystkim dziewczynom.

4 komentarze

Reklama
  • Anonim
    Radom123
    10 lut 2023

Ja wybrałam mentory okrągłe 440 i żałuję że nie wzięłam większego rozmiaru. Przed operacją nosiłam stanik 65C teraz 65/70G

• Anonim
    Iwona239
    Użytkownik wyróżniony
    14 cze 2022
    Najlepszy komentarz

Ewa,
    ja też mam 80 pod biustem i startowałam z wątłego A, 164 cm i od stycznia jestem szczęśliwą posiadaczką 375 Mentor wysoki profil. Piersi nie są duże, brałabym dziś większe, min. 400 - co także Ci rekomenduję. 305 moim zdaniem to zdecydowanie za mało. Ja mam obecnie C.

• Anonim
    Magda1804
    Użytkownik wyróżniony
    13 cze 2022

Ewa_Kruci_ska ja również miałam bardzo małe piersi, pod biustem 70, a w biuście niewiele więcej i też jestem wysoka. Mam implant okrągły 365 HP mentor. Wejdź na mój profil tam są zdjęcia. Gdybym miała jeszcze raz podjąć decyzję wybrałabym większy implant min 405ml. Mam nadzieję, że coś pomogę :)

• Anonim
    Ewa_Kruci_ska
    12 cze 2022

Dodałam zdjęcie w biustonoszu jak byłam w ciąży z max rozmiarem oraz zdjęcie nagich piersi które kształtem i wielkością podobają mi się.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać