Witam, rozważam zrobienie piersi w Czechach . Zastanawiam się nad dr. Paciorek OSTRAVA LUB DR.Chorvad lub dr. POLAK Z PREMIER CLINIC w Pradze. Czy któraś z was miała przez , któregoś z lekarzy robiona operacje. Zależy mi na opinii. Nie mam pojęcia jaka podjac decyzje
Garbus napisz do mnie na insta albo tam podam Ci nr tel na whats up , na insta mam
Daj proszę znac. Bo nad nim się też zastanawiam. Na instagramie oglądałam jego prace i bardzo mi się podobają. A lecisz z meditravel czy sama się do nich odezwałaś.
Ja mam operację 9 grudnia u dr Polaka w Czechach. Pochwalę się na pewno efektami:)
DesireGti czy jest możliwość aby skontaktować się e-mailem.Mam umówiona już operacje ale im bliżej tym więcej wątpliwości mam czy dobrze wybrałam. Czy jest możliwość wysłania zdjęć przed i po operacji.
Ja jestem 3 tyg po operacji u Paciorka i w sumie wszystko 3800 euro ale teraz zapisuja na maj i 3900 euro pisali na stronie
Ja zapłaciłam 3880 euro włącznie z badaniami (230euro), a wcześniej wpłaciłam 500 euro zaliczki. Przy obecnym kursie to ok 19 tyś.
dziewczyny jakie ceny za operacje u Paciorka lub ogólnie w Czechach ?
Ja również miałam operacje w tej klinice. Tylko operował mnie inny lekarz .Polecam
Witaj, ja właśnie dziś wróciłam z Czech , operację miałam 16.10 u najlepszego oczywiście dr Paciorka :) już 3 koleżanki wyszły spod jego noża i każda jest zachwycona. Dr Libor Polak nie polecam bo były strony gdzie szukali poszkodowanych Polek przez tego chirurga, więc u mnie już to odpada. Mam też kilka koleżanek po powiększeniu w Polsce. Polecam dr Paciorka wspaniały człowiek , opieka po operacji też super bo wspaniałe pielęgniarki tam są, jedzonko też :)
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.