Mam pytanie odnośnie dr Świątkiewicza z Bydgoszczy, czy któraś z Was mała zabieg właśnie u tego lekarza. 27 października mam zabieg powiększania piersi.
Mi też powiedział max 275, ale proponował też 250, więc wybrałam większe...
Mi powiedział max. 275.
Dziewczyny, to co lekarz zaproponował wam tylko 275ml i nic więcej?
Mnie pomierzył, sprawdził w tabelach i zaproponował również 275 jako optymalny rozmiar, ale powiedział również, że maksymalnie co można jeszcze włożyć to właśnie 315 z profilem wysokimi i pozostawił mi wybór, co bym chciał.
Wik - ja tam samo. Myślę, że jakbym miała troszkę powyżej 300 ml, byłoby super. Ja też ubieram push up, żeby efekt był lepszy.
Rozumiem Cię. Ja się cieszę, że mam chociaż coś, bo nie miałam nic, ale teraz prosiłabym o minimum 300 mln. Bez push up nie widać różnicy pod bluzką.
Wik myślę że bym chciała większe
Hej!
Implanty wybrałam okrągłe, profil wyskoki 315ml.
Też jestem ciekawa, jakie zaproponował Tobie lekarz. Adela - jak Twoje, jesteś zadowolona? U mnie wyszedł rozmiar 70 c, a w Esotiq 70 d.
Wioletatd jakie masz implanty?
Już po konsultacji i zabiegu.
Zabiegu był 12/01/21 i jak na razie bez większych niespodzianek.
hej Wioleta i jak po konsultacji? Masz zaplanowany termin?
Adela_Goszkowska_Bon
Wik
Dzięki dziewczyny za informację. Ja jestem umówiona na konsultację na wtorek 20/10, zobaczymy, co mi powie i zaproponuje.
Ja mam 170 cm, 55kg, pod biustem 70cm.
Startuje z A, czy możecie wrzucić jakieś zdjęcia lub jak wyglądają wasze piersi po zabiegu?
Wik nie, juz tez go nie noszę. Na razie noszę zwykły stanik bez fiszbin, ale mam nadzieję, że już będę mogła zacząć nosić. A jak u ciebie, dźwigasz np? Bo ja czasami córkę muszę podnieść, a ma 2 lata
Napisz, proszę, co Ci powiedział. Adela nosisz jeszcze ten pas, bo ja już dawno nie. A jak ze stanikami, nosisz juz zwykłe z fiszbinami?
Wik teraz mam wizytę w poniedziałek
Wioleta, ja też jestem zadowolona. Efekt mnie zadowolił i rekonwalescencja też szybko minęła. Miałam zabieg 4.08. Adela byłaś na tej drugiej konsultacji po 10 tyg? Jeśli tak to co mówił doktor? Ja odwołałam z powodu covid. Nie dzieje sie nic niepokojącego.
Wioleta tak ja miałam op 07.08, a na konsultacji byłam w maju. Ja jestem zadowolona, szybko doszłam do siebie.
Adela_Goszkowska_Bon
Wik
Hey dziewczyny mam nadzieję że jeszcze tu jesteście?
Czy jesteście już po zabiegu?
Jakie są wasze opinie?
I ile czekaliście od konsultacji do zabiegu?
Pozdrawiam
Ja mam 175 i 58 kg. Anatomiczne są jak naturalne piersi w kształcie łezki. Lekarz mówił, że będą c. No teraz niestety mój rozmiar to a.
Co do rozmiaru nie martwię się. Jestem bardzo szczupła -46kg, więc myślę, że będą wystarczające. Też chciałabym osiągnąć rozmiar c. Zastanawiam się tylko czy dobrze zrobiłam, biorąc anatomiczne. Nie wiedziałam niestety o co pytać i nie znam profilu… Im bliżej terminu to boję się samego zabiegu, żeby przebiegł prawidłowo. Nie słyszałam też za dużo o samym doktorze, ale mam nadzieję, że to dobry specjalista.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.