Powiększanie piersi a jazda na nartach

Anonim
kacka822688
Warszawa · Utworzono: 15 paź 2023 · Ostatnia odpowiedź 18 paź 2023

Hej! Mam pytanie do dziewczyn, które robiły operacje biustu (powiększanie) późną jesienią. Czy odpuszczałyście sezon narciarski po operacji czy próbowałście jezdzic ?? Na 26.10 mam planowany termin operacji, a pod koniec grudnia i w polowie stycznia mam zaplanowane obozy narciarskie, w ktore powodzenie szczerze zaczynam wątpić.

Może któraś z Was ma doświadczenia w tym zakresie ? Zastanawiam się czy po dwoch miesiacach od operacji jest to w ogole realne i przede wszystkim bezpiecznie.

Dzięki za podzielenie się Waszym doświadczeniem.

3 komentarze

Reklama
  • Anonim
    PatP
    Użytkownik wyróżniony
    18 paź 2023

Ja też bym nie ryzykowała.

• Anonim

Anonim

16 paź 2023
    Najlepszy komentarz

Mój lekarz powiedział, że 6 miesięcy po jeśli wszystko będzie dobrze. Dopytaj u swojego🙂

• Anonim
    Tajakjejtam
    16 paź 2023

Hej. Ja bym nie ryzykowała, wystarczy że może zdarzyć się wypadek, polecisz (tfu tfu) na brzuch i klatkę piersiową i coś się może stać z implantami, myślę że to jest za wcześnie ale zapytaj najlepiej swojego lekarza, on będzie wiedział najlepiej 😉

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać