Hej! Mam pytanie do dziewczyn, które robiły operacje biustu (powiększanie) późną jesienią. Czy odpuszczałyście sezon narciarski po operacji czy próbowałście jezdzic ?? Na 26.10 mam planowany termin operacji, a pod koniec grudnia i w polowie stycznia mam zaplanowane obozy narciarskie, w ktore powodzenie szczerze zaczynam wątpić.
Może któraś z Was ma doświadczenia w tym zakresie ? Zastanawiam się czy po dwoch miesiacach od operacji jest to w ogole realne i przede wszystkim bezpiecznie.
Dzięki za podzielenie się Waszym doświadczeniem.
Ja też bym nie ryzykowała.
Anonim
Mój lekarz powiedział, że 6 miesięcy po jeśli wszystko będzie dobrze. Dopytaj u swojego🙂
Hej. Ja bym nie ryzykowała, wystarczy że może zdarzyć się wypadek, polecisz (tfu tfu) na brzuch i klatkę piersiową i coś się może stać z implantami, myślę że to jest za wcześnie ale zapytaj najlepiej swojego lekarza, on będzie wiedział najlepiej 😉
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.