Powiększanie piersi 450 ml

Anonim
Wiktoriskaa
Zielona Góra · Utworzono: 21 paź 2023 · Ostatnia odpowiedź 13 gru 2023

Hej Kobietki. Za miesiąc mam operacje powiększania piersi. Szerokość piersi 13cm, pod biustem 80cm. Ważę 58-59 kg i mam 163 cm wzrostu. Miseczka wyjściowa 75B. Chcę mieć idealne piersi, nie za małe i nie za duże tak aby pięknie pasowały do mojej budowy. Myślałam o rozmiarze 405-425 ml ale Lekarz stwierdził, ze mam bardzo dużo miejsca i mogę wsadzić o wiele więcej dlatego myślę nad 450ml ponieważ więcej się boję. Czy któraś z Was ma podobne wymiary i pomoże mi w podjęciu decyzji? Pozdrawiam i całuję!

16 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Paulina1984
    Użytkownik wyróżniony
    13 gru 2023

Anulka2016 pocieszyłaś mnie z tymi 6 miesiącami bo u mnie 9 tygodni minęło a ja się martwię zr są takie twarde i jak nie moje 😅
    Czy wy też macie zimne piersi ? Zimnisjsze niż reszta ciała?

• Anonim
    AnAnia
    Użytkownik wyróżniony
    12 gru 2023

Ja mam 455 ml, 169 cm wzrostu, ważę 62kg, obwód pod biustem 78cm. Myślałam, że będą mega duże. Były duże póki była opuchlizna, teraz już nie. Na konsultacji jak dostałam do przymiarki wkładki to wydawało mi się, że większe absolutnie NIE, więc nawet nie brałam tego pod uwagę. Dzisiaj wybrałabym większe. Spytaj jaki będziesz miała obwód po i jaki rozmiar biustonosza będziesz nosiła. To może Tobie ułatwi podjęcie decyzji.

• Anonim
    Anulka2016
    Użytkownik wyróżniony
    9 lis 2023

Tak piersi są bardzo miękkie w dotyku jak naturalne z tym że mega jędrne i sterczące 😁 miękkość piersi stała się dopiero tak gdzieś po sześciu miesiącach od operacji. Pierwsze trzy miesiące piersi się układają i schodzi tak naprawdę cała opuchlizna. Po sześciu miesiącach można mówić że już to jest ostateczny rezultat.

• Anonim
    Anulka2016
    Użytkownik wyróżniony
    9 lis 2023

Teraz rozmiar mój waha się między 75 f a 70 g.

• Anonim
    Anulka2016
    Użytkownik wyróżniony
    9 lis 2023

Operacje miałam 8 marca 2021 roku. Byłam po dwóch ciążach w tym przy drugiej karmiłam pół roku piersią. Piersi straciły jędrność i miałam zanik gruczołu piersiowego a rozmiar wyjściowy przed operacją był 75C ale tylko z dużym push upem bo górę piersi miałam całkowicie pusta.

• Anonim
    Wiktoriskaa
    9 lis 2023

Anulka2016 piękne są😍

• Anonim
    Katarzyna_1
    8 lis 2023
    Najlepszy komentarz

Anulka2016 piersi piękne a jaki wyjściowy rozmiar biustu ?
    Mam jeszcze pytanko czy piersi są miękkie w dotyku?

• Anonim
    Anulka2016
    Użytkownik wyróżniony
    8 lis 2023

Mam 175 cm wzrostu i ważę teraz koło 66kg. Mam implant mentor xtra 455

• Anonim
    Katarzyna_1
    6 lis 2023

Wiktoriskaa, ja na Twoim miejscu bym brała 450 ml , sama wzięłam 445 ml a miałam proponowane 475ml lub 490ml .Niestety wybrałam mniejszy rozmiar i strasznie żałuję:((

• Anonim
    Paulina1984
    Użytkownik wyróżniony
    4 lis 2023

Jak patrzę na zdjecia to czasem te poniżej 300 ml wyglądają na większe niż te 400-500.
    Ja mam 305 i wyglądają na duże. Może dlatego że wyjściowy rozmiar był 0

• Anonim
    tosia93
    Użytkownik wyróżniony
    4 lis 2023

Ja jestem trochę większa od was bo mam 171cm przy 75kg i 85cm pod biustem. Będę miała mentory 545ml. Myślałam, żeby wybrać mniejsze ale zostawiłam to co wybrałam :)

• Anonim
    Witajnieznajoma
    3 lis 2023

Mam 162cm, ważę 55kg. Miseczka wyjściowa 70C. Implanty 290 okrągłe, operacja 9 dni temu. Wybrałabym trochę miejsze. Jeszcze czekam aż opuchlizna zejdzie całkiem, może wtedy zejdzie jeden rozmiar albo chociaż pół 🙈

• Anonim
    Dycia
    Użytkownik wyróżniony
    3 lis 2023

Proszę

• Anonim
    Katarzyna_1
    3 lis 2023

Cześć dziewczyny,
    Ja miałam operację 18 października implanty mentor anatomiczne 445 ml (rozmiar wyjściowy 0) i żałuję że nie wzięłam proponowanych pierwotnie 490 ml , obawiałam się że wyjdą duże teraz wiem że trzeba było się nie zmieniać:(

• Anonim
    Wiktoriskaa
    26 paź 2023

Dziękuję ślicznie za odpowiedź😍
    Mogłabyś mi podesłać ********* zdjęcia?
    Byłabym bardzo wdzięczna!

• Anonim
    Dycia
    Użytkownik wyróżniony
    25 paź 2023

165 wzrostu, pod biustem 80, waga w dniu operacji ok 62-63 kg.
    Mi zaproponowano 400 450 lub 500. 400 byla tak... nijak. Wahalam sie miedzy 450 a 500. Pani dr podjela decyzje za mnie ( u mmke trwalo by to wieki). Mam 450 i efekt jest super, sylwetka wygląda bardzo proporcjonalnie.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać