Hej dziewczyny w grudniu mam operacje powiększenia biustu. Podczas konsultacji lekarz Drozd zaproponował mi implanty 365 okrągłe wysoki profil bądź 405 ml. Nie wiem na jakie się zdecydować gdyż mam czas do końca listopada na ostateczna decyzje. Mam 168 wzrostu, waga 48 kg wyjsciówka 70 A
Bardzo proszę o pomoc bo do tego czasu zwariuje 😂
Czasem jeszcze faktycznie mam wrażenie, ze są za duże ale z drugiej strony dobiera Ci je lekarz (który wysłuchał Twoich oczekiwań) nie szewc.
Zdaje sobie z tego sprawę ze są jeszcze opuchnięte wiec daje im jeszcze dwa miesiące
Wiesz jesteś ode mnie niższa o jakieś 12 cm.
Sama mam 405 ml. Jestem prawie miesiąc po operacji. Są jeszcze nabrzmiałe. Jak zobaczyłam je w domu to chciało mi się płakać ze mam tal gigantyczne cyce i pragnęłam aby zmalały.
Ale teraz z perspektywy czasu. Fakt są duże aczkowiek już zmieniają kształt i wyglądają coraz lepiej. Podobno dziewczyny pisały ze po roku ich piersi faktycznie galancie się zmiejszyły. Wiec myśle ze będzie ok. Kwestia przyczajenia.
Fakt to nie jest mała pierś ale skoro już płacisz takie pieniądze to chociaż aby było je widać. Od razu podkreślę nie będziesz wyglądała przesadnie.
Ja płaciłam za operacje 18 tysięcy aczkolwiek tak jakby podliczyć wszystko to wyszło ok 20.
Hej ja również mam mieć operacje u dr Drozda tylko że w kwietniu. Mam 156 wzrostu waga 47 kg wyjściówka małe 70b , dodatkowo asymetria lekarz zaproponował mi 365 i 405 również profil wysoki. Tak jak ty nie wiem czy będzie dobrze. Chcę mieć ładne pełne piersi ale boję się że te będą za duże.
Kochane. Jakie ceny ma dr Drozd?
I jak dla mnie nie jest wcale duży... Ja wzięłam swoje max jakie proponował mi lekarzem szkoda że nie dał jeszcze ciut więcej bo widzę teraz że bez problemu by się zmieściło ale z drugiej strony ciekawe czy już bym nie wyglądała karykaturalnie
Obecnie kupuję staniki 70G albo 70H
monia1315 nie pamiętam jakie miałam przed operacją, nosiłam 75C ale ja miałam biust po dwóch ciążach i jednym karmieniu i on był taki flaczek 🤣 tak po 4 miesiącach miały już fajny kształt a po 6 miesiącach były ruchome i w miarę miękkie. Teraz to już bajka
Anulka, jeśli mogę zapytać jakie masz wymiary?
Kiedy zeszła Ci opuchlizna z piersi i wyglądały już tak w miarę dobrze? Bo ja aktualnie mam takie stożki na które nawet nie chce patrzeć 😂
Hej dziewczyny, ja miałam operację 8 marca 2021 roku. Mam implanty mentor 455 xtra HP
Ból u mnie trwał w sumie dwie doby bo miałam dreny. Później naprzemian to 4 godziny nawet jak mnie nie bolało to brałam albo paracetamol albo Ibuprom i tak naprawdę po czterech dniach już nie pamiętałam o bólu. Przez sześć tygodni spałam na plecach w sumie chyba to było najgorsze dla mnie bo byłam przyzwyczajona do spania na brzuchu. Tomasz mam duży próg bólu to generalnie ciężko jest stwierdzić czy to mi aż tak naprawdę bardzo bolało 😁
Niebieskooka
Patrz co te chłopy z nami maja 😂
Ja mam mentor xtr 405 ml. 169 i przed operacja udało mi się dobić do 50 kg pod biustem 71.
Aż boje się dzisiejszej nocy
Anonim
Ja spałam a raczej drzemałam na pół siedząco, mnie na razie bardziej boli klatka piersiowa od pleców. Jak siedzę to wstanę jak się pomęczę, ale wszystko boli i ciągnie. Z pozycji półleżącej mąż mnie ciągnie za barki, albo wsadza ręce pod plecy i pomaga wstać. Biedny wszystko musi mi podstawiać pod nos.
Monia a jaki masz profil I firmę implantow, wzrost I ile pod biustem. Ja mam 350 okrągłe mentory moderate plus czyli nie mają jakieś super dużej projekcji, wzięłam tą mniejsza bo nie chciałam, żeby za dużo osób widziało, że tam majstrowalam.
Myślę, że piersi powinny wyglądać za jakiś czas dużo lepiej, u niektórych dziewczyn schodzi opuchlizna i są mniejsze a u niektórych z tego co widzialam przy małych wyjaciówkach wybijają do przodu i są większe.
Oby jeszcze nie było żadnych powikłań ani wielkiej różnicy wielkości w piersiach.
Monia trzymaj się, mi lekarz powiedział, że po 3 lub 4 dniach będzie lepiej. Ja na bol pleców mam traumon 😊
Dziewczyny, przysięgam w życiu bym nie powiedziała, że tak to będzie bolało!
A powiedzcie mi jak Wasze plecy? Bo bardziej od piersi bolą mnie plecy nie mogę nawet pół godziny leżeć. Śpię na siedząco z nogami na ziemi. Dziś mąż pomagał mi zmienić opatrunki i się umyć powiem Wam szczerze, że nie mogę patrzeć na te piersi są gigantyczne i stożkowate.
Anonim
Monia wiem co czujesz. Wczoraj miałam zabieg i też już bym się drugi raz na to niezdecydowala. Ja mam 350 ml I nawet jak będą za małe to nie wyobrażam sobie iść znowu robic nowe, a niektóre dziewczyny przechodzą to 3 razy. Masakra😬 liczę, że jutro będzie lepiej.
Cześć, dasz radę 💪, trzymaj się, też takie miałam myśli tak potwornie bolało! Ale to minie bierz leki i nie dopuszczaj średniego bólu. Ja brałam co 3 godziny. Chciałam cofnąć czas z bólu 😉 jestem prawie 2 miesiące po i dziś zrobiłabym to raz jeszcze! I pewnie kiedyś zrobię, jak zajdzie taka potrzeba.
frank, czuje się fatalnie. Miałam przełożona operacje na 4 stycznia wiec jestem druga dobre po ledwo stoję. Zdecydowałam się na 405 w sumie lekarz mi takie podpowiedział i stwierdził ze i tak przyjdę za dwa lata wymienic na większe. Ale przy taki bólu nigdy nie zdecyduje się na kolejna operacje. Baaam są momenty ze żałuje tej. Tak mnie boli
Hej Monia, jestes już po zabiegu? jak sie czujesz?
Będą ogromne, 365 to będzie jakieś 70 DD, może E nawet.
Anonim
To już będą naprawdę duże piersi, D lub E. Ja przy Twoim wzroście i większej wadze, mam 325 ergonomiczne i mam pełne C.
Anonim
Wszystko zależy, czy chcesz mieć naturalny biust, czy chcesz, żeby wszyscy widzieli, że masz sztuczny zrobiony biust. Wydaje mi się, że przy okrągłych implantach o wysokim profilu 405ml przy Twojej sylwetce to będzie naprawdę już coś. Opiumkate jest wyższa od Ciebie i jej biust ma implanty 405 ml i na pewno nie wyglądała na naturalny, ale nie wygląda też źle. Wszystko zależy od tego, czego oczekujesz. Wydaje się być szczupłą osobą i jeżeli jesteś aktywna fizycznie, to może powinnaś zdecydować się na mniejszy. Ja sama mam konsultacje dopiero w listopadzie, bo niedawno przestalam karmić i myślę, że będę przeżywać to samo co Ty do operacji.
M_marta masz anatomy, pamiętasz jaki profil? Czy dałabyś radę wstawić zdjęcie? Będę bardzo wdzięczna.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.