Witam, jestem 3 tyg po operacji. Z powodu dużej asymetrii piersi (co widać na zdjęciu przed) miałam poza implantami ściągany nadmiar skóry z prawej piersi. Piersi były prawie puste po dwóch karmieniach. W mniejszej piersi mentor 275 ml, w większej prawej 325. Czy piersi tak powinny wyglądać? Czy one się wyrównają bo na razie jest widoczna nadal asymetria. Lekarz mnie ostrzegł że asymetria trochę zostanie bo musielibyśmy ciąć pierś na krzyż aby zebrać całość nadmiaru (na co się nie zgodziłam), ale one są bardzo różne od siebie. Co myślicie o nich? W środki zdjęcie od razu po, ostatnie 3 tyg po.
Liza No to super, cieszę się że jest ok. Dla mnie w pierwszy dzień też były za duże na pierwszy rzut oka. ale teraz już wielkość jest ok. W bluzce ogólnie wydają się dużo mniejsze
Kama powiem ci że jestem pozytywnie zaskoczona, piersi są idealne i nie uważam że są duże, każdy mi mówi że idealnie pasują do mnie :-) zmaleć nie zmalały ale po prostu chyba się przyzwyczaiłam i jak sobie myślę 25 ml nie sprawiło by dużo różnicy:-) ale ciesze się że nie są mniejsze:-)
Tak lekarz miał tu rację, lifting dużo by u ciebie zmienił ale może jeszcze wszystko się ułoży i będziesz zadowolona tak jak ja po jakimś czasie:-) tego ci bardzo życzę
Gabriellę dzięki za Odp
Lekarz też powiedział że ona opadnie. Od początku mnie uprzedzał że piersi są trudne, nie równe, puste, asymetria. I że idealne nie będą na pewno bez cięcia tej większej. Ale nie myślałam że będzie taka odległość duża co podobno zależy właśnie od wyjściówki. No cóż, zostaje czekać i cieszyć się tym co jest bo to co miałam to była masakra… w tym tyg kontrola ciekawe co powie
Pierś która jest wyżej na pewno jeszcze opadnie i wyrówna się z niższą - może nie będzie idealnie, ale na 100% będzie dużo lepiej, to kwestia 3-4 miesięcy. Natomiast zgadzam się z przedmówczynią, że implanty powinny mieć większą szerokość podstawy, zniwelowałoby to ich odległość. Z drugiej strony naturalne piersi też miałaś dość daleko od siebie, w ogóle Twoja „wyjsciowka” wydaje się dosyć trudna przez asymetrię itd. Na pewno po operacji będzie wyglądało dużo lepiej niż przed :)
Liza a jak Twoje piersi? Bo, widziałam że były za duże dla Ciebie, minęło trochę czasu, czy się zmieniły?
Chciałam najmniejsze implanty jakie były możliwe, bo nie chciałam dużych piersi, lekarz ostrzegł przed operacją że one równe idealnie nie będą ponieważ trzeba byłoby ciąć na krzyż żeby było idealnie ściągnięte, ale ja się bałam blizn. Ale i tak spodziewałam się lepszego efektu :(
Tak to się jeszcze wszystko zmieni i ułoży, ale moim zdaniem implant źle dobrany za mały jak na taką klatkę piersiową, może nie o wielkość ale szerokość implantu chodzi przez co już teraz są bardzo daleko od siebie i ogólnie sutki już teraz widać na 2 różnych wysokościach. Daj znać jak będzie sytuacja wyglądać po 3 miesiącach bo jestem bardzo ciekawa i mam nadzieje że to się jeszcze wyrówna
Dziękuje Lenka7704, mam taką nadzieję, bo już się strasznie martwię
Kama123 ostateczny efekt będzie po ok roku. Cierpliwości. Jeszcze zmiękną i się ułożą. Dla mnie są one już piękne, jędrne. Pozdrawiam
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.