Powiększanie piersi 2026 r.

Goz
· Utworzono: 14 lut 2026 · Ostatnia odpowiedź Wczoraj 07:49

Hej dziewczyny zastanawiam się nad rozmiarem 405 czy 425 ?? Moja waga 54 Wzrost 160cm Obwód pod biustem 77cm Boję się, że mogą być za duże te 425 :( Teraz mam mały biust. Pomóżcie:) będę bardzo wdzięczna.

98 komentarzy

Reklama
  • Ewa267
    Wczoraj 07:49

Winogronko90 Miesiąc to za wcześnie na ocenę. Piersi układają się do roku, one jeszcze się ułożą , tzn zejdą w dół i zmienią kształt na bardziej naturalny. Moim zdaniem piękne są 🤩

• Winogronko90
    Wczoraj 07:39

Dziękuję za odpowiedź. Niestety przymiarki jakie miałam to był silikon do dłoni i przyłożyć do piersi … żałuję że nie konsultowałam się przed zabiegiem w innym miejscu tylko wykonałam zabieg w Czechach gdzie polecały koleżanki (u nich efekt był dla mnie wizualnie ładny).
    Mam wrażenie ze potraktowano mnie trochę szablonowo typu lepiej większe niż mniejsze. Sama jestem sobie winna wiem ale czuje poprostu teraz duży stres tym jak się czuję bo czuje ze to nie jestem ja.
    Wiem że to za wcześnie ale już myślę o wymianie implantu na np Motiva Ergonomix bądź mniejszy implant i średni profil ale boję sie że teraz trzeba bedzie wykonać dodatkowy zabieg na rozciągnięta skórę.
    Jestem strasznie zestresowana :(

• Lpb
    Użytkownik wyróżniony
    30 sie 2026

Winogronko są jeszcze mocno nabrzmiałe. Opuchlizna jest. To zejdzie ale różnica nie będzie taka jakiej oczekujesz. 400ml to duża objętość. Profil full mówi o tym jak bardzo będą wystawały do przodu.
    Z czasem Ci się opatrzą i nie będziesz widziała
    Aż tak dużej różnicy. Przyzwyczaisz się po prostu. Do noszenia miękkie staniki bo usztywniane jeszcze bardziej je wyeksponują. Wtedy wizualnie one też się trochę zmniejszą. No i jak zmiękną - wtedy będziesz mogła je układać.

Nie miałaś przymiarek przed operacją, że teraz efekt tak mocno Cię zaskoczył? Ja jestem 1cm węższa i mam 315ml full.

• Winogronko90
    30 sie 2026

Hej dziewczyny, ja miałam zabieg 4 sierpnia 2026 miałam bardzo mały biust lekarz polecił implant motiva 400cc wysoki profil (pod mięsień) przyznam szczerze mówiłam że nie chce mocno wyeksponowanego biustu przy tak drobnej budowie mam 74 pod biustem i bardzo szczupłe ramiona. Mam do Was pytanie czy mam co liczyć że piersi się zmniejszają jeszcze? Bo jestem przerażona tak mocną ekspozycja z boku, wygląda to nienaturalnie i zamiast być radosna to jestem bardziej pełna obaw i żałuję zabiegu bo są zbyt duże. Lekarz twierdzi że wcale nie są duże natomiast ja nie potrafię zaakceptować tego wyglądu.
    Marzę by były po ułożeniu o połowę mniejsze ale to chyba nierealne.

• Ewa267
    22 sie 2026

Dor126 Jak tam 🍒

• Ewa267
    14 sie 2026

Halo halo , co tu taka cisza 🤔
    Aktualizacja po 3 miesiącach od op, myślę że już ostatecznie się ułożyły . Staniki jednak muszę mieć rozmiar 70D

• Dor126
    17 lip 2026

Goz wielkość to sprawa indywidulna inna kwestia jest to czy lekarz sie zgodzi wszystko zalezy od wymiarow, mi lekarz wytlumaczyl ze przy moich wymiarach nie jest w stanie wlozyc nic wiecej niz 250 cc profil średni ale wie czego chce i jezeli wejdzie wiecej to wlozy podczas operacji ocenił sytuacje i mam 275 profil wysoki dodatkowo dodam ze mam bardzo malo tkanki tłuszczowej gruczol tez malo rozwiniety takze startowałam z praktycznie zera (jestem podobnych wymiarów co Ty).
    400 wydaje sie duzo ale wszystko zalezy od efektu jaki chcesz uzyskac, kazda ma inna wizje.

• Dor126
    3 lip 2026

Ewa267 jasne jak tylko sie uloza wrzuce zdjecie, na szczescie dzisiaj bol jest umiarkowany jakos moge funkcjonowac jednak zgodnie z zaleceniem lekarza biore przeciwbolowe poniewaz dzialaja rowniez na stan zapalny.

• Ewa267
    2 lip 2026

Dor126 U mnie rekonwalescencja ekspresowa, od początku czułam się super, już w klinice szwendałam się po korytarzu, bo nie mogłam usiedzieć, w domu robiłam wszystko tylko wiadomo z wyczuciem. Więc tak , to normalne że się dobrze czujesz.
    Jak już się troszkę ułożą to pochwal się koniecznie 🍒

• Dor126
    2 lip 2026

Hej jestem świeżo po 275 wysoki profil, mam pytanie jak dlugo dochodzilyscie do siebie? Zerkalam na moje🍒ale sa rozlazle to dopiero doba, ale czuje sie nadwyraz dobrze zastanawiam sie czy to normalne 🙃

• Aga159
    2 lip 2026

Agn218 moim zdaniem super, wygląda bardzo naturalnie.

• Ewa267
    2 lip 2026

Agn218 wyglądają na duże 🤩 no i pod mięsień to układają się do roku, więc może jeszcze się zmienią 👍

• Agn218
    2 lip 2026

To jest najbardziej aktualne zdjęcie.

• Agn218
    2 lip 2026

Ewa267, ja mam pod miesięń. Operacja była w listopadzie 2025 r. więc na większe wybicie nie mam już co liczyć. Przed zabiegiem miałam bardzo mały biust, praktycznie zerowy.

• Ewa267
    2 lip 2026

Agn218 proszę

• Ewa267
    2 lip 2026

Agn218 Porównałam nasze implanty i mimo różnych ml , projekcja jest podobna, więc może miałaś mniejszą wyjściówkę 🤔 , ja mam pod powięź, a Ty? Bo jak masz pod mięsień to mięsień trochę „zabiera” wielkości. A jak masz pod mięsień to może jeszcze się nie wybiły ?

• Agn218
    2 lip 2026

Ewa267 a mogłabyś przesłać zdjęcie robione na wprost? Ja mam implanty **225 hp. Moje w porównaniu do Twoich wydają mi się dużo mniejsze.

• Ewa267
    1 lip 2026

Pod biustem 76, a w biuście 91

• Agn218
    1 lip 2026

Ewa267, super wyszły. Powiedz proszę, jaki masz obwód pod biustem i jaki teraz po operacji obwód biustu?

• Ewa267
    1 lip 2026

Tak się prezentują w staniczku 😁

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać