Hej dziewczyny zastanawiam się nad rozmiarem 405 czy 425 ?? Moja waga 54 Wzrost 160cm Obwód pod biustem 77cm Boję się, że mogą być za duże te 425 :( Teraz mam mały biust. Pomóżcie:) będę bardzo wdzięczna.
Wiem bo mi lekarz proponował jedynki i dwójki i zapamiętałam, że dwójki przy tej samej podstawie są nieco większe, dlatego zwróciło to moją uwagę :D
Lpb, masz racje, czujna jesteś ;o))
Z tablicy wynika ze bede mieć 330 cc full.przy ergo2 bo.mam pod 11 cm. I w sumie dobrze, cieszę się...
Z tej 2 symulacji wyszlam duzo bardziej zadowolona bo bylam bardziej świadoma , wiedzoalam ze chce bardziej okrągle do swego wieku. Po glowie chodzi mi.jeszcze ****round ..
Czy któraś z obecnych jest ppsoadaczką? Foty w sieci nie są niestety tak szczególpwo opisywane, szczegolnie profile
Dzięki dziewczyny :) muszę się zatem uzbroić w ciepliwosc
Lpb ja jestem prawie 6 tyg po i od dołu takie na 90 % czucie wróciło , w lewej brodawce jeszcze delikatna nadwrażliwość .
Smerfetka spróbuj masażu różnymi strukturami , gąbka , szczypanie , drapanie paznokciami itp, lub znajdź fizjo który ci pomoże .
Lpb. Jestem ponad rok po operacji i powiem wam ze ja nie odzyskałam w pełni czucia takiego jak było przed. Koleżanka też. Zwłaszcza brodawki nie są tak czułe jak były przed operacją. Trochę mi brakuje tego w zbliżeniu ale cieszę się że swoich piersi. Pod piersiami mam czucie ale też no ciężko to określić ale to już nie jest to samo co przed operacją.....
Smok, na pewno mówisz o dwójkach? W ergo 2 w projekcji full nie ma 315cc. W jedynkach są - wiem, bo mam 😁
I dwa - po jakim czasie dziewczyny wasze piersi w całości zrobiły się mięciutkie i odzyskałyście pełne czucie w nich? Moje góra i boki są super ale dolny biegun jeszcze w pełni nie zmiękł, w tym samym miejscu właśnie czucie też jeszcze w pełni nie wróciło. Koleżanka z sali ma już wszystko jak należy a ja jak zawsze na wszystko muszę cierpliwie czekać 😅
Smok u mnie takie same wymiary jak u Ciebie, tylko waga 50kg, ale w sumie to nie ma znaczenia, bo implant dobiera się do podstawy piersi. U mnie jest zero tkanki tłuszczowej- co nawet widać na wizualizacji i dr powiedziała, ze to max - zaufałam 😊 Może i będę miała niedosyt jak większość dziewczyn po 🤪 ale w sumie jestem bardzo aktywna, ćwiczę i nie chciałabym żeby cycki mi w tym przeszkadzały 😂
Ewa267 mi moja wizualka tez nie lezy .. ale foty dziewczyn po juz tak..
U Ciebie odmosze wrazenie ze moglabys miec wieksze cc. ;)
Nie kojarze ile wazysz . Ja 56 kh 169 cm.75 cm pod piersiami i mam.315 cc full
EwelinaAnna jak decyzja do operacji podjęta, to najlepiej umówić się na konsultacje. Lekarz podpowie co robić, czy lift potrzebny , czy sam implant wystarczy.
Dziewczyny co radzicie. Biust po dwóch ciążach - opadnięcie, zanik gruczołu. Chciałabym małe i efekt naturalny. Moja waga ok. 50kg 160 cm, jestem bardzo drobna.
Konsultacja bezpłatna. Zabieg 20.05 zatem jak Wy tuż tuż
Aga159 😁 to razem odliczamy .
Ewa 267 ja tez mam 18 maja 😉
SM ojej! To miłe 🤍 życzę abyś już lada moment patrzyła na swoje nowe piersi z radością i podziwiem 🤍🤍🤍🤍
Smok a kiedy op? Ja 18
Smok super, że decyzja podjęta 😊 I jak konsultacja , darmowa czy jednak płatna?
Hej, jestem po powtórnej symulacji. Nie ukrywam ze pp przeczytaniu tego fotmu i Waszych zdjęc. Po pierwotnym wyboeze **2 Demi 285 cc wybrałam ostatecznie ergo2 ale profil Full 315 cc. Jestem b zadowolona. Obym tak się czuła po zabiegu za niecały mc. .. EIL Twoje piersi pokazalam nawet p. Dr jakp wzór .. :)) Sama wizualka nie pokazuje imo duzej zmiany. Piersi beda pełniejsze w realu jak mowi p. Dr.
Aga159 rozumiem. Każdy dobiera pod siebie. Ja miałam tylko wisząca skórę puste worki po karmieniu. Wczesniej miseczka a po karmieniu male wiszące opadnięte b. Cieszę się że wzięłam 380. . Teraz w sieciowkach kupuje staniki miseczka C lub D.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.