Hej dziewczyny zastanawiam się nad rozmiarem 405 czy 425 ?? Moja waga 54 Wzrost 160cm Obwód pod biustem 77cm Boję się, że mogą być za duże te 425 :( Teraz mam mały biust. Pomóżcie:) będę bardzo wdzięczna.
Ewa267 jasne jak tylko sie uloza wrzuce zdjecie, na szczescie dzisiaj bol jest umiarkowany jakos moge funkcjonowac jednak zgodnie z zaleceniem lekarza biore przeciwbolowe poniewaz dzialaja rowniez na stan zapalny.
Dor126 U mnie rekonwalescencja ekspresowa, od początku czułam się super, już w klinice szwendałam się po korytarzu, bo nie mogłam usiedzieć, w domu robiłam wszystko tylko wiadomo z wyczuciem. Więc tak , to normalne że się dobrze czujesz.
Jak już się troszkę ułożą to pochwal się koniecznie 🍒
Hej jestem świeżo po 275 wysoki profil, mam pytanie jak dlugo dochodzilyscie do siebie? Zerkalam na moje🍒ale sa rozlazle to dopiero doba, ale czuje sie nadwyraz dobrze zastanawiam sie czy to normalne 🙃
Agn218 moim zdaniem super, wygląda bardzo naturalnie.
Agn218 wyglądają na duże 🤩 no i pod mięsień to układają się do roku, więc może jeszcze się zmienią 👍
Ewa267, ja mam pod miesięń. Operacja była w listopadzie 2025 r. więc na większe wybicie nie mam już co liczyć. Przed zabiegiem miałam bardzo mały biust, praktycznie zerowy.
Agn218 Porównałam nasze implanty i mimo różnych ml , projekcja jest podobna, więc może miałaś mniejszą wyjściówkę 🤔 , ja mam pod powięź, a Ty? Bo jak masz pod mięsień to mięsień trochę „zabiera” wielkości. A jak masz pod mięsień to może jeszcze się nie wybiły ?
Ewa267 a mogłabyś przesłać zdjęcie robione na wprost? Ja mam implanty **225 hp. Moje w porównaniu do Twoich wydają mi się dużo mniejsze.
Pod biustem 76, a w biuście 91
Ewa267, super wyszły. Powiedz proszę, jaki masz obwód pod biustem i jaki teraz po operacji obwód biustu?
Aga to wyszły nam bardzo podobne cycki, bo też jeden stanik musiałam kupić 70D . Na zakupach poszalałam kupiłam 4 staniki i 3 stroje kąpielowe, oczywiście bikini, same szmatki🤩
Jeju jak taka mała zmiana, zmienia wszystko, nie żałuje ani przez chwile że zrobiłam op, no może jedynie, że tak późno 🤪
Aga159 ja już od wtorku bez „zbroi” , byłam kupić nowe staniki, teraz rozmiar 75C 😁 , także o 2 rozmiary mam większe. Ogólnie to czuję się świetnie, zapomniałam że miałam opke, jedynie blizna mi o niej przypomina.
A jak u Ciebie?
Ewa - Nosiłam miseczkę A lub czasem B (ale tam był luz), teraz myślę że będzie B lub C. Cieszę się że wzięłam MINI.
Aga no piękne są 🤩 i to mini, a projekcja super wyszła. Jaki rozmiar nosiłaś przed op?
7 doba po obrzek ustępuję, jeszcze wysoko ale jestem zadowolona
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.