Powiększanie piersi 2026 r.

Anonim
Goz
· Utworzono: 14 lut 2026 · Ostatnia odpowiedź 25 lut 2026

Hej dziewczyny zastanawiam się nad rozmiarem 405 czy 425 ?? Moja waga 54 Wzrost 160cm Obwód pod biustem 77cm Boję się, że mogą być za duże te 425 :( Teraz mam mały biust. Pomóżcie:) będę bardzo wdzięczna.

5 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    ElK
    Użytkownik wyróżniony
    25 lut 2026

Dokładnie ten sam implant co wybrałaś:)

• Anonim
    Lpb
    24 lut 2026

Eik jaki to implant? Ja pod biustem 79cm i wzięłam *** ergonomix 1 315ml full ;) 169 cm i 58kg. Operacja w marcu

• Anonim
    Bog24
    22 lut 2026
    Najlepszy komentarz

EIK wow piękne ! Takie właśnie bym chciała 😉

• Anonim
    ElK
    Użytkownik wyróżniony
    22 lut 2026

Trudno jest sugerować się zdjęciami innych bo każda sytuacja wyjściowa była inna. Każda klatka piersiowa inna.
    Ja mam 315 ****, przed miała praktycznie nic. Mam 177 cm i ok 65 cm pod biustem.
    Biust mam teraz wg mnie naturalny. Nie chciałam za dużego. Ale to trudna decyzja bo ciężko zwizualizować efekt po będąc przed.

• Anonim
    Bog24
    20 lut 2026

Goz a jaki rozmiar lekarz zaproponował ? Ja mam 163 cm wzrostu 55 kg i lekarz zaproponował mi 320 cc , powiedziałam tylko że nie chce za dużych i nie za małe . Ale się zastanawiam czy właśnie nie za duże będą . Chciałabym żeby jednak nie było widać że powiększyłam bo nie chce nikomu mówić .

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać