Hej dziewczyny zastanawiam się nad rozmiarem 405 czy 425 ?? Moja waga 54 Wzrost 160cm Obwód pod biustem 77cm Boję się, że mogą być za duże te 425 :( Teraz mam mały biust. Pomóżcie:) będę bardzo wdzięczna.
Eik jaki to implant? Ja pod biustem 79cm i wzięłam *** ergonomix 1 315ml full ;) 169 cm i 58kg. Operacja w marcu
EIK wow piękne ! Takie właśnie bym chciała 😉
Trudno jest sugerować się zdjęciami innych bo każda sytuacja wyjściowa była inna. Każda klatka piersiowa inna.
Ja mam 315 ****, przed miała praktycznie nic. Mam 177 cm i ok 65 cm pod biustem.
Biust mam teraz wg mnie naturalny. Nie chciałam za dużego. Ale to trudna decyzja bo ciężko zwizualizować efekt po będąc przed.
Goz a jaki rozmiar lekarz zaproponował ? Ja mam 163 cm wzrostu 55 kg i lekarz zaproponował mi 320 cc , powiedziałam tylko że nie chce za dużych i nie za małe . Ale się zastanawiam czy właśnie nie za duże będą . Chciałabym żeby jednak nie było widać że powiększyłam bo nie chce nikomu mówić .
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.