Powiększanie piersi 2024!

Anonim
martynka200895
Warszawa · Utworzono: 2 wrz 2023 · Ostatnia odpowiedź 20 wrz 2023

Hejka dziewczyny! Czy któraś poddaje się operacji powiększenia biustu na przełomie końca roku a początkiem nowego? Mam wizytę u P.Bagińskiej w listopadzie i gdyby była możliwość zoperowałabym się jeszcze w tym roku🥰

5 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    nitkanitka
    Użytkownik wyróżniony
    20 wrz 2023

Hej, ja mam wyznaczona operacje na 26.01.. dziś miałam konsultacje, i termin był już na grudzień. Byłam w takim szoku, ,że odłożyłam to na styczeń.. trochę boje się narkozy..

• Anonim

Anonim

7 wrz 2023

Hej, ja 13.09 idę pod nóż. Czuje mega stres o rozmiar ( ze za duży implant wybrani- założyłam osobny wątek przedwczoraj). Boje się rekowalescenji, mam 3 dzieci w domu i prace. Z drugiej strony raz się żyje 😜 byle cyce nie były zbyt wielkie i karykaturalne🙈

• Anonim
    MonaM
    6 wrz 2023

Witam Martynka 🙂ja się poddaje za 6 tyg w klinice we Wrocławiu.Mam 90cm pod biustem i jestem dość szeroka w klatce piersiowej.Wybrałam implanty między 450-500hp mentor. Nie ma dużej różnicy między tymi rozmiarami,tylko teraz po czytaniu tych wiadomości to boje się ze będę mieć za duże 😬.Wiem ze to raczej panika przed operacyjna bo ja i tak nosze mega mega push up😫.Wiec jeśli masz jakieś fotki z tymi rozmiarami implantów to wyślij jak możesz?Pozdrawiam

• Anonim
    tosia93
    Użytkownik wyróżniony
    3 wrz 2023

Ja mam 19 września konsultacje u dr Wilczyńskiej i zapewne zabieg będzie w przyszłym roku. Czekam na wizytę bo wtedy wszystko będę wiedziała :)

• Anonim
    Marta899
    3 wrz 2023

Ja mam termin w listopadzie u doktora Bieńkowskiego i też z chęcią bym to przyśpieszyła 😅

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać