Powiększanie biustu za pomocą tabletek

Anonim
Selverta
Rybnik · Utworzono: 18 sie 2025 · Ostatnia odpowiedź 19 sie 2025

Czy któraś z dziewczyn miała może doświadczenia w zakresie powiekszania biustu tabletkami? Myślicie, że jest to możliwe i daje dobre efekty? Chętnie poczytam Wasze doświadczenia bo w sieci jest wiele informacji ale nie wiem co jest rzetelne co nie

2 komentarze

Reklama
  • Anonim
    Jul42
    19 sie 2025

Każdy podchodzi do takich środków trochę inaczej. I na jednego zadziała to lepiej na innego gorzej. To co polecam to te lepsze tabletki. Tak więc nie zwracaj uwagi tak na cenę tabletek co opinie jakie te tabletki maja oraz to czy są dopuszczone przez krajowy rejestr farmaceutyczny ( takie tabletki są dobrze przebadane i na pewno Ci nie zaszkodzą....).
    Brałma dwa rodzaje tabletek. Pierwszych nazwy już nie pamętam ale byłam z nich średnio zadowolona.Drugie to włąśie wspomniane tutaj perfect bust. W ich przypadku udało mi się powiekszyć biust o 1 rozmiar Tak więc jestem zadowolona

• Anonim
    Agula288
    18 sie 2025

Kiedyś podchodziłam sceptycznie do tego typu wynalazków, ale muszę powiedzieć, że zmieniłam zdanie. Jest kilka dobrych środków, suplementów które działają pozytywnie na biust, jędrność oraz jego rozmiar. Np perfect bust - poczytaj sobie o nim.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać