Witam. Zdecydowałam się na powiększenie biustu, ale pozostał wybór odpowiedniej kliniki. Chciałabym zrobić zabieg w październiku, ewentualne w listopadzie, tak mi się wydaje chyba najlepiej. Czy jest tu ktoś kto w ostatnim czasie przechodzi operację i może podzielić się opinią? Bardzo proszę o radę. Ja zastanawiam się nad kliniką dr Michała Knakiewicza, ale też czytałam o dr Krotochwilu.
Justyna30 nie byłam, bo terminy ma na kwiecień 2022. Teraz jadę do dr. Kieniewicza a później 01.09 do Wójcickego, a 9.09 Łuniewska. Chciałam do dr. Boliglowy, ale terminy na konsultacje tez 2022 :(.
Katarzyna34, i jak tam, byłaś na konsultacji u dr. Kratochwila?
Katarzyna34 a na ilu konsultacjach byłaś? Jak byłaś na jednej, to polecam Ci się jeszcze umówić na drugą i trzecią, i wtedy zdecydować. Zobaczysz co Ci doradzą lekarze i jaka opcja Ci się najbardziej spodoba. Pamiętaj, że robisz go raz, i to naprawdę ważna decyzja co, jak i gdzie. Doktor Dominik faktycznie robi świetne, ale najlepsze jest to, że do każdego pacjenta podchodzi indywidualnie. Ja przyszłam z pomysłem na siebie, ale cieszę się, że doradził mi inną opcję, bo wyglądałabym teraz śmiesznie co najmniej.
A rekonwalescencja przebiegła mi zadziwiająco lekko, teraz jak na nie patrzę to zapominam że cokolwiek mnie bolało 😂😂
Katarzyna34, Implanty firmy Euro silicon :)
Generalnie miałam też robiony lift, żeby poprawić efekt. Wcześniej miałam obwisłe piersi. Cena za wszystko to 23 tys., ale warte każdej złotówki!
W cenie pobyt w klinice, stanik uciskowy, badanie krwi, konsultacje i wizyty pooperacyjne.
I ostatnie pytanie – tak, implanty są okrągłe.
mamakornelki, W której klinice byłaś operowana, bo czytałam o nim i przyjmuje w kilku. Czy mogłabyś pokazać zdjęcie przed i po? Jakie masz implanty? Teraz się zastanawiam, czy się do niego nie umówić. 🤦♀️
Mamakornelki, a jakie ma terminy dr Boligłowa?
Czyli generalnie nie jest źle, da sie przetrwać, a efekty wow.....tylko jak tu wytrwać do 10-tego marca jak wokół tyle pięknych zadowolonych pacjenetek :)))))
pod gruczoł
Justyna30 a implanty masz pod gruczoł czy powięź?
Sylwia, powiem Ci, że bardziej przez pierwsze tygodnie bolą plecy od spania w jednej pozycji, niż same piersi 😊
Katarzyna34, bardzo dziękuję 🥰
SylwiaGuzowska, jeśli chodzi o rekonwalescencję, to było naprawdę świetnie!
Doktor przepisał antybiotyk i przeciwbólowe, choć przeciwbólowe brałam codziennie tylko asekuracyjnie, bo nie bolało za bardzo, więc pierwszy tydzień minął na prawdę super. Po tygodniu/dwóch już śmigałam po mieszkaniu i sklepach, bo czułam się na prawdę fajnie, ale jednak dobrze że Mąż nade mną czuwał i krzyczał na każdym kroku, bo najciężej jest się pilnować kiedy czujesz się rewelacyjnie, ale od środka jednak nie powinnaś się jeszcze forsować...
Justyna30, mam zaplanowane identyczne (w sensie rozmiar) i teraźniejsze mam bardzo podobne. Widzę, że rezultat wspaniały, są śliczne! Jak tu wytrzymać do marca :)) A jak pierwsze 2 tygodnie? Było boleśnie?
Justyna30, może to zabrzmi głupio 🤦♀️ ale piękne sa! Czekam, aż dr Kratichwil wróci z urlopu i się zapiszę na konsultację.
Tutaj moje PRZED i PO :)
Katarzyna34, czekałam 2,5 miesiąca.
Implant okrągły Mentor 350ml HP 😊
SylwiaGuzowska, poszło szybko i przyjemnie. Jutro mija dokładnie 4 tygodnie, a ja czuję się rewelacyjnie. Sam zabieg i opieka po zabiegu w klinice - na najwyższym poziomie. Atmosfera jak w domu. Szczerze polecam!
Nicola0002 jakiej firmy masz implant? Okrągły? Jak z rekonwalescencją? I jeśli można wiedzieć jaki koszt i co w cenie?
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.