Powiekszanie biustu w Rzeszowie

Anonim
Dkagaja40
Tarnobrzeg · Utworzono: 12 paź 2023 · Ostatnia odpowiedź 24 paź 2023

Witajcie , jest tu może któraś z was co robiła powiekszanie biustu w Rzeszowie w Pro-Familia u dr Karolina Malek-Stelmachowska ? Jak dlugo czekaliscie na operacje od konsultacji? A co jeśli jest lekko podwyższony cukier? Czy taka osoba kwalifikuje się do operacji ?

3 komentarze

Reklama
  • Anonim
    Dkagaja40
    24 paź 2023

GosiaWalko mogłabyś się pochwalić zdjęciami? Kiedy robiłaś? I jak się czujesz mając implanty ? Czy czujesz że je masz ? Czy ciało się zmieniło po powoekszaniu biustu?

• Anonim
    Dkagaja40
    17 paź 2023

Witaj GosiaWaloko dziękuję za odpowiedź!
    Powoedz mi dużo badań miałaś zleconych przez Panią doktor ?
    Kiedy robiłaś? Jaki implant ?
    Proszę opisz jak możesz wszystko od konsultacji - operacja i jak czułaś soe po operacji ?

• Anonim
    GosiaWalko
    16 paź 2023
    Najlepszy komentarz

Ja u doktor Małek-Stelmachowskiej nie w Rzeszowie a w Krakowie w SCM estetic robiłam zabieg. Jeśli masz wątpliwości bez obaw, Pani doktor jest bardzo konkretna, z pewnością nie zakwalifikuje Cię, jeśli z Twoim zdrowiem będzie coś nie tak. Na konsultacjach wszystkiego się dowiesz. Powodzenia.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać