Czy ktoś powiekszał biust tabletkami? Jesli tak to jakimi powiekszaliście oraz ile Wam się udało powiększyć? Z jakiego rozmiaru na jaki? I ile braliście? Chętnie poczytam Wasze doświadczenia bo zastanawiam się czy nie spróbowac
Nie jest konieczny przy stosowaniu ale na Twoim miejscu bym na nim nie oszczędzała z uwagi na to, ze przy większym powiekszeniu mogą sie pojawić rozstępy i krem tym rozstępom zapobiega. Poza tym jest to najlepszy krem do biustu jakiego do tej pory używałam a wypróbowałam ich wiele :) Nawilża, ujędrnia i w sumie jak tabletki brałam prawie rok temu to kremu używam do tej pory.
A warto jest kupić sobie krem do tabletek?
Ja miałam tkliwość piersi ale w pierwszych dwóch miesiacach. Potem przeszło. W zasadzie to pierwsza rzeczą jaką widziałam przy powiększaniu biustu była ta tkliwość. Ale spodziewałam się tego bo jak czytałam sobie na innym forum o tabletkach to dziewczyny również pisały, że coś takiego miały.
Dziękuję za odpowiedzI. Dziewczyny a czy mialyście jakieś efekty uboczne?
A ile byś chciała powiekszyć? To tabletki i nawet na opakowaniu jest napisane, ze można powiekszyć o jeden rozmiar. Jesli chciałabyś powiekszyc o więcej to w zasadzie rozwiązaniem jest jedynie wszczepienie w biust implantów. Sama również brałam perfect bust, również jestem zadowolona. Biust o wiele bardziej jędrny, podniesiony. Zdecydowałam się na nie bo po porodzie i karmieniu mój bisut wyglądal po prostu zalosnie i musiałam coś z tym zrobić. Koleżanka poleciła mi te ********** je trochę dłużej niż napisane na opakowaniu bo 6 miesięcy ale nie załuję wydanych pieniędzy bo wcześniej zastanawiałam się nawet nad zabiegiem. A okazało się to niekonieczne.
Już w sumie kilka lat temu widziałam reklame takich tabletek i do ich wypróbowania zbierałam sie od wielu lat bo ciekawiło mnie czy rzeczywiście takie tabletki są w stanie pokazać jakieś działanie i czy rzeczywiście może być tutaj jakiś efekt powiekszania. W koncu jednak postanowiłam wypróbowac. No więc padło na tabletki Perfect bust, bo miały najwięcej pozytywnych opinii i wydawały mi się najbardziej rzetelne. Udąło mi się powiekszyć biust o cały jeden rozmiar. No coż ;) Nastawiałam się na więcej ale i tak jestem zadowolona.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.